Opublikowano 18 maja 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=WUkAOund6Bg niezly hardcore nawet jak na ten temat
Opublikowano 18 maja 200915 l czasem zapuszcze se vavamuffin - sekta / to on ;( Kto słucha rege ten rucha kolege. sam wrzucalem tutaj płyty i byłem na koncercie XD
Opublikowano 25 maja 200915 l porównując do innych metalistycznych zespołów to trochę siarka, ale patrząc przez pryzmat muzyki ogólnie to nie jest tak źle. Edytowane 25 maja 200915 l przez Masorz
Opublikowano 26 maja 200915 l Chyba Young for Eternity. Sprawdź "All or Nothing". Świetna płyta. EDIT: Jednak nie. Musi być z jakiejś składanki, albo luźno zrobiony. Edytowane 26 maja 200915 l przez Kwapi
Opublikowano 26 maja 200915 l Ku,rwa nigdzie nawet nie moge znalezc zadnego info na temat tej piosenki, masz moze jakiegos linka?
Opublikowano 26 maja 200915 l Szukałem na Last.FM. Z tego co widziałem, nie należy do żadnego albumu. Może to jakiś cover czy coś...
Opublikowano 28 maja 200915 l Ostatnia płyta Trivium, kurczę, naprawdę świetnie brzmi. Są setki płyt metalowych, które byłyby wprost doskonałe, gdyby tylko intstrumenty brzmiały tak jak na "Shogunie". A jak nie wiecie, czemu piszę o nich w tym temacie, to zobaczcie ich sobie na jakimś koncercie.
Opublikowano 30 maja 200915 l (pipi). nie słuchałem już soad f choy czasu, bo uznałem, że to siara była, ale jednak strasznie lubię rumunów, z wyjątkiem tej ich ostatniej płyty. tak samo serja solowego Edytowane 30 maja 200915 l przez Osaka
Opublikowano 30 maja 200915 l C(pipi) masz na chacie jak nie słuchasz czegoś tylko dlatego, że pewna grupka może uważać że to siara.
Opublikowano 30 maja 200915 l No, ale to żarcik był c'nie? taka idea tego tematu zresztą "wstyd się przyznać".
Opublikowano 30 maja 200915 l Pjontka Osaka, też lubię SOAD, nawet bardzo W sumie to jeden z moich ulubionych zespołów
Opublikowano 30 maja 200915 l jak soad to TYLKO pierwsza, druga i EWENTUALNIE trzecia płytka. każda nastepna to dno. rzekłem.