Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 570,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

przesłuchałem na majspejsie i chyba na tym poprzestanę chociaż jak byłem na koncercie to fajnie brzmiały te numery. dopamina dobry techno rap i jeszcze te numery depresyjne o samotności i o tym, że kobiety to ku.rwy mi się podobają.

kanye gra nowy numer na VMAs - EPIC SHIT:

http://www.youtube.com/watch?v=5c4iCDebukY

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

przesłuchałem na majspejsie i chyba na tym poprzestanę chociaż jak byłem na koncercie to fajnie brzmiały te numery. dopamina dobry techno rap i jeszcze te numery depresyjne o samotności i o tym, że kobiety to ku.rwy mi się podobają.

kanye gra nowy numer na VMAs - EPIC SHIT:

http://www.youtube.c...h?v=5c4iCDebukY

widziałem to na VMA, fajny występ, propsy dla Yeezego za samplerek wink.gif

kiedy ma się pojawić ten carter IV wayne'a?

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

nowy kawałek od miszcza, singiel z nadchodzącej epki ''Seepage'', jaram się.

Opublikowano

Wie ktoś kiedy nowy Szad wychodzi?

Opublikowano

af32ac798f7ea398df91c140a46ece27.jpg

kciuk w górę - tak się powinny nowoczesny hardkor robić w tym kraju tera. antykozak najprawdziwsza uliczna prawda.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sorry, ale IMO płyta Palucha jest ch.ujowa jak barszcz.

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Wiadomo, że barszcz jest dobry. To tylko taka przenośnia :turned:. To wie ktoś kiedy ten Szad?

Opublikowano

A co z kolabo 3WKasta? Pojawiło się coś oprócz tych dwóch kawałków (jeden jakiś presingiel drugi kodexIII). Mieli chłopki robić płyciwo, ale już dawno nic o tym nie słyszałem.

Opublikowano

oto co dostałem dzisiaj na maila:

SZAD - „21 GRAMÓW"

Szad to jeden z członków legendarnego już zespołu Trzeci Wymiar i Kasta Skład. Płyta "21 Gramów" to zestaw 21 utworów, nad którymi raper pracował niemal rok czasu. Jest to pierwsza z trzech zapowiedzianych bardzo oczekiwanych przez rynek hiphopowy w Polsce solowych płyt trzech frontman'ów Trzeciego Wymiaru. Za warstwę muzyczną płyty odpowiedzialni są Bedwaem, Amat, DjFast oraz jeden z najlepszych polskich producentów Dj Creon. Sama płyta utrzymana jest w konwencji klasycznego, brudnego rapu, do którego zespół zdążył już przyzwyczaić swoich fanów poprzednimi wydawnictwami. Materiał zostanie wydany nakładem wytwórni Labirynt Records i promowany będzie trzema profesjonalnymi videoklipami, z których pierwszy premierę miał będzie w listopadzie 2010 roku tuż przed premierą albumu "21Gramów".

Już wkrótce pojawi się pełna tracklista płyty z pierwszym, nieoficjalnym singlem internetowym, natomiast oficjalna premiera sklepowa krążka planowana jest na koniec listopada 2010.

Płyta w preorderze już wkrótce na www.labiryntshop.pl

Opublikowano

Nowy Kno roz(pipi)ia, o ile sam jest raperem jest mocno przeciętnym, to warstwa muzyczna tej plytki miażdży. Jarać się.

Opublikowano

Zayebistość nowy PiH, zresztą do Gloria Victis też się w końcu przekonałem (choć nie całkowicie, bit ma swoje słabe strony).

Nowy materiał od Popa, uwaga :

http://www.youtube.com/watch?v=eYG5P5WPfr0

Chooy z opiniami, ja się jaram bitem, refren wpada w ucho od pierwszego przesłuchania (mimo, że ten Hijack jest na prawdę słaby), a Popek poprawił flow.

Opublikowano

Przykro mi, ale dla mnie Popek nie powinien się brać za rap. Niech bije się w tym MMA, a tworzenie muzyki zostawi dla innych. I co robi Sokół na tym marnym kawałku?