Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś oglądałem jakiś klip erotyczny i laski już nie pamiętam, ale wiem, że w tle leciała świetna piosenka. Nie pamiętam nic z niej, oprócz tego, że był to męski wokal który w pewnym momencie zawodził "someoooooone like youuuuuuuu". Pewnie znane to jest, ale ja się nie znam na muzyce :(. Pomożecie?

EDIT: Znalazłem! Kings of Leon - Use Somebody

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 982,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak się nazywa utwór który leci przy wejściu piłkarzy na stadion podczas Euro 2012?

Opublikowano

słyszałem dziś w pubie fajny rockowy kawałek. w słowach piosenki przewijało się - bo dziś są twoje osiemnaste urodziny:) .tyle zapamiętałem.

wokalnie kawałek bardzo przypominał t-love ,szukałem na yotube lecz tam znajduje mi tylko Ryszarda Rynkowskiego :music:

ktoś wie kogo jest ten kawałek?

Opublikowano

słyszałem dziś w pubie fajny rockowy kawałek. w słowach piosenki przewijało się - bo dziś są twoje osiemnaste urodziny:) .tyle zapamiętałem.

wokalnie kawałek bardzo przypominał t-love ,szukałem na yotube lecz tam znajduje mi tylko Ryszarda Rynkowskiego :music:

ktoś wie kogo jest ten kawałek?

Może to:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

leci czasami na roxy fm na bank, bardzo melodyjna spokojna piosenka w miare, w refrenie kobieta powtarza chyba, przeciągając:

i was born to.........

i was born to.........

Opublikowano
Opublikowano

nie, to nie to

Opublikowano

oooooooo

to je to,

zayebisteeeee, dzieki keczup ;]

Opublikowano

W sumie chyba proste, bo słyszałem niedawno fragment w eska tv. Zaciekawiło mnie to, muszę całe przesłuchać.

Klimat "prawie d'n'b", w klipie murzyni jeżdżą po mieście konno, tyle zapamiętałem.

Edytowane przez lmz

Opublikowano

Szukam piosenki, często leci m.in. w Eska Rock. Babka i facet, podlatują trochę The XX. Zdawało mi się, że zespół nazywa się Monster eat people ale na Youtube nie znajduje.

Opublikowano

Co prawda nie podchodzi mi to pod The XX, ale jest i babka, i facet, i potwory w nazwie zespołu. ;)

Opublikowano

Dobra.. może pedalstwo ale.. japońska wersja http://www.youtube.com/watch?v=8U4C-zYrFUg nie jakieś Ushery itd. tylko typowo chińsko/japońsko teksty. Jedyny angielski tekst to Black Black Heart. Słyszałem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno dawno temu. A w ucho wpadało.

Dobra za późno. Już mam.. ja to jednak master w szukaniu jestem.

jakby sie komuś na łeb rzucało coby chciał posłuchać czegoś takiego.

Edytowane przez Plamek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

słuchając kilka dni temu szczecin.fm usłyszałem rap piosenke na syntetycznych brzmieniach w stylu rapsów lat 80 (run dmc, salt n peppa). Powstało coś nowego w tym stylu czy to raczej jakiś staroć, którego już nie odnajdę?

Opublikowano

Angielski. Gdybym zapamiętał słowa to bym sobie znalazł bez problemu.

Opublikowano

Z jakiej piosenki eminema pochodzi ten beat ?