Jump to content

Guitar Hero II

kulizacja

Recommended Posts

Posted (edited)

Na PS3 można już kupić GHIII z wiosłem za 360złociszy , w związku z tym orientuje się ktoś może czy ta gitara będzie współgrała z GHII z wersją na PS2 , bo GHII chyba nie wyszło na PS3.

Sorry że takie pytanie tutaj.

A co do X360 to mam takie same pytanie jak powyżej , czy nie ma problemów z wiosłem bezprzewodowym w GHII ?

Przymierzam się do zakupu i rozpatrzam różne możliwości w tym wsteczną kompatybilność wiosła , oraz wersje na którą konsole wybrać ?

Doradźcie cuś .

Edited by kulizacja
  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted
A co do X360 to mam takie same pytanie jak powyżej , czy nie ma problemów z wiosłem bezprzewodowym w GHII ?

Małe są. W przypadku niektórych utworów nie załącza się star power (X-stream na przykład).

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Nie wiem czy ktoś już wspominał tę kwestię, ale zawsze byłem bardzo ciekaw, jak oni wrzucają swoje własne piosenki do GH. Mam na myśli te filmiki na YT typu "GH Custom-Wlazł kotek na płotek"

Posted

Jest do tego dostepny caly zestawik narzedzi i oczywiscie trzeba miec zflashowany naped by wogole odczytac tak zmodyfikowana gre.