Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co trzeba zrobić by dobrze grać w tekkena?

Featured Replies

Opublikowano

- Wykucie Juggli na blachę (najlepiej kimś tanim tj. Heniek czy Nina) i klepanie ich przy każdej nadarzającej się okazji - Najważniejsza podstawa, czyli Tekken'owy syf....

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
- Wykucie Juggli na blachę (najlepiej kimś tanim tj. Heniek czy Nina) i klepanie ich przy każdej nadarzającej się okazji - Najważniejsza podstawa, czyli Tekken'owy syf....

Już ci chyba ktoś pisał, żebyś się więcej na temat Tekkena nie wypowiadał, ale widać nie dotarło <_<

Opublikowano

TRzeba się nauczyć wszystkich ciosów i COMBOSÓW - wtedy będziesz niepokonany. Jak znasz wszystkie tajne ciosy dla swojej postaci to zawsze wiesz jakiego użyć żeby ZNISZCZYĆ przeciwnika!!!! xD

Najlepiej grać hworangiem, bo ma najwięcej ciosów i jest przez to najlepszy. Ale ja i tak wolę Jina :D

Opublikowano
TRzeba się nauczyć wszystkich ciosów i COMBOSÓW - wtedy będziesz niepokonany. Jak znasz wszystkie tajne ciosy dla swojej postaci to zawsze wiesz jakiego użyć żeby ZNISZCZYĆ przeciwnika!!!! xD

Najlepiej grać hworangiem, bo ma najwięcej ciosów i jest przez to najlepszy. Ale ja i tak wolę Jina :D

hahahahahahahahahaha xD

Przepraszam za EOT

Opublikowano

Nie no w tekkenie to przede wszystkim chodzi o reakcje trochę wiedzy i można grać

Edytowane przez alik

Opublikowano

O co Ci chodzi?????

Im więcej ciosów tym lepiej :D

Opublikowano

Nie flejmować, to prowokacja (zapewne :P)

hahahahahahahahahaha xD

Przepraszam za EOT

oO' ? Ty wiesz od czego jest skrót "EOT"?

@Shinobi - dlaczego nina jest według ciebie najtańsza? Możesz to uzasadnić? ;]

Opublikowano

A jakie postacie są najlepsze w Tekkenie 5? Sądziłem, żę Hworang jest najlepszy, bo ma najwięcej kombinacji :D

Opublikowano
to prowokacja (zapewne tongue.gif)

Imo trochę za głupie na prowokację.

A jakie postacie są najlepsze w Tekkenie 5? Sądziłem, żę Hworang jest najlepszy, bo ma najwięcej kombinacji biggrin.gif

Lei, bo w trzecim stroju "kajdanki" biorą pół paska.

Opublikowano

No widzę, że coraz więcej miszczów osiedlowych się w tym temacie wypowiada. Ale to w sumie dobrze, bo jest się z czego pośmiać :P Shinobi jak będziemy mieli okazję kiedyś zagrać to cię sklepię Mokujinem i to bez juggli ;)

hahahahahahahahahaha xD

Przepraszam za EOT

Kiedy się z kogoś śmiejesz, uważaj żebyś sam nie został wyśmiany :lol:

Opublikowano

czyli jednak mit był prawdziwy ;d

Opublikowano
  • Autor

- Hwoarang jest postacią bardzo rozbudowaną, dlatego trzeba nim dużo mieszać żeby dobrze radzić sobie z Top'ami. Może być to zarówno jego plus, jak i minus

Już ci chyba ktoś pisał, żebyś się więcej na temat Tekkena nie wypowiadał, ale widać nie dotarło <_<

- Szefie,nie zmieniaj tematu i spróbuj dać lepszą redę...

