Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ? midnajt nowy jest świetny, ^_^ jeśli masz hdd to z dorysowywaniem nie będzie problemów u mnie raz się zdarzyło że jezdnia na chwilę się rozmyła :] a tak bez większych dropów czy braku tekstur pozdro Forza tania i za(pipi)sta, tylko nie wiem czy Ci przypasi ze względu na to, że jest symulatorem, a nie arcadówką.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l I godny wybór. BTW Forza to nie aż taki symulator. Po prostu trzeba trochę więcej hamować
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Co do forzy2 to gra genialna!!! Pamiętam jak odpaliłem ją po raz pierwszy na X360 (to było jakoś 4 dni po kupnie konsoli, bo pierwsze dni to było AC:)). Grafiką zachwycałem się przez cały czas. Sama rozgrywka, zawody, modyfikacje samochodów - te rzeczy przypomniały mi o mile spędzonym czasie przy Gran Turismo na PSXa:) gorąco to polecam:)
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Opyla sie dać Undercovera za GoW 2 ? Ja daje nfs... Taaaaaaak za t w drugą stronę nie ale co cie to obchodzi Nawet jak ci się gow 2 nie spodoba to łatwiej wymienisz na jakąś nowość.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze. Bierz Forze .
Opublikowano 15 stycznia 200916 l wg mnie tez sposrod MC:LA, Pure i Forza, to waslnie forza jest najlpeszym wyborem. Pure daje najwiekszego kopa, ale nie jest tak zywotny jak forza, a mc:la jakos mi sie nie spodobal na wstepie, wiec zdania za bardzo co do tej gry nie mam. Moze jak dluzej sie pogra to sie robi lepiej
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Forza jest dobra ale cholernie nudna po pewnym czasie. Te same wyścigi, te same trasy. Zmienia się tylko wymagany samochód (nie zawsze zresztą) i ilość okrążeń, oczywiście na więcej. Demo Pure dało mi więcej frajdy i z czasem pełną wersję zaatakuję. A Midnight, hmm, bajka. Szybko, intensywnie, przyjemnie.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Wyscigi powinny byc krotkie, bo granie ma sens tylko z zywym przeciwnkiem a taki singiel to trening przez multi. Podobal mi sie czas Pura - 10 etapow, kilka godzin i mamy singla skonczonego. Forza to tylko dla fanow sim - ja lubie wyscigi ale nie chce spedzac duzo czasu na nauke. MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc
Opublikowano 15 stycznia 200916 l MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc Jak dla kogo. Osobiście cholernie polecam. Wyścigi roku. Edytowane 15 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Jesli nie grales w poprzedniego MC to moze dla ciebie to cos fajnego - mnie to bawilo ze 2-3 lata temu przy poprzednim MC. Teraz to wieje nuda
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Tak się składa , że grałem. Może mam inne podejście do gier niż ty , a już napewno inne gusta. Gra jest zapipista a soundtrack to małe mistrzostwo świata. Edytowane 16 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Akurat mi zgarneli MC: LA ze sklepu w moim mieście a było w dobrej cenie ( 110zł ). No cóż, pozostaje polować na necie. Ew. Pure, ale coś długo trzyma się z ceną.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l MC LA jest dość długą grą i może się komuś to nie spodobać. Zwłaszcza tym co liczą na szybkie i łatwe calaki. A gra za(pipi)ista, muza porywa, czuć prędkość, mnogość wyścigów i ich rodzajów tylko samochodów jakoś tak nie za wiele i tylko 3 motory.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Powtórzę moją "reckę". MC:LA to NFS Underground 2 dopakowany do standartów HD (grafika, samochody, opcje, wyścigi). W sumie nic innowacyjnego. Ale ja takie gry lubię, więc jest ok. Jeśli ktoś szuka nowego spojrzenia na gatunek- odradzam.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Może masz rację, z tym że seria NfS ssie IMO, a MC to klasyka gatunku (druga część skróciła mi o parę lat życie, przez nerwy)
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Zobacz achivy. Jest za 180 wygranych wyścigów, jest za 300 ukończonych... W trybie kariery jechałem z 300+ wyścigów. Są różnorodne i jest ich od groma. Do tego XBL i Goal Attack (trzeba wygrać i spełnić pewne warunki na 74 trasach) Sporo tego.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l 180 czy 300 to i tak sporo jak na wyscigi. Wole szybciej przejsc "fabule" i pojsc na multi bo tylko to sie liczy w tym gatunku podobnie jak fpp ale w przypadku fpsow SP to nie botmatch .Ale ok sa rozne gusta,itp Warto lykac Dark Sector?
Opublikowano 16 stycznia 200916 l A podobno wszyscy psioczą na krótkie SP w owych czasach - jednak nie. Edytowane 16 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 16 stycznia 200916 l single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp Edytowane 16 stycznia 200916 l przez signap
Opublikowano 16 stycznia 200916 l single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp i można zbluzgać żywego człowieka a nie grę, wyżyć się na drugim zamiast na padzie, uprzykrzyć mu życie (grę), zasypywać "mesadżami" o niecenzuralnej/zaczepnej/obśmiewającej treści, non stop proponować głosowania za Kick'iem dla kogoś same plusy, ja się dziwię że ludzie masowo nie wykupują XBL