Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Była taka piosenka, bodaj chińska, teledysk był z pszczolami, jakąś boginią, latanie na chmurce itp i kobieta miała NIESAMOWICIE PISKLIWY GŁOS. Był wręcz do przesady piszczący i o to tam chyba chodzilo. Pomagał to tworzyć bodaj typ z gorillaz.

znalazłem:

Edytowane przez Mikes

Opublikowano

piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami.

Opublikowano

Zaczyna się w 0:42. Nie mam pomysłu jak znaleźć ten kawałek.

Opublikowano

stona - wokalista byl bialy i to byl jakis zespol rockowy (soft rockowy powiedzmy)

Opublikowano

A to nie znam :( A to nie może być?

Opublikowano

piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami.

Black Crowes zapewne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje na biegu album Zakopower - Boso dla kogos. Jakies linki, torrent lub inne takie tutaj lub na pw. Nie slucham polskiej muzyki i nie wiem skad ja sie sciaga. Na slsku nie ma.

Opublikowano

Black Crowes zapewne.

tak! "remedy". dzieki.

Opublikowano

Piosenka "na czasie"

w teledysku faceci budzą się w szpitalu i okazuje się, że na świecie zostali sami disco zombie więc muszą tańczyć, co by ich nie widzieli

jeden z nich ma pudło na głowie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak sie nazywa pierwszy kawalek

cholernie mi sie wbil po wczorajszym secie :P Z gory dzieki.
Opublikowano

Przecież masz napisane w komentarzach, że pierwszy utwór to Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth

Opublikowano

Panowie, na TVN`ie tudzież na innych stacjach telewizyjnych leci reklama OWF (Orange Warsaw Festival) no i w jej trakcie, w tle, lecą podajże dwa utwory ;> potrzebuję tytuły tychże utworów/utworu (sam nie wiem czy to jest jeden czy dwa) - sprawa wagi państwowej ! :whistling: dla ułatwienie dodam, że po przekopaniu całego neta tejże reklamy nie znalazłem ;> chciałem ułatwić Wam życie ale nie pyknęło :D

Opublikowano

ALe OWF już jest dawno za nami oO Jeśli mimo wszystko nadal chodzi Ci o OWF, to w komentarzu do tej zapowiedzi masz wypisane wszystkie kawałki:

Opublikowano

Tak, tak OWF się skończył, ale reklama w TV dotyczyła relacji z OWF, coś w stylu powtórki miało być ;>

Niestety ten materiał znalazłem wcześniej i nie zawiera on utworu, którego szukam :(

Do tego reklama została już chyba ściągnięta z anteny i już prawdopodobnie nie trafię już na tą nutę :(

Opublikowano

Poszukaj line-upów wszystkich artystów z tegorocznego OWF, bo bardzo możliwe, że wzięli z nich ten utwór.

Edytowane przez Soq