saptis 620 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 (edited) Jest pewna, chyba jedna z bardziej brutalnych gier na PS One, jednak nie zostala oficjalnie wydana (byla tak bardzo brutalna) pomimo tego, ze zostala ukonczona i nie byla to jakas produkcja undergroundowa. Nazywa sie Thrill Kill, mialem okazje w nia zagrac i musze przyznac, ze jest na prawde dobra. Jest to bijatyka z wymyslnymi postaciami i dosyc wykreconymi Fatalities. Gra ma dobra grafike i grywalnosc. Edited January 8, 2008 by saptis Quote
rushman 4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Pamiętam, że miałem dreszcze grając w Crasha Bandicoota (1nke) za każdym razem po nadzianiu się na "kolczaste bale" - etapy z jazdą na dzikiej świni :song: Quote
Whisker 1456 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Zdecydowanie Thrill kill, gra która została zawieszona, ale Beta trafiła w moje łapska Doktorek z brzytwą i jego combosy rządziły, albo special karła z miażdżeniem twarzy oponenta szczudłem Quote
mishka 5 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 pamietam, ze Tenchu byl chyba nawet mocny... z kolei pod tym wzgledem nie pamietam Silenta, Residenta itp... Gta dawalo rade, Carmaggedon... najbardziej zapadl mi Wu Tang Clan z odcinaniem rąk, głowy (trzeba bylo miec jakis kod zeby to aktywowac) ...towarzyszyl chyba temu wszystkiemu jakis efekt ze zaraz konczyny znikaly czy cos (nie wiem, dawno temu to bylo) ... ale i tak chyba nie powiedzial bym ze to najbrutalniejsza gra... moze Tomb Raider ? jakis brutal pastwi sie nad biedna Lara albo jej kamerdynerem i zamyka go w lodowce a nastepnie skacze i skreca Larze kark? topi ja? ... trzeba uwazac Quote
Mr. Karma Clown 0 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zdecydowanie Thrill Kill i Cardinal Syn Quote
Hysz 25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wu Tang Clan=thrill kill po modyfikacji xD. Zdecydowanie najbardziej ryjąca banie gra na PSXa ^ Quote
genetyk@ 0 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Najbrutalniejszy jest "LEGO Racer".Grafika w tej grze to istna rzeź wycelowana w gracza! Jak tak, to najbrutalniejszą grą na PSXa będzie Spawn, dla niekumatych - grasz 5 min i masz dość Potwierdzam. Blee. Carmageddon, NC 2. RE Quote
haszczak 0 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Niebęde orginalny więc też powiem że Thrill Kill...jezuniu słodki ta gra nadal jest brutalna na maksa,a mortal to giera dla małych dzieci a tak pozaty to Resident Evil...no i Mario Quote
Wiolku 1592 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Kula World Kur*a jak narazie największy LOL na tym forum dla mnie :lol3: Quote
haszczak 0 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ...a moze jeszcze mario albo tetris...o tak zdecydowanie tetris...ta brutalnosc... Quote
Rafael_Sorel 4 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Sokoban bardzo brutalna gra teraz wyszła wersja Brutal edition:P Quote
kanabis 22849 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bez wątpienia Gran Turismo. Te przepychanki samochodów na torze , no ja bym napewno tak na ulicy nie zrobił to wbrew moim przekonaniom , i wogóle Quote
Recommended Posts