Opublikowano 25 maja 200816 l no niestety komunii w tym roku nie miałem bo tylko 8 lat temu ale coż... Edytowane 25 maja 200816 l przez grandroy
Opublikowano 25 maja 200816 l na tym forum za spam rozdaje sie 20% :F z reszta... koniec z straszniem.... Edytowane 25 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 25 maja 200816 l zmniejsza jej zywotnosc w efekcie mowiac prosciej... psuje ja. tak samo jak przeladowanie i rozladowanie do 0%...
Opublikowano 26 maja 200816 l A jak się gra na konsoli bez baterii na samej ładowarce, czy to ma jakieś skutki uboczne? Dzięki za odp. EDIT: Pytam tylko Edytowane 26 maja 200816 l przez wisza
Opublikowano 26 maja 200816 l ale numer, nawet nie wiedziałem, ze w ogole mozna odpalić psp z wyjętą baterią ale podłaczoną ładowarką :-)
Opublikowano 26 maja 200816 l No ciekawe, ciekawe. Hehe to już lepiej wyjąc baterie i grać z ładowarką jak jest możliwość podpięcia do prądu
Opublikowano 26 maja 200816 l Jak jestem w domu to bede gral na ladowarce, dopiero do szkoly bede ladowal pspeka. Czy wie ktos gdzie mozna dobrze kupic MS San Diska? Bedzie w MM EDIT: Sory za offtopic, podobno podrabiaja te niebieskie Edytowane 26 maja 200816 l przez wisza
Opublikowano 26 maja 200816 l SanDiska jeżeli masz daleko do większego miasta kup lepiej na allegro. Raczej ich nie podrabiają, a już napewno nie w takim stopniu jak Sonówki. BTW nie ten temat. Edytowane 26 maja 200816 l przez winner
Opublikowano 27 maja 200816 l Jakiego rozmiaru śrubokrętem (mam na myśli numer śrubokręta) rozkręcacie wasze psp? Muszę trochę wyczyścić konsolkę, ale nie mam odpowiedniego śrubokręta, więc pytam się żeby w sklepie na oko nie kupować. Edytowane 27 maja 200816 l przez Mordechay
Opublikowano 27 maja 200816 l Dzięki za Linka, a co do śrubokręta byłem dzisiaj w sklepie z psp i kolo sam mi wymierzył taki żeby pasował ... i pasuje już rozkręciłem psp .Pozdro
Opublikowano 28 maja 200816 l eee yyy noo uuu EKHM! Nie śmiać się, ten temat jest dla takich pytań. Jak kupię nowe psp slim to bez kupowania memorki można zapisywać stan gry? 700 zł + gra to już niemały wydatek. Czy lepiej kupić nawet najmniejsza karte?
Opublikowano 28 maja 200816 l eee yyy noo uuu EKHM! Nie śmiać się, ten temat jest dla takich pytań. Jak kupię nowe psp slim to bez kupowania memorki można zapisywać stan gry? 700 zł + gra to już niemały wydatek. Czy lepiej kupić nawet najmniejsza karte? http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=44060 wystarczylo kliknac , wszystko jest Edytowane 29 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 29 maja 200816 l zajrzyj do FAKU (temat PSP)! -------- Chcicałbym się zapytać was jak to jest z tym internetem w PSP. Bo nie mam modułu WiFi w kompie, a chciałem sobie NEO podłączyć też do PSP (ofc bezprzewodowo ;]) I stąd moje pytanie co musiałbym kupić żeby korzystać bezprzewodowo z mojej neostrady i jaki by był minimalny koszt takiej inwestycji. Pozdro! jeszcze nie tak dawno pisales do mnie w sprawie zdjecia warna, a tu juz 2 posty pod rzad [polaczylem]... posty sie edytuje to tak na przyszlosc. co do pytania... ja polecam router firmy linksys [wag200g lub podobny model] sam ma taki i jestem bardzo zadowolony - Coati Edytowane 30 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 1 czerwca 200816 l Na dniach powinienem mieć Slima Mam pytanie-który mam kabel kupować do LCDka? Muszę zwracać uwagę na firmę?bo widzaiłem za 30 zeta i za 70 aż tak strasznie jakość obrazu lepsza będzie? Takie cos będzie dobre ? http://www.allegro.pl/item373053429_kabel_...o_tv_sklep.html
Opublikowano 1 czerwca 200816 l tak bedzie dobry. jesli nie chcesz sie bawic z pluginami to wlasnie taki kabel bedzie dobry.
Opublikowano 1 czerwca 200816 l Mam pytanie co do połączenia z siecią: Czy takie urządzenie wystarczy: http://allegro.pl/item368006313_asmax_usb_...gw_24_nowa.html ??? Posiadam Neostrade 512 i zwykły modem ADSL(USB) ten co oni dodają do pudełka przy kupnie. Chciałbym zapytac czy nie będę miał problemów nawet na starszym komputerze (jakim jest mój) z podłączeniem PSP bez większego ingerowania w Hardware? PS. Sorry za te 2 posty pod rząd, nie wiem wogóle jak to możliwe chyba z pośpiechu bo umyślnie tego nie zrobiłem... Pozdrawiam