Bonio 1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 grałem kilka lat temu w wersji na PC. Ta gra ma niesamowity klimat. W oczy raziły pixele, ale jakoś nie przeszkadzało mi to żeby grać dalej. Bardzo wtedy podobały mi sie animacje między poszczególnymi etapami. Do dziś pamietąm wyspę która latalą do góry nogami i animacje ktora sie zalączala po osiągneciu szczytu. Pod koniec naprawde trudna. Ja nie moglem przejsc momentu kiedy atakowaly jakieś białe łapy. To był chya koniec gry a ja nie wiedzialem co zrobic lol Prostota i Klimat ! Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Świetna gra jakiś czas temu znalazłem przez Google projekt mający na celu odświeżenie gierki po latach jednak teraz nie mogę na niego trafić! wiecie coś o tym? (coś na styl ScummVM) Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 przeszedlem ta produkcje, i bardzo milo ja wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Gra która pokochałem bo od czasów Another World nie dostałem nic podobnego, może prócz Abe. Mam po dziś dzień, zachowała się dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Za gówniarza była to jedna z moich najulubieńszych gier na PSX'a, potem oczywiście gdzieś się zawieruszyła, jak to kopia zapasowa. Ostatnio przypadkowo trafiłem ją na allegro i kupiłem za niewygórowaną cene, głównie po to by mieć (=zachować dla potomnych ;]). Wczoraj w końcu odpaliłem, obawiając się że to co mnie bawiło 10 lat temu, dzisiaj, w dobie Jaków i Ratchetów, zbytnio mnie nie ruszy. Jak włączyłem o pierwszej w nocy, tak wyłączyłem nad ranem, po napisach końcowych. Świetna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ciekawa gra platformowa z widoku 2,5d opowiadająca o przygodach Andy'ego i jego psa porwanego przez moce ciemności. Do dyspozycji oddano nam specjalną broń dzięki której niszczyliśmy kolejne zastepny wrogów - cieni. Szczerze? Nigdy nie ukończyłem z powodu braku drugiej płyty z grą <_< , pierwsza kończyła się bodajże po levelu wodnym. Jeżeli ktoś skończył może mi zaspoilerować odpowiednio to zaznaczając byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Michas 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Możecie się śmiać ale kiedy nie miałem jeszcze PSXa , to kupowałem sobie PSX EXTREME i czytałem go z wielkim zapałem , to tam właśnie wyczytałem pierwsze zapowiedzi tej gierki i zobaczyłem pierwsze zdjęcia.Gdy zaszła ta wiekopomna chwila gdy kupiłem swoje wymarzone playstation to kupiłem razem z nią dwie gry.Pierwsza to Fighting force a druga to właśnie Heart of Darkness. Jak mi się ta gra podobała, poprostu byłem nią zachwycony nie mogłem się doczekać kolejnej przechodzonej planszy . Piękny świat , ręcznie malowane tła i animacja głownego bohatera to było wszystko takie piękne.Jakże żałuje że już nie powstają już takie gry.Tylko jeden minus dla tej gry moge dać , niestety jest bardzo kruciutka ale za to doznania jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
bypa 1 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Hmmmmm... Pixele? Bez przesady. Jak na tamte czasy gra miała piękną grafikę i powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy nie postarzała się ani trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Moja pierwsza gra na PSX , mam do niej sentyment jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawełek 93 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 HOD można wy haczyć na allegro czasem za około 40 zł. Bardzo dobrze pamiętam tą grę, niestety grałem na PC, czas zaopatrzyć się w wersję PS'ową. Ta gra jest na równi z oddworld abe's oddysey i exodus. Klasyka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shunsui93 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) ta gierka była straszniejsza od niektórych dzisiejszych survival horrorów xD Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Shunsui93 Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tu wywiad z autorem "Cyfrowych marzeń" - sporo jest właśnie o Heart of Darkness. http://www.gamezilla.pl/content/rozmowa-z-piotrem-mankowskim-autorem-ksiazki-cyfrowe-marzenia-historia-gier-komputerowych-i- Cytuj Odnośnik do komentarza
KunkaKunka 2 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pamiętam wersję demo, również pamiętam później jakąś edycję gry na PC która była dostępna w kiosku za 29,99. Zawsze chciałem zagrać w pełną wersję ale nie było okazji, a jak już mogłem sobie pozwolić na kupno takich gier to nigdzie nie można było tego dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi