Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

robie to przekierowanie i mam problem z tym adresem ip routera, mam tam wpisać te ip które widze na dole w oknie bitcometa ? Pozniej serwer w lokalizacji Stats Arkus NET żada nazwy uzytkownika i hasła...

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 72,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No co Ty gadasz? :| Przecież to logiczne, że dłuższy kabel=dłuższy czas reakcji.   Pamiętaj tylko, żeby dobrze końcówkę ogarnąć.

Opublikowano

Ok nieważne przerzucilem sie na Azora bo ten bitcomet zaczał mnie wkurzać juz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ma ktos wolne zaproszenie na polishtracker albo torrentleech.org?? Wiem ze to sa dobre strony dlatego obiecuje ze mam do zaoferowania screeny z btgigs oraz blackcats-games które udowodnia ze nie robie sobie jaj... :)

Opublikowano

Uderz raczej do 34all i tam zapytaj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania :D moje gg to 2778072

Opublikowano
Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania :D moje gg to 2778072

Tylko userzy od rangi l33t w gore maja zaproszenia - wiec jeśli jeszcze żaden znajomy cię nie wspomógł takowym, to będzie ciężko ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Takie pytanie moze ktos bedzie znal odp.

Uzywam uTorenta i wszystko bylo wporzo... wlasnie, bylo.Od czasu jak sie przeprowadzilem i zmienilem router jak i dostawce zaczely sie problemy.Wczesniej predkosci oscylowaly mniej wiecej na poziomie 400-600kbs.Teraz jak jest 100 to max a do tego najwazniejsze.W momencie wlaczenia programu internet absolutnie siada.Nie ma mowy o przegladaniu jakichkolwiek stron co wczesniej nie bylo zadnym problemem.Sprawdzalem na Azerusie i jest podobnie.Nie wiem czy to przyczyna routera a moze dostawcy albo cos w ustawieniach trza zmienic?

Opublikowano

Pewnie musisz skonfigurować coś routerze. Może priorytety przypisane do protokołów? Coś w ten deseń.

Opublikowano

kurde jak poprawnie zamknąć azora ? Zatrzymuje wszystkie transfery i daje zakończ. Ale przy ponownym uruchomieniu daje komunikat że program nie został poprawnie zamknięty...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie rzeczy to w 34all

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Może mi ktoś polecić jakieś fajne strony z torrentami? Nie mówię tu o takich,że jakaś gra/film wchodzi raz na pół roku i ściąga się 1kb/s,ale o porządnych serwisach.

Opublikowano

www.isohunt.com

najlepsza stronka, bez koniecznosci rejestracji :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Problem stary jak torrenty, azureus wywala mi wiadomość Błąd NAT - Connection to 92.25.195.xxx.xxxx (your computer) refused. Normalnie to bym zmienił ustawienia firewalla/routera i po sprawie. Jest tylko jeden problem, nie mam ani jednego ani drugiego! Więc czemu mam taką wiadomość. Co ciekawe stalo się to od tak, najpierw było w porzadku, a następnego dnia koniec. Jakieś pomysły o co biega temu (pipi)nietemu programowi? Z uTorrent'em to samo.

Opublikowano

ok, juz w porządku, okazało się, że ten modem jednak ma wbudowany router, dzieki

Edytowane przez skyblue

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zczajcie Torrentrush.info albo iLoveTorrents.com ;)

Edytowane przez Solek69

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy emule jeszcze działa? Używa ktoś? Co z serwerami?

Kiedyś tego sporo używałem, ale z chwilą pojawienia się torrentów wiadomo...

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy emule jeszcze działa? Używa ktoś? Co z serwerami?

Kiedyś tego sporo używałem, ale z chwilą pojawienia się torrentów wiadomo...

Nadal działa i ma się dobrze.

Innym działa dobrze innym trochę mniej.

Trzeba dobrze skonfigurować i będzie śmigać.