Opublikowano 12 marca 200817 l Biczuj się do śmierci w ramach pokuty... (pipi)a Warriors of the World United czy jakoś tak słuchałem kiedyś jak grałem w łarhamera z kumplami.
Opublikowano 12 marca 200817 l Specu (pipi)a czepiasz się, chodzi mi o to, że to ciężkie, nie ociosane granie, czysta energia, bez ozdobników. Nieociosane granie? Co to znaczy? Bo brzmienie na Sons of Northern Darkness jest wy(pipi)ane w kosmos, ozdobniki tez są (Tyrants, Demonium, albo ostatnie dwa utwory). Przeciez oni grali calkiem rozbudowane i pokombinowane kawalki, idz sobie walczyc na miecze przy Manowarze, a nie czepiasz sie dobrej muzyki ;] Edytowane 12 marca 200817 l przez zduniacz
Opublikowano 13 marca 200817 l Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny Odpust zła (pipi)a. Edytowane 13 marca 200817 l przez Gość
Opublikowano 14 marca 200817 l heh, przypomina mi sie ten gif: mam...dwa....lizaki...dasz jednego? ..mmmm....nie... ma to ktos ;]? Edytowane 14 marca 200817 l przez _Milan_
Opublikowano 15 marca 200817 l przej.ebany topic. Z lektury wynika ,że siarą jest wszystko oprócz jakiś bandów z południowej alabamy ,które może 20 osób słyszało. Oczywiście największa kicha to zespoły , o których słyszał każdy typu Nirvana.Wiadomo komercja etc.
Opublikowano 15 marca 200817 l Z jakiej alabamy tu się słucha godowych okrzyków eskimosów i mongolskich śpiewaków,którzy charcząc i ustawiając usta w dziubek tworzą flażolety i przez co powstaje Falset! (ciary na plecach mam od tego). W końcu Underground.
Opublikowano 15 marca 200817 l Przejrzałem swój last.fm, folder z muzyką i nie znalazłem tam zespołów, których mógłbym się wstydzić.
Opublikowano 15 marca 200817 l to tak żeby ostatecznie zamknąć temat dzieci z lasu. ewa farna - tam gdzie nie ma już dróg ---> http://youtube.com/watch?v=aGWz0gPGFPc nie żebym to jakoś katował, ale rano przy śniadanku jak znalazł .
Opublikowano 17 marca 200817 l Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny Nie pitol bo z bawolastym pieszczochy kupiliśmy i teraz za Panów Ciemności robić będziemy na wsi
Opublikowano 17 marca 200817 l Pieszczochy są fajne ale tylko z długimi kolcami, albo najlepiej sobie zrobić samemu z gwoździ. <_< Dla mnie najlepszy zespół to Mayhem. Edytowane 17 marca 200817 l przez ArniHell
Opublikowano 17 marca 200817 l Niczego się nie wstydzę, po prostu nie przyczaiłem nazwy tematu, sorki.
Opublikowano 17 marca 200817 l Wstydź się, że nie przeczytałeś nazwy tematu <_< Ostatnio Nickelback mi się podoba, no do (pipi)a...
Opublikowano 17 marca 200817 l Ostatnio Nickelback mi się podoba, no do (pipi)a... No mi też ale to dawno i już mi przeszło thank god.
Opublikowano 17 marca 200817 l jedyny nawet nawet kawalek Nickelbacka to ten, w ktorym partie gitar nagrał Ś.P Dimebag Abott- chyba "Side of the Bullet" sie zwie. no wiec- wstyd sie przyznac, ale czasem lubie ja sobie odpalic w przerwie od kolejnych siekanin deathowych. a children of bodom (patrz linka wyzej) to nie zaden wstyd tylko absolutna klasyka ehe- side of A bullet : http://search.playlist.com/tracks/nickelback%2520bullet Edytowane 17 marca 200817 l przez Dark knight
Opublikowano 25 marca 200817 l http://www.youtube.com/watch?v=tLULT0VqYcY Ostatnio cholernie mi się podoba ten kawałek. Deathowo-doomowy gotyk, podniosłe teksty we w chu.j epickim, szekspirowym staroangielskim, obecność klawiszy, szatańskie growle obok anielskich sopranów. Siara? Bo nie wiem czy moge skroblować...