krupek 15 474 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A w jakim radu to leci? Jakiś normalnym, czy raczej z nowościami disco w stylu rmf maxxx, albo Eska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Najprawdopodbniej eska. Kluczem w pomocy mojej osobie jest przeczytanie na glos fragmentu refrenu, ktory napisalem z wlasciwa intonacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MylenaDybis 0 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pomożecie? Zależy mi... jesteście moją ostatnią deską ratunku. Za wszelką pomoc będę wdzięczna... Ta piosenka leciała wczoraj w radiu Kolor ok. 20:04 w kategorii Ladies Night. "Ladies Night - Mix Jarek Fengler Cz.1" - nie ma listy piosenek które były grane a ona była na samym początku o 20:04. Przypomnę początek refrenu: "aaa!", środek: "agar...dystar...heja...". Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Napisz na oficjalnej stronie tego radia na facebooku, to może podadzą Ci playliste. Albo poczekaj do przyszłej soboty na kolejny Ladies Night i nagraj to czego szukasz. Ewentualnie posprawdzaj każdy tytuł, który był grany na tym radiu w ciągu całego dnia. Możliwe, że tam będzie http://www.odsluchane.eu/szukaj.php?r=25&date=29-03-2014&time_from=20&time_to=22 Cytuj Odnośnik do komentarza
MylenaDybis 0 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Znalazłam już dzięki pewnemu panu tam pracującemu to ta: ANTOINE CLAMARAN - REACH FOR THE STARS Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Bo źle nam szczegóły podałas. Gdybys napisała tak: aaaa! aj gatu ricz for da staars no matta hał far dej aaar aj gatu biliw in lajf ajm kaczin de stars tu szajn to od razu bysmy wiedzieli o co chodzi poza tym gdzie tam spiewają mężczyźni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MylenaDybis 0 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Przecież mówiłam że ją dawno słyszałam więc trudno słowa zapamiętać i wiedzieć jakie są poprawne a głos też było ciężko wyznaczyć... jeszcze tylko szukam takiej co kobieta śpiewa a w refrenie: "ałundiszje ałundiszje". Piszę tak jak się wymawia jak usłyszałam. Kojarzy ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
marioo798 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, Szukam piosenki która jeśli się nie myle w refrenie leci co często powtarzana fraza "i'm alone". Piosenka jest napewno stara, obstawiam że sprzed 2000r. śpiewana przez kobiete. Ta piosenka często jest wykorzystywana do aerobiku. W lyrice piosenki można powiedzieć że co drugie słowo to i'm alone. Z góry dzięki. #ornit: To niestety nie to ;( #Bjały: Też niestety nie to, jak napisałem nie jestem pewien czy te słowa to i'm alone czy coś co podobnie słychać. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez marioo798 Cytuj Odnośnik do komentarza
sorry_ 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam. Poszukuję piosenki która leciała gdzieś tam w necie. Oczywiście ułatwiając sobie życie nagrałem fragment. Tunatic nie daje rady (być moze dlatego że w piosence nie ma żadnych słów?). https://www.youtube.com/watch?v=FVXDOKSOpOQ Z góry przepraszam za jakość. Za pomoc w odnalezieniu stawiam dobrą flaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A może to Nana i "lonely"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam. Poszukuję piosenki która leciała gdzieś tam w necie. Oczywiście ułatwiając sobie życie nagrałem fragment. Tunatic nie daje rady (być moze dlatego że w piosence nie ma żadnych słów?). https://www.youtube.com/watch?v=FVXDOKSOpOQ Z góry przepraszam za jakość. Za pomoc w odnalezieniu stawiam dobrą flaszkę. Witam, Szukam piosenki która jeśli się nie myle w refrenie leci co często powtarzana fraza "i'm alone". Piosenka jest napewno stara, obstawiam że sprzed 2000r. śpiewana przez kobiete. Ta piosenka często jest wykorzystywana do aerobiku. W lyrice piosenki można powiedzieć że co drugie słowo to i'm alone. Z góry dzięki. #ornit: To niestety nie to ;( może to: Cytuj Odnośnik do komentarza
