Opublikowano 17 stycznia 200817 l Nie wszystkie. Nie da sie zrobić 2 za zniszczenie czegoś tam w trybie sabotage
Opublikowano 3 lutego 200817 l A ja jak gralem z bratem na jednym iksie w deathmatcha (killcount) i zabilem 100 to nie dostalem achieva. Czemu?
Opublikowano 4 lutego 200817 l jesli grales na konsoli nie podlaczonej do neta, to najprawdopodobniej nie miales patcha do gry - a patch poprawial wlasnie problemy z pojawaniem sie achievow za ilosc killsow/headshotow itp. a poza tym to na stowe miales 100 killsow na jednym profilu zrobione?
Opublikowano 4 lutego 200817 l czyli patch, dzieki. A z innej beczki: czy ilosc headshotow itp to suma wszystkich czy w jednym meczu?
Opublikowano 10 lutego 200817 l Dzieki i jeszcze jedno (wiem że to nie achievement): ale mam problem z wyciągnięciem audioscopa w misji czwartej. Czy to normalne?
Opublikowano 20 kwietnia 200817 l zna ktos glitche,itp ktore ulatwiaja SP? Bo on jest dosc trudny szczerze powiedziawszy, COD czy GOW wysiana przy takim poziomie trudnosci Edytowane 20 kwietnia 200817 l przez signap
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Na youtube'ie masz filmiki jak gość robi misje na dark agencie. Wzoruj się i sie uda Edytowane 23 kwietnia 200817 l przez Masher
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Istnieja glitche do paru leveli, zeby wyjsc poza mape, dzieki czemu mozna je obejsc i pobiec do konca levelu. ciezko je jednak wykonac troche.
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Udalo mi sie zrobic glitcha w swiatyni po tym tylko trzeba zabic tych predatorow i koniec levelu - na innych sie nie da bo spadasz na sam dol i giniesz