Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie no spoko, różne rzeczy można mu zarzucic, za różne można go nie lubic, ale twierdzic, że on w każdym kawałku nawija takim samym flow to już chyba trzeba byc naprawdę głuchym.    

• DETOX NADCHODZI SYNU Jaram sie jak rzym, chociaz Akon wku,rwia. ENJOI

• Mówcie co chcecie, jak na takim poziomie będzie reszta Detoxu, to jaram się jak sam skur,wysyn i łykam pre-ordera jak młody pelikan.

Opublikowano

Ale dre ma wysoko spodnie podciągnięte.

Opublikowano

nie wypada w wieku 45 lat ubierać się jak pajac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Za(pipi)isty teledysk, rewelacyjnie zrealizowany.

Wydaliby już w końcu ten album. ;p

Opublikowano

Doktorek ma rozmach- rozwalić ferrari na potrzeby teledysku :mellow: Sam klip spoko, ratuje trochę, jak dla mnie słaby utwór.

Opublikowano
  • Autor

Kawałek nie byłby zły jako bonus do Recovery, jako singiel na Detox jest średni, początkowo podobał mi się, ale po kilku przesłuchaniach zamula. Nie tego się spodziewałem po kawałku z Em'em.

Klip jak na wsadzone pięniądze też średni, tu również Kush dużo lepiej, props jedynie za uczcznie pamięci Easyego.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

Teledysk zayebisty (co do tego samochodu, to różne opcje mogły mieć miejsce).

Kawałek mocny, po drugim przesłuchaniu coraz bardziej się wkręca, no ale nie ma co ukrywać, nie jest to banger.

Opublikowano

Tam pier.dolicie....I need a Doctor to track przezaje bisty. Z teledyskiem to już w ogóle magia... :woot:.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Tam pier.dolicie....I need a Doctor to track przezaje bisty. Z teledyskiem to już w ogóle magia... :woot:.

Co jest w nim takiego zaj.ebistego? Typowa zwrota Eminema, który po raz kolejny rapuje na takim samym flow czy słaby jak na Dre bit?

Opublikowano

to nie jest bit dre

To jeszcze lepiej :D Album producencki na, którym bity nie są autorstwa producenta. Nie zapominajmy, że Dre nie napisał też tekstów swoich zwrot... Nie myślcie, że jestem obłąkanym haterem, Kush bardzo mi się podobało, ale I Need a Doctor to jak dla mnie słaby track :)

Opublikowano

A skąd wiesz, że Dre nie napisał swoich zwrotek?

Opublikowano
  • Autor

Co jest w nim takiego zaj.ebistego? Typowa zwrota Eminema, który po raz kolejny rapuje na takim samym flow czy słaby jak na Dre bit?

akurat zarzut w kierunku eminema, że ''po raz kolejny rapuje na takim samym flow'', to ''lekka'' przesada ziom ;)

Opublikowano

Dlaczego przesada? Nic nie poradzę na to, że Eminem w większości kawałków nawija z takim samym flow. Jeżeli chodzi o nowe utwory to wyjątkiem jest No Love. Każdy ma prawo do własnego zdania i ja je po prostu wyraziłem :P

Opublikowano

A skąd wiesz, że Dre nie napisał swoich zwrotek?

Dre nigdy nie pisał swoich tekstów.

Nie zmienia to faktu, że 'I need a doctor' wypada pod tym względem naprawdę nieźle - takie osobiste, emocjonalne teksty podchodzą mi bardziej, niż te o furach, dziw.kach i imprezach.

Edytowane przez Hejas

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego przesada? Nic nie poradzę na to, że Eminem w większości kawałków nawija z takim samym flow. Jeżeli chodzi o nowe utwory to wyjątkiem jest No Love. Każdy ma prawo do własnego zdania i ja je po prostu wyraziłem :P

nie no spoko, różne rzeczy można mu zarzucic, za różne można go nie lubic, ale twierdzic, że on w każdym kawałku nawija takim samym flow to już chyba trzeba byc naprawdę głuchym.

• 2 lata później...
Opublikowano

Kendrick rozje.bie.

Opublikowano
  • Autor

jest osobą, która może sprawić że detox będzie kozacki

Edytowane przez 44bronx