Opublikowano 29 czerwca 200816 l wymiatacie chłopaki. ja się jakiś czas temu przestraszylam tej gry ^_^ ale jeszcze do niej wróce. Za bardzo mi sie spodobała zeby ją sobie odpuścić.
Opublikowano 4 lipca 200816 l Jedna z lepszych gier na PSP. U mnie w rankingu zaraz po MHF2 ;] same here Szkoda, że chłopki juz nie chca grac - jakby wiecej nas było to małą ligę DJMaxa można by zrobic - co prawda jakiś rzeźnik by nas zmiótl, ale zabawa by była ;p
Opublikowano 11 lipca 200816 l Wie ktoś czy da sie w to grac przez xlinka? byłby ktos chetny? Samemu juz mi sie nudzi, we dwójke pograc to masakra ;] Wie ktoś czy da sie w to grac przez xlinka? byłby ktos chetny? Samemu juz mi sie nudzi, we dwójke pograc to masakra ;]
Opublikowano 17 lipca 200816 l I czego tu zazdrościć? Dłuższych loadingów, szybszego rozładowywania baterii i ponad 100zł w plecy? ^ ^ Mikes dał swój wynik, teraz twoja kolej Dark Serge Edytowane 17 lipca 200816 l przez stabik
Opublikowano 17 lipca 200816 l No i poczucia tego że ja wspomogłem Pentavision i mam 2 ładne pudełka na półce. Pierwszy raz słysze zeby ktos mi powiedział ze niepiracenie jest złe o__O Stabik, ja wrzuciłem swój wynik.
Opublikowano 17 lipca 200816 l kurde ne wrzuce swojego wyniku chyba za szybko - nie chce mi sie kopiowac całości na memorke (2Gb) a z nowym softem 4.01 gry się w IRShellu nie uruchamiają to sobie nie pogram(zawsze po kablu smigam w DJMaxa).. no ale dzisiaj chyba wrzuce sobie
Opublikowano 17 lipca 200816 l Są w tych grach stopnie trudności? Pograłem w demo i nawet nawet, ale pod koniec to już same pudła XD, demo ustawione na hard? Bo nie wiem czy mam podchodzić do tego
Opublikowano 17 lipca 200816 l kawałek Sunset Rider ? To normal jest Tylko z tego co pamietam on na 5b był chyba to głupi tryb jest. A na poczatku tez nie mogłem ogarnąc OCB ale za3 razem poszło na perfect cały kawałek i da sie wciągnąć w to. są 4 rodzaje gameplayu 4B/5B/6B/8B - oznacza to ilośc buttonów funkcyjnych (cos jak w guitar hero przeskok między easy/normal/hard gdzie z każdym nowym poziomem dochodzi jeden 'próg' więcej) bierz i nie gadaj ;]
Opublikowano 18 lipca 200816 l Musisz zagrać ileś tam piosenek żeby Ci sie odblokował, wpada sam po graniu w to przez dzień-dwa. Jedynka rox, OST bardzo różny niż w 2, dużo więcej popu i wokalu, chyba trudniejsza, układy są ciezkie. No i hardkor w robieniu combo bo mnie ma Fevera i auto break'ów, nie wyobrazam sobie zrobienia 99 999 huhuhuhuh
Opublikowano 22 lipca 200816 l lol, właczyłem dzisiaj dwójke, efekt: 156 w rankingu światowym jestem teraz xD Ponad milion pkt. na Hello Pinky, to mi sie podoba o_O
Opublikowano 22 lipca 200816 l mikes cholero, nie masz Custom firmware'a ? weź nie rób shotów PSPka tylko plugina użyj ... albo resize'uj te foty - bo sie ładuje długo kurde przez tego nowego CF nie moge grać w DJMax (bo normalnie grałem w niego tylko po kablu)
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l http://djmax.co.kr/ - DJMAX Metro, omg! Jestem cholernie ciekawy co to będzie, oby na PSP, a moze na next geny jako tytuł arcade?
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&...tart=0&sa=N same krzaki, ale widać, że tam już "coś" się dzieje. Szkoda, że nie dodawali packów z piosenkami w djmax2 tak jak to jest np z guitar hero
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l http://pl.youtube.com/watch?v=mXBb_bPvWVY nagrałem filmik z jedynki, Piano concerto vol. 1 6b max combo. Mega piosenka.