Skocz do zawartości

Perfect Dark Zero

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 999
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja jak gralem z bratem na jednym iksie w deathmatcha (killcount) i zabilem 100 to nie dostalem achieva. Czemu?

Opublikowano

jesli grales na konsoli nie podlaczonej do neta, to najprawdopodobniej nie miales patcha do gry - a patch poprawial wlasnie problemy z pojawaniem sie achievow za ilosc killsow/headshotow itp.

a poza tym to na stowe miales 100 killsow na jednym profilu zrobione? :)

Opublikowano

czyli patch, dzieki.

A z innej beczki: czy ilosc headshotow itp to suma wszystkich czy w jednym meczu?

Opublikowano

Dzieki i jeszcze jedno (wiem że to nie achievement): ale mam problem z wyciągnięciem audioscopa w misji czwartej. Czy to normalne?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zna ktos glitche,itp ktore ulatwiaja SP? Bo on jest dosc trudny szczerze powiedziawszy, COD czy GOW wysiana przy takim poziomie trudnosci

Edytowane przez signap

Opublikowano

Na youtube'ie masz filmiki jak gość robi misje na dark agencie. Wzoruj się i sie uda :D

Edytowane przez Masher

Opublikowano

Istnieja glitche do paru leveli, zeby wyjsc poza mape, dzieki czemu mozna je obejsc i pobiec do konca levelu. ciezko je jednak wykonac troche.

Opublikowano

Udalo mi sie zrobic glitcha w swiatyni po tym tylko trzeba zabic tych predatorow i koniec levelu - na innych sie nie da bo spadasz na sam dol i giniesz