Opublikowano 3 czerwca 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=7fH2CqOK6QE Czyżby kolejny utwór zrobiony na potrzeby reklamy? Może ktoś zna tytuł? Sprawdź na tej stronce: http://www1.playfocus.com/pages/home/index.cfm Tutaj często są utwory, które brane są do reklam, filmów etc.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Zna ktos walek ktory jest podkladem dla wystepu "pani w siatce" ? Od 5:00 min Update: Blue Foundtation - Sweep of days http://w339.wrzuta.pl/audio/9XU5YEl0W9w/blue_foundation_-_sweep_of_days_11._sweep Edytowane 11 czerwca 201113 l przez neon
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Autor Była taka piosenka, bodaj chińska, teledysk był z pszczolami, jakąś boginią, latanie na chmurce itp i kobieta miała NIESAMOWICIE PISKLIWY GŁOS. Był wręcz do przesady piszczący i o to tam chyba chodzilo. Pomagał to tworzyć bodaj typ z gorillaz. znalazłem: Edytowane 12 czerwca 201113 l przez Mikes
Opublikowano 18 czerwca 201113 l piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami.
Opublikowano 18 czerwca 201113 l Proste http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg Choć te dwie murzynki mnie zmyliły.
Opublikowano 18 czerwca 201113 l stona - wokalista byl bialy i to byl jakis zespol rockowy (soft rockowy powiedzmy)
Opublikowano 24 czerwca 201113 l piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami. Black Crowes zapewne.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Potrzebuje na biegu album Zakopower - Boso dla kogos. Jakies linki, torrent lub inne takie tutaj lub na pw. Nie slucham polskiej muzyki i nie wiem skad ja sie sciaga. Na slsku nie ma.
Opublikowano 9 lipca 201113 l piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami. Black Crowes zapewne. tak! "remedy". dzieki.
Opublikowano 10 lipca 201113 l Piosenka "na czasie" w teledysku faceci budzą się w szpitalu i okazuje się, że na świecie zostali sami disco zombie więc muszą tańczyć, co by ich nie widzieli jeden z nich ma pudło na głowie
Opublikowano 23 lipca 201113 l Jak sie nazywa pierwszy kawalek cholernie mi sie wbil po wczorajszym secie Z gory dzieki.
Opublikowano 30 lipca 201113 l pierwszy utwór, wiem że jest od Audiomachine ale przeszukałem troche kawałków i nie mogę znaleźć
Opublikowano 30 lipca 201113 l Przecież masz napisane w komentarzach, że pierwszy utwór to Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth
Opublikowano 5 sierpnia 201113 l Panowie, na TVN`ie tudzież na innych stacjach telewizyjnych leci reklama OWF (Orange Warsaw Festival) no i w jej trakcie, w tle, lecą podajże dwa utwory ;> potrzebuję tytuły tychże utworów/utworu (sam nie wiem czy to jest jeden czy dwa) - sprawa wagi państwowej ! dla ułatwienie dodam, że po przekopaniu całego neta tejże reklamy nie znalazłem ;> chciałem ułatwić Wam życie ale nie pyknęło
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l ALe OWF już jest dawno za nami oO Jeśli mimo wszystko nadal chodzi Ci o OWF, to w komentarzu do tej zapowiedzi masz wypisane wszystkie kawałki:
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Tak, tak OWF się skończył, ale reklama w TV dotyczyła relacji z OWF, coś w stylu powtórki miało być ;> Niestety ten materiał znalazłem wcześniej i nie zawiera on utworu, którego szukam Do tego reklama została już chyba ściągnięta z anteny i już prawdopodobnie nie trafię już na tą nutę
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Poszukaj line-upów wszystkich artystów z tegorocznego OWF, bo bardzo możliwe, że wzięli z nich ten utwór. Edytowane 9 sierpnia 201113 l przez Soq