CoATI 1 050 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 psp-team.pl -> forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Proszę, podaj choć linka Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) przeciez ten temat nie nazywa sie 'google nie gryzie' albo 'sprawdz se na stronce o psp' <_< nie rozumiem, dlaczego ludziom podaje sie takie szczątkowe informacje na jakis temat. co szkodzi zajrzec i podac dokladnie jak fora o psp zna się jak wlasna kieszeń. http://www.forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=30&t=13560 zaraz sie pewnie komenty posypią ze nowych userow psp psuje <_< Edytowane 20 Października 2008 przez BartX Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
seph84 0 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wrzucalem dzis CF 5.0 na dwa PSPki. Na moim Facie poszlo od kopa. Na Slimie braciaka idzie do tej pory - dochodzi do 99%, potem spada na 84% i znowu w koleczko. Ma ktos jakis pomysl co z tym fantem zrobic? Na razie zostawilem podpiete do pradu - niech sie meczy, moze w koncu zaskoczy. Braciak narzekal, ze czasem wieszaja mu sie gry - znaczy w momencie startu nie znika bialy ekran sony psp, tylko konsolka lapie freeza. Moze sie jej poglebilo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jak nic nie będzie można zrobić to wyłącz ten update zobacz jak bedzie miała brica to na facie zrób pandore i ją napraw i poczekaj na 5.01 bo na 5.00 nie działa PS store Cytuj Odnośnik do komentarza
seph84 0 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wyłączyłem po kilku godzinach - brick. Pandorka i żyje. Ale to nie rozwiązuje problemu, bo się nie da zainstalować tego softu po prostu. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wyłacz wszystkie pluginy, zrób formata karty pamieci (masz karte oryginalna czy podróbke?), naładuj baterie na 100% i spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
seph84 0 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Brat posiadacz psp narzeka, że czasem wieszają mu się gry w momencie startu. Sprawdziłem - rzeczywiście, biały ekran sony i kicha. Raz na jakiś czas. No to myślę - pewnie soft. Ja miałem cały czas 3.9 i nie narzekałem, może to jego 4.01 niedopracowane. Poczytałem, poszukałem i skaczę obiema konsolkami na 5.0. Moja poleciała bez problemu, ale u brata jest zonk. Jakimś cudem konsola zawiesza się prawie zawsze (49 na 50 prób.) przy programikach typu CF-Updater, czy Recovery Flasher Hellcata (jak wchodzą do własnego menu i wypluwają białe literki na czarnym tle). Wczytuje się pierwsza-dwie pierwsze linijki, po czym karta przestaje pracować i freez. Pandorką nr 7 zrobiłem nawet format pamięci NAND. Nic nie pomogło. Karta oryginalna. CF poszedł raz i się skończył na tej pętli co pisałem wcześniej. Nie mam pomysłów. Edytowane 22 Października 2008 przez seph84 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 downgrade, a potem znowu up od nowa etapowo, aż do 4.01 czy tam 5.00 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 nand moze byc uszkodzony. wywal caly flash [shift + del] przez recovery i wgraj nowy za pomoca pandory. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zanoszę się z zamiarem kupna PSP i mam problem. Czytam sobie najnowsze informacje o wersji 3k i napotkałem na nieprzyjemnego newsa, jakoby nowy, "lepszy" wyświetlacz był gorszy od poprzedniego (wiecie o którego newsa mi chodzi). Czy może mi ktoś podpowiedzieć co zrobić? Szczerze powiem, że PSP trzymałem w łapach ze trzy razy i szczerze powiedziawszy nigdy nie interesowała mnie ona na tyle, żebym umiał rozwiązać tego typu problem. Kupić wersję 3000 czy 2000? Jak sądzicie, co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arekcore 0 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 ogólnie jestem zwolennikiem Fat-a, natomiast jak bym miał kupować teraz to wersje slim-2000.....bo ten błąd z wadliwym ekranem w 3000 to nie wesoła sprawa i myślę że sony pierwszy raz przegięło pałę w stronę graczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 mnie sie nie miesci w glowie jak to moglo przejsc kontrole jakosci... tzn te lcd oraz same konsole. sony przegina ta pale raz w jedna raz w drugą... az sie zlamie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Przeczytajcie sobie ta recke http://psp-team.pl/sprzet/konsole/recenzja-psp-3000.html Myśle, ze gdybym mial wybierac to wzialbym jednak ta 3k. Aktualnie mam fata (do tego jeszcze ładowarka poszla sie kochac), ktory jest brzydki, zasyfialy i bateria(jakas słabsza mi sie wydaje) jak i kwadrat - te wszystkie cechy mojego fata doprowadzaja mnie do jednego wyboru, zakupić psp 3k <3 Jak bedzie mial nadmiar gotowki to zamienie swoja na nowszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dwie sprawy mam: Pierwsza - jestem gupi i zapomnialem, ze screeny robi sie nutką a nie selectem, wiec pierwsza sprawa odpada ;p Druga - wyszedł popsloader działający od 5.00 m33-2 w góre (link na stronie dark alexa), ale tam cos napisane jest o jakim psarze, ze trzeba zrobić dumpa jakiegos, no i w sumie nie wiem dokładnie jak to zrobić - niech ktoś (<pokazuje palcem na Coatiego ;] >) bedzie tak dobry i zrobi taką paczke, jak kiedys Coati zrobil, tzn popsloadera z wszystkimi popsami poniżej 5.00, albo chociaz uproszczona instrukcje jak to zrobić. Z góry ślicznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 w starej paczce poprostu podmien pliki plugina tzn popsloadera. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sprzedaj mi baterie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 dam znac czy bedziesz ja jeszcze potrzebowac jak kupie nowszy model ;P czyzby Despertar del Cementerio? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Własnie odkryłem, że firmware w wersji 5.00 m33 i w góre ma jeszcze jedną zalete - w koncu RemoteJoy Lite działa u mnie bez najmniejszych problemów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 nie, mam inny pomysl ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mam pytanie. Moge poprzez PSP kupić sobie różne gry. Ale niestety nie mam ani Network Card, ani karty kredytowej. Istnieje mozliwość że komus dam kase, i ten ktoś mi kupi grę?? Crash Team Racing kusi . Wie ktoś może czy można grać w sieci w tą grę ?? To tylko 18 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 1.Nie wiecie jak sprawdzić czy dana konsola nie ma tej zesranej płyty głownej? tzn czy da się ją przerobić. 2. W moim psp analog jakoś dziwnie chodzi, jakoś tak się "zacina", co w niektórych grach utrudnia celowanie itp. co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jest juz jakis plugin do robienia screenów pod 5.0? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dobra, kupiłem dziś nowy model PSP 3000 i mam w związku z tym pare głupich pytań, aczkolwiek prosze o wyrozumiałość. 1. Nie miałem styczności ze Slimką ale wymiary ma te same? Bo musze kupić jakiś pokrowiec, folie itp. 2. Karta pamięci. Zależy mi na jak największej ilości. Czy 16 gb to maks dla PSP? Znalazłem taką: http://www.agito.pl/memorystick-micro/sand...024.336541.html 3. Co trzeba zrobić żeby pograć w gierki z PSX lub GBA? Wystarczy ściągnąć emulator? 4. Słyszałem o jakiejś oficjalnej baterii od Sony, która trzyma o wiele dłużej. Jaka jest pełna nazwa tego i gdzie można dostać poza allegro (bo podejrzewam, że tam na pewno jest) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi