Opublikowano 9 września 200816 l Zauważ, że w większości wystarczy zmienić tapetę i lekko zmodyfikować coś i już masz inny pulpit. Więc co za problem?
Opublikowano 9 września 200816 l ja nie mówie że to coś skomplkowanego bo wiem jak to się na windowsie robi.. tylko, CHCE sie wam. szacun.
Opublikowano 9 września 200816 l stonek, powiedz mi dlaczego miranda nie obsługuje obrazków na przezroczystym tle i jak zrobić swój własny zestaw ikon?
Opublikowano 9 września 200816 l Hmm, a to nie zależy od stylu ? Tzn masz nicer+ i ten drugi. A ikony chodzi Ci o dostępny, zaraz wracam itp?
Opublikowano 9 września 200816 l Nie umiem, nie wiem co to nicer i ten drugi. Po prostu zainstalowalem i znalazłem w opcjach opcje z obrazkiem. Ładuje sobie taki jak mam na avku i miranda wpieprza mi go na czarnym tle. I z ikonkami to chodzi właśnie o to. Znalazłem opcje 'importuj', ale żąda ode mnie pliku .dll :< dlatego sie pytam jak zmusić go do wciepania własnych ikonek.
Opublikowano 9 września 200816 l Jak wrócę do domu to Ci odpowiem. Teraz w pracy siedzę, to nie mam dostępu do mirki :<
Opublikowano 9 września 200816 l A z nudów sobie tapetkę zmieniłem http://www.picfront.org/d/RLSqhd1Cxm6/beztytuu.png
Opublikowano 9 września 200816 l @alienator jak sobie zrobisz "importuj ikony" to masz do wyboru też .ico Wygląda na to, że ja sobie po prostu .png przerobiłem do ico. Co do listy .. nie wiem. Nie używam obrazków [w sensie avatarów, tak? ].
Opublikowano 9 września 200816 l wytłumaczy mi ktoś dlaczego skin cthrough do winampa wygląda u mnie tak ? ;p
Opublikowano 9 września 200816 l @alienator jak sobie zrobisz "importuj ikony" to masz do wyboru też .ico Wygląda na to, że ja sobie po prostu .png przerobiłem do ico. Co do listy .. nie wiem. Nie używam obrazków [w sensie avatarów, tak? ]. nieee, nie avatar, obrazek tła. tu o.
Opublikowano 10 września 200816 l Coati zarzuć tapetą. Plissss :* http://interfacelift.com/ - gdzies na pierwszych stronach
Opublikowano 14 września 200816 l Coś takiego na dziś. Konfiguracja conky zajmuje trochę czasu. EDIT: Lekko zmieniony. EDIT2: I kolejna poprawka. Zegar na środku.
Opublikowano 15 września 200816 l Zmieniona tapeta + inne ikonki w dock'u Kozak pulpit! Skad wziac te ikonki i walla?;f pozdro
Opublikowano 15 września 200816 l Zmieniona tapeta + inne ikonki w dock'u Bardzo ładny, nie tesknisz za paskiem start? Nie jest to jakieś uciązliwe? Miałem spytac o te gadgety. Jak się zwą?(swietny zegar) Ikona Gmail to tylko pusty folder czy są powiadomienia o nowej poczcie?
Opublikowano 15 września 200816 l Nie tesknie idzie sie przyzwyczaic do braku paska start, a kalendarz, zregarek i inne to Yahoo Widgets , ikonka gmail to tez widget czyli powiadomienia o poczcie też są.
Opublikowano 20 września 200816 l Takie cuś na szybko na nowym kompie Edytowane 20 września 200816 l przez maciekk