Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DJMAX Portable

Featured Replies

Opublikowano

Post do usuniecia

Edytowane przez stabik

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hah, myślę że miesiące Ci potrzebne nie będą, ponieważ ogólne zasady idzie złapać bardzo szybko, pozostają tylko treningi, wyższe poziomy trudności itd. Zdaje mi się, że pójdzie to trochę szybciej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wymiatacie chłopaki. ja się jakiś czas temu przestraszylam tej gry ^_^ ale jeszcze do niej wróce. Za bardzo mi sie spodobała zeby ją sobie odpuścić.

Opublikowano

Jedna z lepszych gier na PSP. U mnie w rankingu zaraz po MHF2 ;]

Opublikowano
Jedna z lepszych gier na PSP. U mnie w rankingu zaraz po MHF2 ;]

same here :D

Szkoda, że chłopki juz nie chca grac - jakby wiecej nas było to małą ligę DJMaxa można by zrobic - co prawda jakiś rzeźnik by nas zmiótl, ale zabawa by była ;p

Opublikowano

Wie ktoś czy da sie w to grac przez xlinka? byłby ktos chetny? Samemu juz mi sie nudzi, we dwójke pograc to masakra ;]

Wie ktoś czy da sie w to grac przez xlinka? byłby ktos chetny? Samemu juz mi sie nudzi, we dwójke pograc to masakra ;]

Opublikowano

I czego tu zazdrościć? Dłuższych loadingów, szybszego rozładowywania baterii i ponad 100zł w plecy? ^ ^ Mikes dał swój wynik, teraz twoja kolej Dark Serge

Edytowane przez stabik

Opublikowano

No i poczucia tego że ja wspomogłem Pentavision i mam 2 ładne pudełka na półce. Pierwszy raz słysze zeby ktos mi powiedział ze niepiracenie jest złe o__O

Stabik, ja wrzuciłem swój wynik.

Opublikowano

kurde ne wrzuce swojego wyniku chyba za szybko - nie chce mi sie kopiowac całości na memorke (2Gb) a z nowym softem 4.01 gry się w IRShellu nie uruchamiają to sobie nie pogram(zawsze po kablu smigam w DJMaxa)..

no ale dzisiaj chyba wrzuce sobie ;)

Opublikowano

Są w tych grach stopnie trudności? Pograłem w demo i nawet nawet, ale pod koniec to już same pudła XD, demo ustawione na hard? Bo nie wiem czy mam podchodzić do tego :)

Opublikowano

kawałek Sunset Rider ? To normal jest :P

Tylko z tego co pamietam on na 5b był chyba to głupi tryb jest. A na poczatku tez nie mogłem ogarnąc OCB ale za3 razem poszło na perfect cały kawałek i da sie wciągnąć w to.

są 4 rodzaje gameplayu 4B/5B/6B/8B - oznacza to ilośc buttonów funkcyjnych (cos jak w guitar hero przeskok między easy/normal/hard gdzie z każdym nowym poziomem dochodzi jeden 'próg' więcej)

bierz i nie gadaj ;]

Opublikowano

Musisz zagrać ileś tam piosenek żeby Ci sie odblokował, wpada sam po graniu w to przez dzień-dwa.

Jedynka rox, OST bardzo różny niż w 2, dużo więcej popu i wokalu, chyba trudniejsza, układy są ciezkie.

No i hardkor w robieniu combo bo mnie ma Fevera i auto break'ów, nie wyobrazam sobie zrobienia 99 999 huhuhuhuh

Opublikowano

lol, właczyłem dzisiaj dwójke, efekt:

img3394kopiacr3.jpg

156 w rankingu światowym jestem teraz xD Ponad milion pkt. na Hello Pinky, to mi sie podoba o_O

Opublikowano

na ilu buttomsach bo nie poznaje dwoch piosenk w srodku?

Opublikowano

mikes cholero, nie masz Custom firmware'a ? weź nie rób shotów PSPka tylko plugina użyj ... albo resize'uj te foty - bo sie ładuje długo :P

kurde przez tego nowego CF nie moge grać w DJMax (bo normalnie grałem w niego tylko po kablu)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
:good: Bardzo ciekawa ułożenie notesów