Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano
Import Tuner Challenge

Jestem chętny.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 90,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Masher :

w temacie o DOA4 napisałem jak mi sie widzi zdobycie rangi "SS". Jak jesteś za i masz kilku także znajomych do DOA to invite wyślij ale ostrzegam ze to czasochłonne.

Opublikowano

Poszukujemy ok. 10 osób które posiadają Conflict Denied Ops do zrobienia ach. za wygranie meczu 16 osobowego. Zajęłoby to dosłownie chwilkę.

Opublikowano
Ktoś chetny do grania w Fifa Street 3 ?

Ja chętny, jeżeli propozycja nadal ważna to napisz do mnie na XBL

Opublikowano

Ktoś chętny na Burnput Paradise?

Chodzi o challenges, takedowny, ustawki pod wyścigi.

Opublikowano

Ogólnie meczyki online nie w towarzystwie randomowym - tylko boostującym.

Ja np. nie mam żadnych achievów online.

Edytowane przez Masher

Opublikowano

Spoko, jeszcze jedna osoba i tak mniej więcej kiedy wam (Pelipe, Kromi) pasuje?

Opublikowano
Spoko, jeszcze jedna osoba i tak mniej więcej kiedy wam (Pelipe, Kromi) pasuje?

Dzisiaj powinienem dostać grę to mogę się ustawić w tygodniu.

Opublikowano

Jak wszystkim pasuje w tygodniu to możemy sie tak ustawić tylko trzeba ustalić konkretny termin.

Opublikowano

Mi pasuje każdy dzień tygodnia(prócz środy bo wyskoczył mi wyjazd...) od 8 rana do 24 wieczór (jeżeli będzie potrzeba to mogę oczywiście zostać dłużej :) )

Opublikowano

Miliarda to chyba dość długo, ja nie mam żadnych osiągnięć online, nie wiem jak wy.

Opublikowano

Nabicie miliarda zajmie sporo czasu, ja też nie mam żadnych osiągnięć online. Dzisiaj mi pasuje grać ale godzina trocha późna (jutro wcześnie rano wyjeżdżam więc chyba mnie rozumiecie... :) )

Edytowane przez Kromi

Opublikowano

Uno - To za 10 wygranych w 4 osobowej grupie :] Inne tez mozna pomeczyc (btw. o co chodzi z achievementem Bluffing czy tam bluff?)

Crackdown - co-op - Pogram w co-opa , caly do przejscia bo ani razu nie gralem :D

Opublikowano

Potrzebne 3 osoby do Call of Juarez (2 już są)!! gt KICIA DMI

Opublikowano

Kromi - daj znac jak wrocisz.

Bezelek - moge popykać w UNO jak jeszcze masz ochote (i 2 ludzi :) )

Opublikowano

Jakieś rady na zrobienie achiva za 1000 mil w Colin McRae Dirt?

Mam około 500 mil i jak pomyślę ile przede mną....

Prawdopodobnie będę musiał jechać kilkadziesiąt razy Teir 10 long pikes peak. 12.4 mili na wyścig...