Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Kurczę już nie kojarzę xD. Wydaje mi się, że była to trochę dynamiczniejsza wersja. Jest taka? Choć może to to xD. Zapomniałam ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 982,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nie. bardziej dynamicznej nie ma z tego co wiem. ; > ale innej podobnej do tamtej nie kojarzę.

Opublikowano

Ostatnia reklama Ery gdzie rodzina robi obiad a w promocji jest Samsung J700. Zna to ktoś?

Opublikowano

greah, chodzi ci o tą reklamę co ojciec i córka robią obiad i przez telefon mówią matce co kupić? Jeśli tak to też szukam bardzo tego tytułu!

Opublikowano

Kiedyś na reklamie algidy leciała tak piosenka (bardzo znana) gdzie na bęnnach grali. HELP!!

Opublikowano

@elsaint360 - ta piosenka to "Played-A-Live" w wykonaniu Safri Duo (safri, nie safari :lol: )

Jest jeden utwór którego szukam. Był on puszczany raz w serialu "Alf". W tamtym odcinku Alf zrobił sobie imprezę. W tle leciał ten utwór a on udawał, że śpiewa (do ogórka zamiast mikrofonu :( ). Pamiętam, że w refrenie padało słowo rock'n'roll (chyba).

Opublikowano

Jeszcze jedno: Chyba jest to Mobb Depp. Teledysk jest animowany, gdzie kolesie oglądają komiks. HELP!1

Opublikowano

Muzyka z reklamy Re-reserved, taka klimatyczna, w której skacze mały murzyn z piłką, i są różni ludzie pokazani. Fajna muza tylko tytułu nie znam :P.

Proszę o pomoc

Opublikowano
@elsaint360 - ta piosenka to "Played-A-Live" w wykonaniu Safri Duo (safri, nie safari ;) )

Jest jeden utwór którego szukam. Był on puszczany raz w serialu "Alf". W tamtym odcinku Alf zrobił sobie imprezę. W tle leciał ten utwór a on udawał, że śpiewa (do ogórka zamiast mikrofonu ^_^ ). Pamiętam, że w refrenie padało słowo rock'n'roll (chyba).

zaje.bisty motyw był ;]

a piosenka, to bob seger - old time rock'n'roll

Opublikowano
Jeszcze jedno: Chyba jest to Mobb Depp. Teledysk jest animowany, gdzie kolesie oglądają komiks. HELP!1

Nalegam <_< :lol:

Opublikowano
greah, chodzi ci o tą reklamę co ojciec i córka robią obiad i przez telefon mówią matce co kupić? Jeśli tak to też szukam bardzo tego tytułu!

Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany to znalazłem:

Rooney - When Did Your Heart Go Missing?

Opublikowano

czy istnieje wogole wersja instrumental utworu Fire zespolu scooter? jesli tak to zarzuci ktos linkiem bo nigdzie nie moge znalezc

Opublikowano

To będzie trudne. Tutaj macie linka do utworu The Kooks - Too much of nothing (co prawda nie jest to piosenka the kooks, ale to szczegół :). Po każdym wersie w zwrotce słychać krótką wstawkę instrumentalną/solówkę, nazywajcie jak chcecie. Kilka razy w radiu słyszałem inny utwór, raczej starszy, który również opierał się na podobnie brzmiącym motywie.

W skrócie: znajdzcie mi kawałek podobny do tego :)

Opublikowano
BlackRaven, Benny Hill....ty chcesz tego słuchać? XD

ale jaki tytuł piosenki? Nie chcem tego słuchać, tylko robie filmik i jest mi potrzebne :]

Opublikowano

a ja szukam takiego rockowego kawałka w refrenie spiewają YOU care on , YOU care on :) dałbym głowe że to jest kawałek kapeli ( my chemical romance :) ale przegladałem na necie ich utwory i nic :( nawet misiek tego nie znajduje :(

Opublikowano

elo

ma ktos

Sick feat.Tiffany - Let Me Show You Somethin

znalezc tego nigdzie nie moge

kawalek pochodiz z OST'a AND1 vol.9 AREA CODES

tylko no ni chu.ja ani osta ani tego kawaleczka

pomocy ziomki xD