Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Teledyski HH warte sprawdzenia

Featured Replies

Opublikowano

JWP - Bądź Mistrzem

mi tam się podoba;] Mix snowboardu, fmx oraz skateboardingu.

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Uderz w Puchara RMX ft. Tede

Popieram, Tede daaaaaaaaawno nie miał tak dobrej nawijki. Czyli jednak coś jeszcze tam umie oprócz pier.dolenia o tuningu w tvn turbo :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To i ja walne kilka starszych ale prze... fajnych i zabawnych teledyskow( mogly juz byc)

De La Soul- Ohhh( wkretka z Alicja w krainie Oz)

Redman ft Menthod- Whatevaman( przekonkretna wkreta z filmu blues brothers, jak rowniez jeden z utworow wszechczasow wedlug mnie)

Busta Rhymes ft ODB- Woo Hah! I Have All...

Method Man,B- Real, Coolio, Busta Rymes Hit Em High

i na koniec Kayne West ft. T- Pain- Good Life( za najsliczniejsza laske jaka widzialem ever :) )

Opublikowano
Dead Prez -Hell Yeah

http://www.youtube.com/watch?v=iA8ce_GNlpU

Polecam ten ponad ośmiu minutowy klip bo w moim odczuciu wyróżnia się z reszty. Spokojny początek rodzinki od białego płotu z czasem przechodzi do historii "gangsterów" starających się oszukać system {pimp the system}. Plus całkiem ciekawe wykonanie i "zaskakujące" zakończenie.

Opublikowano

prodigy - abc

ogólnie ostatnie klipy od p polecam, niezła wczuta chociażby w "mac 10 handle" czy w tym co dałem.

lupe fiasco - hip-hop saved my life

konkretna historia, niezłe skillsy i świetne flow - tego ostatnio brakuje w mainstreamowym rapie. do tego prześliczna panna w refrenie ;)

maksymalnie pozytywny numer i plenery la o poranku ;)

no i trochę dirty southu od nieboszczyka --->

Opublikowano

raczej groteska

Sutter Kain - Cannibal Ferox

Opublikowano

Psyko imo jak ktoś podchodzi do tego inaczej niż z przymrużeniem oka i faktycznie się w to wczuwa to świadczy ,że jest niedorozwinięty.Rugged man pozamiatał tym klipem , zresztą cała jego dyskografia jest warta sprawdzenia ,bo koleś umie za(pipi)iście nawinąć(ukardł kawałek takiemu mc jak Vinnie paz) .Pamiętam jego koncert w Polsce jak zdjął koszulkę i zaprezentował lajtowo owłosione plecy i dużą nadwagę , Notarious nawet wspomniał ,że ten typ to niezły kot chyba.

Opublikowano

Nikt nie bierze tego na poważnie. Ale wole ten hollywódzki klimat z Psychopathic, niż kiczowate gore, chyba że jest na nim wielgaśny murzyn w masce i wyma(pipi)e dziewiątka :] jeżeli chodzi o klipy. Sprawde dysko tego gostka, może być ciekawie...

Opublikowano

przegięcie pały ten klip, słyszałem same dobre rzeczy o tym typie, ale jakoś do tej pory się nie przyglądałem bliżej. w "uncommon valor" fakt - mistrzowsko nawinięte. masz jakieś płyty pod ręką?

Opublikowano

Die , Rugged man , die - to przede wszystkim , znajdziesz w sieci bez problemu.Po tym linku co Psyko dał widać ewidentnie ,że to nie jest typ z du.py i nagrywał z paroma dobrymi osobami.

Chains świetny kawałek , mój chyba ulubiony tego rapera.Ten track z Notariousem BIG to bardziej ciekawostka ,bo jest chy ba z 1994 i Rugged man dosyć drętwo wtedy jeszcze rapował , ale podkład skojarzy od razu każdy słuchacz rapu w Polsce

Co do tematu ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=QUhEoxod5Uc (ten w ch.uj dobry jest )

Opublikowano

mam album, zayebisty jest ten koleś, te jego wrzuty na mtv raperów rządzą!

Opublikowano

Co do tego kawalka z Wallace'em to mi sie on duzo bardziej niz w oryginale podoba na bicie z "Od lat" Onara i O$ki-ktos kiedys zrobil taki mix, ale nie wiem kto i kiedy.

Opublikowano

To oficjalny remix jest i właśnie o nim mówiłem w kontekście tego kawałka.Dziwnym jest ,że ten kawałek w oryginale inaczej brzmi.

Opublikowano

Myślałem po prostu ,że ten remix na bicie "od lat" to jest oryginał i zdziwiłem się ,że jest inna wersja tego kawałka.Zamotałem.

Opublikowano

Internet nie powiedział co to za producent , za to wiem co to za sampel:

http://pl.youtube.com/watch?v=Q6zanArq9-0

Julio Iglesias i Diana Ross

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dla mnie rządzi