Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Poszukuje spokojnej piosenki, pewnego staruszka. Nie pamiętam niestety jak on się nazywa. Wiem jedynie, że był dobrym znajomym Elvisa (możliwe, że z nim śpiewał) a na teledysku poszukiwanej piosenki gra na fortepianie, a sam utwór jest tak jakby rozliczeniem (spowiedzią) z całego życia. Świta Wam coś? Piosenka jest w miare nowa Może to?
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór. Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l stawiam na Isaaca z innej beczki, potrzebuję empeczy skrzypiec, ale nie ładne melodyjne tylko chamskie piłowanie (muszę budzik w fonie zmienić) w razie czego to walcie na pw dzięki i fakof
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Johny Cash, bingo dzieki kawałek jest genialny, i w sumie to cover bo oryginał nalezy do NIN, ale słuchając tego wykonania to chyba nikt nie ma wątpliwość że to pieść Dżonego,
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór. Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał. Czort , dziękuję z całego serca , ten utwór chodzi mi po głowie od pół roku kiedy zobaczyłem go na 4fun TV. W sumie zawsze można do telewizji zadzwonić i spytać się co wtedy i wtedy leciało. Czort za pomoc w tak ważnej dla mnie sprawie masz 3 Plusy !!! Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Spokojna, romantyczna, znana piosenka, wykonawca również znany. W teledysku biega, przytula się i całuje po plaży z kobietą (chyba biega topless) która jest teraz znaną modelką. Ja wiem, lata 80 oewnie.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Hubi sprawdź to http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg edit: ok to już było sorki Edytowane 28 sierpnia 201014 l przez trebuh111
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Co to za songacz? Zna ktoś? Co to za typ muzyki w ogóle ? Jak ktos zna tytul, to prosze o odpowiedz. MIesiac juz tego szukam.
Opublikowano 1 września 201014 l Wybaczcie za post pod postem,ale jakbym wyedytowal, to nikt by nie zauwazyl. Chodzi mi po glowie dosyc nowa piosenka. Wykonawcy; Florida i jakas babka. Generalnie piosenka dosyc zywiolowa. Zna ktos moze?
Opublikowano 3 września 201014 l http://bartek140998.wrzuta.pl/audio/a4VglqJXwHG/florida_feat._david_guetta_-_club_can_t_handle_me Może to ?
Opublikowano 3 września 201014 l http://bartek140998.wrzuta.pl/audio/a4VglqJXwHG/florida_feat._david_guetta_-_club_can_t_handle_me Może to ? Tak, to to. Dzieki wielkie, plusik dodany.
Opublikowano 4 września 201014 l dzisiejszy program MAM TALENT i utwór który wykonywał niewidomy chłopak? thx + Edytowane 4 września 201014 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 8 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=DKRlWLDWhGI Kto to daje? proszę o pomoc!!
Opublikowano 13 września 201014 l Szukam piosenki, w teledysku której występuje ten oto chłoposzek(zobaczyłem avatar jednego kolesia i mi się przypomniało). Pamiętam, że to było takie elektro.
Opublikowano 14 września 201014 l Kojarzy ktoś może stację telewizyjną Game-Network? Mam nadzieję, że tak bo był to najlepszy program zajmujący się tematyką gier (niestety odszedł ) Emitowali również własne klipy gier z genialną muzyką, jeśli ktoś pamięta tytuły jakichkolwiek utworów, które przygrywały w tle to proszę pisać śmiało! (głównie chodzi mi o nuty do klipów Bloody Roar Extreme, X2: Wolverine's Revenge, Onimusha: Warlords)
Opublikowano 16 września 201014 l Dobra, to teraz ja mam prośbę. Na pewno oglądaliście "Soul Plane" i właśnie potrzebuję nuty z tego filmu. http://www.youtube.com/watch?v=CRbz7pRcees&feature=channel Chodzi mi o kawałek, który Nashawn słucha w samolocie (od 1:47). Nie słychać za wiele, ale kilka słów jest wypowiedzianych (m.in. BRRRRRRRA! ). Strasznie zależy mi na tym kawałku, więc jak ktoś znajdzie to piszcie. @UP Wiem, co to za piosenka, ale nie podam Ci tytułu, bo Cię nie lubię. Edytowane 16 września 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 16 września 201014 l z początku tego: przecież tu wystarczyło 5 sekund w google ... Wpisując tytuł filmu i dopisując "soundtrack"... ehh, leń <_< Edytowane 16 września 201014 l przez timo86
Opublikowano 16 września 201014 l Mogłeś mu nie podawać tytułu. Nie jest tego wart. Edytowane 16 września 201014 l przez TheRozi