mth 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Cześć, Szukam piosenki z początku filmu, pozdrawiam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 @up Jeszcze raz zapytam ponieważ nigdzie nie mogę tego znaleźć a bardzo mi się podoba, CO TO ZA PIOSENKA NA POCZĄTKU ? :> Przepraszam za hate, ale może rozwiń sobie opis co? ► Muzyka: Monstercat - http://www.youtube.com/MonstercatMedia [...] Jeżeli jednak nie chce Ci się szukać pod podanym linkiem, to zapytaj autora. Cytuj Odnośnik do komentarza
mth 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor nie odpisuje chociaż wyświetla a na monstercatcie przesłuchałem wszystkie pojedyncze utwory i nie znalazłem dlatego próbuję jakoś to znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka. Cytuj Odnośnik do komentarza
barbi9333 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 hej szukam piosenki którą śpiewa dziewczyna bardzo wolno słowa jakie udało mi się zapamietać (nie wiem czy dobrze to) `You and I said(save) in my life...` pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czy w referenie nie było przypadkiem "lalalalalala"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
barbi9333 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) szczerze to ciężko mi to określić mam słabą pamięć do szczegółów ;D niestety tylko początek wpadł mi w ucho jest spiewana przez kobiete, bardzo wolna, nastrojowa, piosenka byla w jezyku angielskim. miala takie lekkie elektroniczne bardzo nastrojowe brzmienie Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez barbi9333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka. Ja po 45 sekundzie słyszę tylko jak babka gada neevald neeval neevald.. a później leci remiks " I See Fire - Ed Sheeran" Cytuj Odnośnik do komentarza
krychaa94 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Ja poszukuje Polskiej piosenki, troche z gatunku podchodzi pod Enej mi sie wydaje ale wiem na pewno ze to nie Enej.. Nie znam slow ale pamietam ze byla dosc szybka, zwlaszcza z poczatku i jeszcze pamietam teledysk; No wiec, na poczatku caly zespol jest na stacji kolejowej, i slychac jak sie butelka toczy. Jeden z muzykow podnosi ja i znajduje kartke w tej butelce, i przez reszte teledysku, ludzie ktorzy sa w posiadaniu karteczki chyba gina i nastepni znajduja ow kartke i zatacza sie kolo. No to to chyba tyle. Mam nadzieje ze ktos zna. Dzieki z gory. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez krychaa94 Cytuj Odnośnik do komentarza
MylenaDybis 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja Eneja piosenki niektóre znam, po słowach bym poznała. (*'-') Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez MylenaDybis Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 hej szukam piosenki którą śpiewa dziewczyna bardzo wolno słowa jakie udało mi się zapamietać (nie wiem czy dobrze to) `You and I said(save) in my life...` pomóżcie Gdzie to usłyszałeś? Techniczny kawałek? InDeep - Last Night A Dj Saved My Life Tylko był jakiś remix czy wersja tej piosenki i słowa w miarę pasują. https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka. Ja po 45 sekundzie słyszę tylko jak babka gada neevald neeval neevald.. a później leci remiks " I See Fire - Ed Sheeran" Przed tym neenald w tle. Jest męski głos który coś mówi i w tle jest damski wokal- ejla, ejla. To fragment z jakiejś piosenki, bo leciała kiedyś na planecie. A neevald nie odp, co rozumiem, bo takich pytań xx dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
MylenaDybis 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja szukam nazwy wszystkich melodii, które są w grze na android "Penguin Jump Racing Ice". Ktoś jest w stanie mi pomóc? Będę wdzięczna bardzo ('-'*) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 szukam nazwy piosenki z tego filmiku nie ma żadnego wokalu wiec nie ma szans wyszukać po słowach przegrzebałem też komentarze pod filmikiem, i było kilka pytań o muze ale żadnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nie ma za co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi