Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Condemned: Criminal Origins

Featured Replies

Opublikowano

Odkopuje temat bo mam problem z gierką. Mam Arcade z memorką.

Gram w gierkę już trochę. doszedłem chyba na ostatni level - jakis kolo zawiózł mnie do domu. Był autosave, zostawiłem gierke na pare dni a save znikł, automatycznie jesstem cofnięty do chapteru Metro Libry, to ten przed szkołą gdzie szukam tego nauczyciela. Myślę nic, moze brat mi coś z sejwami porobił i gram znowu. Tym razem doszedłem do tej szkoły, pogralem troche i znw zostawiłęm gierkę na troche. Dziś załanczam a tu znowu gra startuje od Save Metro Libry. O co tu chodzi? Dodam, że wszystkie save maja jedna i tą samo datę 22\11\2005, różniasie tylko godzina. O co tu chodzi?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez mialem z tym problem jak konsola nie zapamietywala daty. Ustaw date w konsoli i tyle bo caly czas bedziesz mial jaja z tym.

Opublikowano
  • Autor

A strefa czasowa też ma tu cos do powiedzenia? Czy tylko ta gierka tak reaguje czy wszystkie? Rozumiem, że zegar trzeba ustawiać cały czas po odłaczeniu konsoli od prądu. Była burza i bałem sie, że walnie gdzieś i będzie po konsoli i tiviku. Dzieki wielkie :)

Opublikowano

jak masz konsolę wpiętą do netu to sama sobie ustawi godzinę przy połączeniu z Live

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No to czas bym i ja odkopal temat. Gra miazdzy ! Kupilem ja za grosze i oderwac sie nie moge, przez co juz sequel czeka na polce.

Jak dla mnie gra ma mega klimat, znakomity dzwiek, dzieki ktoremu czasami ciarki przechodza i przede wszytskim trzyma przez caly czas w napieciu.

Pomimo tego, ze ma juz prawie 3 lata moge ja wciaz polecic z czystym sumieniem !

• 1 rok później...
Opublikowano

gra za(pipi)ista jedna z moich pierwszych na xboxie przy ktorych naprawde dobrze sie bawilem, klimat rewelacja :) niestety 2 czesci jeszcze nie mialem okazji sprawdzic bo brak czasu ale jakos moze uda sie to ogarnac :)

Opublikowano

1 skończyłem jakiś czas temu, a 2 czasem wlącze na 1 misje naprzemian z innymi grami.. Condemned daje rade ;)

Opublikowano

Wpis

Do czasu skończenie Dead Space (jakiś tydzień temu) żadna gra nie wrzucała mi takich ciarów przy wieczornym graniu jak Condemned. Wcześniej był Silent Hill 1 na PSX :D

Opublikowano

no jedynke miło wspominam ale dwójki jakoś nie mogę skończyć.

• 2 lata później...
Opublikowano

Zazwyczaj pierwsze części są lepsze od kontynuacji. Myślę, że jak Ci się spodobała 2 to możesz spokojnie brać w ciemno jedynkę.