Posted January 1, 200817 yr chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel
January 1, 200817 yr Bierz Call of Duty 3, imho najlepsza z podanych gier ;] Edited January 1, 200817 yr by Sztajniec
January 1, 200817 yr Warto kupic Mass Efect? Z tego co wiem to to jest taka strategia, tak? Nie wiem. A co z Bioshock. Warto?
January 1, 200817 yr chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel COD2 albo COD3. A najlepiej obie, gry są dość tanie, a szybko ukończysz każdą kampanię.
January 1, 200817 yr Warto kupic Mass Efect? Z tego co wiem to to jest taka strategia, tak? Nie wiem.A co z Bioshock. Warto? nie warto... mass effect to jakas turowa strategia dla pecetowcow a bioshock to nedzna strzelanka, cos w stylu Blacksite Area 51 geez
January 2, 200817 yr Każda z tych gier, i Bioshock, i Mass Effect, to istny masterpiece w swojej kategorii
January 2, 200817 yr Na bijatykach się nie znam dlatego wziąłem Bioshock'a. I mam jęzor po kolana gdy gram. Bierz bez zastanowienia.
January 3, 200817 yr OK thx. Jeszcze jedno pytaie(dosc nietypowe) : czy w tej grze mozna sie bac? Bo moj maly kuzyn czasami bedzie w to gral(ja si nie boje)
January 3, 200817 yr OK thx. Jeszcze jedno pytaie(dosc nietypowe) : czy w tej grze mozna sie bac? Bo moj maly kuzyn czasami bedzie w to gral(ja si nie boje) Odpowiem tak - jest klimatycznie i będzie kilka momentów
January 3, 200817 yr Bioshock jest od 18 lat - nie umiescili tego dla jaj, dla dzieci ta gra sie napewno nie nadaje
January 3, 200817 yr Ma 7lat. Dzisiaj bylem u niego (kuzyn, jego starszy brat ma BS) i młody napie.przał aż miło. Kolejny grasz do tak licznego grona
January 3, 200817 yr A mi się elsaint wydaje że tak naprawde zmyśliłeś tego kuzyna i sam się chciałeś dowiedzieć o strachu XD XD XD Sorry takie mam odczucie
January 3, 200817 yr Tak się mówi a w rzeczywistości... I tu masz rację. JA czasami sie boje w strzelanach jak mam sam gdzie isc i wykosic opponentów> TAk mi wali serce, że hoho
January 5, 200817 yr Bioshock nie jest straszny i nie przypominam sobie hitchcokowskich momentów... za to np. Condemned to inna bajka, tam było w cholerę momentów w których mi mocniej zaczeło bić serce Z mojej strony pytanko : Assasins Creed czy Mass Effect ??
January 5, 200817 yr Warto jest brać PGR 4 ? Czy wcześniej jest lepiej przetestować trójkę ? Widziałem u znajomego , ale pograłem tyko tyle co kot napłakał .
January 5, 200817 yr Fabuły tam żadnej nie ma, więc po co trójka? Z drugiej strony można ją już dostać niemal za darmo, więc czemu nie. A PGR4 świetna gra, sam muszę sobie sprawić jeszcze.
January 6, 200817 yr gierka na 2 pady? Zeby mozna bylo rywalizowac, nie koniecznie coop(chociaz w ostatecznosci czemu nie). aha wyscigi to wiem, ale cos innego bym chcial
January 6, 200817 yr gierka na 2 pady? Zeby mozna bylo rywalizowac, nie koniecznie coop(chociaz w ostatecznosci czemu nie).aha wyscigi to wiem, ale cos innego bym chcial Wybór jest oczywisty - Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5, lub Gears of War