@Shinobi - dlaczego nina jest według ciebie najtańsza? Możesz to uzasadnić? ;]

- Jak gram w Arcade, nie raz miałem akcję w której trafiła mnie JS, kilka punchy, potem jeszcze okizame, prosto pod ścianę i KO... :wtf:

Opublikowano
hahahahahahahahahaha xD

Przepraszam za EOT

Kiedy się z kogoś śmiejesz, uważaj żebyś sam nie został wyśmiany :lol:

My bad,sorry :blush:

W sumie,aby nie było że znowu offtopuje:

Wiadomo,że to nic odkrywczego,ale spary spary i jeszcze raz spary ;]

(Może jeszcze odrobinę może pomóc oglądanie dobrych walk w necie,ale tylko odrobinę ;))

Edytowane przez Tiny

Opublikowano
Super Big Boss Napisano 13 01 2009, 19:41 No widzę, że coraz więcej miszczów osiedlowych się w tym temacie wypowiada. Ale to w sumie dobrze, bo jest się z czego pośmiać :P Shinobi jak będziemy mieli okazję kiedyś zagrać to cię sklepię Mokujinem i to bez juggli ;)

nie no co za pyszałek

broń się szinobiiiii

jak już mówiłem reakcja reakcja reakcja reakcja

Opublikowano
- Jak gram w Arcade, nie raz miałem akcję w której trafiła mnie JS, kilka punchy, potem jeszcze okizame, prosto pod ścianę i KO... wtf.gif

Play hard go pro.

El o el.

Opublikowano
A jakie postacie są najlepsze w Tekkenie 5? Sądziłem, żę Hworang jest najlepszy, bo ma najwięcej kombinacji :D

Będe miły - Steve, Nina, Feng, Bryan. Ilość kombinacji nie świadczy o tym, czy jest się prze(pipi)em, czy nie ;]

(Może jeszcze odrobinę może pomóc oglądanie dobrych walk w necie,ale tylko odrobinę ;))

Wcale nie odrobinę. Pitrex naoglądał się Kolana i teraz robi mi taunt, f,b+2 ze skutecznością 80% (serio :P)

- Jak gram w Arcade, nie raz miałem akcję w której trafiła mnie JS, kilka punchy, potem jeszcze okizame, prosto pod ścianę i KO... :wtf:

Aaa, bo ty o 5.0 mówisz. Spox. Tylko że tam wiele postaci może zabić jedną akcją (HWO!!!!)

Opublikowano

Będe miły - Steve, Nina, Feng, Bryan. Ilość kombinacji nie świadczy o tym, czy jest się prze(pipi)em, czy nie ;]

Stive, Nina, Feng, Heiniuś XD tuż po nich bryan :P

Opublikowano

Odpowiedź na Temat: Trzeba pograć trochę ze mną ;D

Kto mnie zaprosi? Skopałbym kogoś ;D

Opublikowano
Odpowiedź na Temat: Trzeba pograć trochę ze mną ;D

Kto mnie zaprosi? Skopałbym kogoś ;D

A macie w Bytomiu solarium ??

Opublikowano

ontopic:

Unikać gry ze Sway'em, bo Bażant gra i... ;)

Edytowane przez Di

Opublikowano

Nam tu solarium nie trzeba bo u nas ZAWSZE słońce świeci ;D

Opublikowano

Po tych wypowiedziach widze, ze forum faktycznie ma sie coraz gorzej :/

Moze to wina braku Sylvana :spox:

Opublikowano

Offtopic: tak napewno to wina sylvana

Mi sie wydaje, ze shinobi to ukryty sylvan, albo poprostu jakis typ, ktorego boli go to, ze nie umie zrobic juggla, a jego kumpel z osiedla umie, i przez to dostaje po (pipi)e, a na temat karmela w ogole sie nie wypowiadam -_-

Bati, co powiesz na nocke z soboty na niedziele u mnie? ;] mam t5dr PAL, moze wzialbys jeszcze Ganryja z Gliwic :P albo moze Machel z Katosow by przyjechal? :P

EDIT:

Ontopic: REFLEKS KURWA! :) (to ze sie wymadrzam to nie znaczy wcale ze go mam :P), framedata, customy, juggle, trapy... hmmm co jeszcze? :D no granie nie wiecej niz 3 postaciami "na powaznie" (co juz uczynilem, bo granie mokujinem mi sie znudzilo :P )

Edytowane przez Pychu

Opublikowano
Unikać gry ze Sway'em, bo Bażant gra i... ;)

Unikać gry ze Swae'em, bo Dj i tak Cie każdym nauczy grać

Opublikowano

U nas w Lesznie jest szkoła w tekkena a lekcje nie są wcale drogie.Wymagany stick tylko.

Edytowane przez Devil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.