Opublikowano 2 kwietnia 200817 l ostatnio zastanawialem sie nad shadowrun, powiedzcie mi czy jeszcze ludzie w to graja i jest sens inwestowac??
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l pewnie ktos tam jeszcze gra... szkoda, ze z gra nie wypalilo bo miala duzy potencjal i fajny gameplay
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Autor Potrzebuje konkretnej odp bo jak juz prawie nikt nie gra to nie bede w trupa inwestowal
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Mam na półeczce i czeka na swoją kolej. Z tego co mi mówił Diabeu, gra jest kozacka, stricte online, ale zawsze kogoś się znajdzie lub zrobi ustawkę, bo nie wszystcy od razu wyprzedają gry które mają
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Autor Wiem ze gierka fajna i tylko online(mialem ja ale musialem przed wyjazdem sprzedac i niepogralem)
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l gra w US tera kosztuje grosze... jakby ekipa sie znalazla to jade do GS i mozna ustawki robic...
Opublikowano 29 lipca 200816 l Chyba zaczna bo Live na PC jest juz free i potwierdzono ze 3 tytuly ktore umozliwiaja gre X360-PC (Shadown, Lost Planet: C oraz jakis RTS) mozna grac i na silverze
Opublikowano 29 lipca 200816 l Kupiłem z 6 miechów temu i do dziś nie odpaliłem... za dużo gier... (niezły problem mam co? xD)
Opublikowano 29 lipca 200816 l Sorry, że odkopuje ale mam pytanie. Grają ludzie jeszcze w tą grę ? cały czas, wróciłem do SR po dłuższej przerwie i nie ma żadnego kłopotu ze znalezieniem gry - co mnie niezmiernie cieszy bo lepszej siepy online to na xO nie ma jak dla mnie
Opublikowano 29 lipca 200816 l Chyba zaczna bo Live na PC jest juz free i potwierdzono ze 3 tytuly ktore umozliwiaja gre X360-PC (Shadown, Lost Planet: C oraz jakis RTS) mozna grac i na silverze ale tylko do jesieni