Skocz do zawartości

Shadowrun

Featured Replies

Opublikowano

ostatnio zastanawialem sie nad shadowrun, powiedzcie mi czy jeszcze ludzie w to graja i jest sens inwestowac??

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Potrzebuje konkretnej odp bo jak juz prawie nikt nie gra to nie bede w trupa inwestowal

Opublikowano

Mam na półeczce i czeka na swoją kolej. Z tego co mi mówił Diabeu, gra jest kozacka, stricte online, ale zawsze kogoś się znajdzie lub zrobi ustawkę, bo nie wszystcy od razu wyprzedają gry które mają

Opublikowano
  • Autor

Wiem ze gierka fajna i tylko online(mialem ja ale musialem przed wyjazdem sprzedac i niepogralem)

Opublikowano
  • Autor

w UK tez grosze 5-10 funtow :mellow:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry, że odkopuje ale mam pytanie.

Grają ludzie jeszcze w tą grę ? :)

Opublikowano

Chyba zaczna :) bo Live na PC jest juz free i potwierdzono ze 3 tytuly ktore umozliwiaja gre X360-PC (Shadown, Lost Planet: C oraz jakis RTS) mozna grac i na silverze

Opublikowano

Kupiłem z 6 miechów temu i do dziś nie odpaliłem... za dużo gier... (niezły problem mam co? xD)

Opublikowano
Sorry, że odkopuje ale mam pytanie.

Grają ludzie jeszcze w tą grę ? :)

cały czas, wróciłem do SR po dłuższej przerwie i nie ma żadnego kłopotu ze znalezieniem gry - co mnie niezmiernie cieszy bo lepszej siepy online to na xO nie ma jak dla mnie

Opublikowano
Chyba zaczna :) bo Live na PC jest juz free i potwierdzono ze 3 tytuly ktore umozliwiaja gre X360-PC (Shadown, Lost Planet: C oraz jakis RTS) mozna grac i na silverze

ale tylko do jesieni