Opublikowano 18 stycznia 200817 l jak dla mnie incredible... ja się w to na demku bawiłem, ale nie umiem tak szybko nawalać w guziki:D poza tym słyszałem, że po pewnym czasie intensywnego grania geometryczne guziki są do niczego
Opublikowano 18 stycznia 200817 l u mnie jeszcze dzialaja wszystko zalezy od tego jak mocno nawalasz w przyciski ja gram raczej spokojnie, nie nerwowo.. ale za to kiedy moj kumpel gra w tekkena[on tylko w to gra, na psp] to az konsola trzeszczy xD Edytowane 18 stycznia 200817 l przez Coati
Opublikowano 18 maja 200816 l Odświeże staaary topic. To co, robimy te Point Challenge? Nudze się a ze wróciłem do Dj Maxa dzisiaj to chce sie pobawic troche. Z Beats niewypaliłio, moze tutaj. A przy okazji, filmik nagrałem. STALKER, 8 batów, max combo, dobra jakosc, polecam obczaić http://pl.youtube.com/watch?v=_-VYAm8xqy0
Opublikowano 18 maja 200816 l Ja moglbym sprobowac, ale nie jestem zbyt dobry w djmp2. 3 Challange jest dla mnie jak narazie nie do przejscia .
Opublikowano 19 maja 200816 l dawno nie gralem w to na psp... wole beatmanie na kontrolerze do niej :> i jak cos to na psp potrafie tylko grac 4b... bo na 6b konsola wypada mi z rąk xD
Opublikowano 19 maja 200816 l na początek może byc jedna - później można cały set oceniać. To ja na karte musze zrzucić to bo ostatnio ze 3 mce temu w to grałem xD
Opublikowano 19 maja 200816 l Fallen Angel na 4B - zgadzam się Wyrabiam na nim 99,9% celności trafień :> Edytowane 19 maja 200816 l przez Qjon
Opublikowano 19 maja 200816 l Ja miałem na niej 100%. Teraz gorzej, ale nie chce juz mi sie przekraczac granicy 99%, zagrajmy Brain Storma, co? Wasz ruch.
Opublikowano 19 maja 200816 l Fallen Angel na 4B ma aż tyle batów: 1114? :> Poza tym - nie ustaliliśmy czy gramy Normal czy Hard Mode Ale po twoim pierwszym wyniku zgaduję że Normal ///EDIT: na razie mam tyle: Ale jeszcze powalczę, choć pewnie i tak nikt z nas nie ma szans Edytowane 19 maja 200816 l przez Qjon
Opublikowano 19 maja 200816 l 4b to lipa. Sugeruję 6b/8b na normalu i jak leci wszystkie od 7lvl no i pewnie mx sobie odpuscimy. Może na początek Chain of Gravity 6b normal 10lvl?
Opublikowano 20 maja 200816 l To ja już wpisuję swój wynik: 0pkt. Bo nie jestem jeszcze w stanie nawet ukończyć całej tej piosenki
Opublikowano 20 maja 200816 l kolega ma racje lepiej nie zawracac sobie glowy 4b i 5b. Najlepiej od razu zacisnac zeby i zaczac od 6b, bo potem sie zle nawyki robia i ciezko sie przerzucic ;]
Opublikowano 20 maja 200816 l to ja wypadam calkowicie z gry no nie daje rady... to sa skutki bycia piratem i nie masterowania tych kilku posiadanych gier xD
Opublikowano 20 maja 200816 l ja tez odpalam z iso a jednak daje rade ;] jak juz nauczysz umsyl "widziec" te nutki to idzie jak z platka, tylko trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Proponuje do nauki Divine Service - jak juz przejdziesz to cale (co sie uda pewnie po 30 probie albo i lepiej) to juz w reszte bedzie sie gralo lajtowo ;]
Opublikowano 20 maja 200816 l ja sobie dobrze daje rade na 4b ale juz 5/6b to dla mnie bariera nie do przejscia... raz, ze nie potrafie wygodnie chwycic konsoli podczas grania, a dwa, ze przyzwyczailem sie do grania na kontrolerze do beatmanii i w to tez o wiele wiecej gram... ps. dzieki za porade Edytowane 20 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 20 maja 200816 l E tam - bawcie się sami, ja wolę coś mniej stresującego - np. Taiko no Tatsujin Na 5b dałbym radę spokojnie, 6 to jeszcze dla mnie za wiele... Edytowane 20 maja 200816 l przez Qjon
Opublikowano 20 maja 200816 l Ja staram sie wymasterowac Blythe na 6b ale ciezko jest. Piosenka jest mega-kwasna xD
Opublikowano 20 maja 200816 l Fallen Angel na 4B ma aż tyle batów: 1114? :> Poza tym - nie ustaliliśmy czy gramy Normal czy Hard Mode Ale po twoim pierwszym wyniku zgaduję że Normal ///EDIT: na razie mam tyle: Ale jeszcze powalczę, choć pewnie i tak nikt z nas nie ma szans Nie ma, grałem we freestyle i przeszedlem ją kilka razy wiec sie nazbierało. To co, wygrałem walkoverem? xD 4 były, ja proponuje cos n 5. Oblivion, anyone? 4b to lipa. Sugeruję 6b/8b na normalu i jak leci wszystkie od 7lvl no i pewnie mx sobie odpuscimy. Może na początek Chain of Gravity 6b normal 10lvl? 10 lvl CoG to jest chyba HD, na normalu ta piosenka ma 4 albo 6 level, nie pamietam. Edytowane 20 maja 200816 l przez Mikes
Opublikowano 20 maja 200816 l Divine Service to bardzo ladna piosenka a na hd mode ma tylko jeden trudniejszy moment. Nie widzialem ze idzie wam troche gorzej, wiec takie cos zaproponowalem. NIE GRAJCIE NA 5B, ja zaluje ze zaczalem na 4 a nie odrazu na 6 a co dopiero jeszcze 5 ;/ Obecnie masteruje 8b na normalu(niestety trzeba zagrac 300piosenk bo inaczej trzeba grac na hardzie) Do dj maxa musisz miec odpowiednio nagrzane i rozciagniete palce, a pot w malych ilosciach jest bardzo pomocny ze wzgledu na to ze mozna szybciej i mniej bolesnie przesuwac sie miedzy klawiszami. Starajcie sie ustawic palce na klawiszach by wykonywac nim jak najmniejsze ruchy a nie ze do kazdej "note" ruszacie calym palcem Edytowane 20 maja 200816 l przez stabik
Opublikowano 20 maja 200816 l Ja się nie zgodzę. Zaczęćie od 4 buttonów jest wskazane. Raz, ze pozwala to się zadomowić z systemem, 2 ze nawet na 4b bywają piosenki trudne. 5b faktycznie jest lekkim nieporozumieniem ale tylko on ma obliviona, wiec gramy obliviona xD Czas do jutra zebysmy nie przeciagali, potem zadamy cos z 6b.
Opublikowano 20 maja 200816 l Nikt się nie kwapi, więc idę na pierwszy ogień - i tak mnie zmiażdżycie swoimi wynikami więc nawet specjalnie się nie starałem Nie śmiać się tylko cwaniaczki!