Jump to content

wstyd się przyznać

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Ostatnio słucham Happysad'u, zewsząd słyszę że to mega(pipi)owosc dla nastolatek ale mi sie podoba i (pipi).

Jeśli jakiś zespół staje sie popularny to zwykle takie opinie sie pojawiają. Gdy mało kto znał happysad to wszyscy co ich słuchali mówili że nowa jakość, świetne teksty, dobry wokal iwogule!!!!1111111111 To samo z Linkin Park czy Nirvaną nawet. Ja akurat słucham wszystkich tych zespołów, (może LP w mniejszym stopniu) wcale nie wstydze się przyznać :P

Jak byłem bardzo mały codziennie rano w niedziele zasiadałem przed telewizorem oglądać disco polo, to naprawdę wstyd :/

Edited by Carleone
Posted
Jeśli jakiś zespół staje sie popularny to zwykle takie opinie sie pojawiają. Gdy mało kto znał happysad to wszyscy co ich słuchali mówili że nowa jakość, świetne teksty, dobry wokal iwogule!!!!1111111111 To samo z Linkin Park czy Nirvaną nawet. Ja akurat słucham wszystkich tych zespołów, (może LP w mniejszym stopniu) wcale nie wstydze się przyznać

W tym momencie wszyscy fani Nirvany zaczynają ostrzyć włócznie i lokalizować twoje IP;].

• 2 weeks later...
Posted

Nie sądze, bo to IMO szajs okrutny... klawisze argh ;f

Posted
Ja dalej lubie, niektore. Na przykład Stormblast, czy z nowszych Puritania. Wporzo tracki i pisanie tu o dimmu borgir to jednak offtop.

popieram

Posted
Nie sądze, bo to IMO szajs okrutny... klawisze argh ;f

Kur.wa klawisze są właśnie najlepsze w Dimmu :P Intro na "Puritanical..." mógłbym słuchać bez przerwy.

Posted

Black to dla mnie prymitywne na(pipi)ianie jak w Immortalu, a nie symfoniczne wstawki, co kto lubi.

Posted
Black to dla mnie prymitywne na(pipi)ianie jak w Immortalu, a nie symfoniczne wstawki, co kto lubi.

No właśnie takie prymitywne nakur.wianie mnie wkur.wia. Ale co kto lubi :P

Posted (edited)

Specu (pipi)a czepiasz się, chodzi mi o to, że to ciężkie, nie ociosane granie, czysta energia, bez ozdobników.

Edited by Guest
Posted
Lubie Gunsow i Nirvane, przypał?

bez kitu Nirvana to nie przypał :(

ale przypomniało mi sie, że kiedyś słuchałam Megadeath

Nirvana to nie przypał, ale Megadeth (bez "a") już tak? Ok, nie mam pytań :]

Posted
A i miałem płyte Blind Guardiana, siara w chuy ;f

Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ale co ty chcesz od Blind Guardiana? IMO całkiem przyzwoita kapelka.