Opublikowano 26 czerwca 200816 l Masher : w temacie o DOA4 napisałem jak mi sie widzi zdobycie rangi "SS". Jak jesteś za i masz kilku także znajomych do DOA to invite wyślij ale ostrzegam ze to czasochłonne.
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Poszukujemy ok. 10 osób które posiadają Conflict Denied Ops do zrobienia ach. za wygranie meczu 16 osobowego. Zajęłoby to dosłownie chwilkę.
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Ktoś chetny do grania w Fifa Street 3 ? Ja chętny, jeżeli propozycja nadal ważna to napisz do mnie na XBL
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Army of Two? Nadal zbieramy ludzi - najlepiej napiszcie tu lub wyslijcie PM.
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Army of Two na co? Bo tego miliarda to mi sie niechce robic, na profesional moge z kims przejsc
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Ktoś chętny na Burnput Paradise? Chodzi o challenges, takedowny, ustawki pod wyścigi.
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Ogólnie meczyki online nie w towarzystwie randomowym - tylko boostującym. Ja np. nie mam żadnych achievów online. Edytowane 29 czerwca 200816 l przez Masher
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Ja jestem na Online i Profesionala chętny. Jak chcecie robić to walić na GG.
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Trzeba 4 osoby zebrać. Na razie ja i Pelipe. Dalej ludzie nie bójcie się.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Spoko, jeszcze jedna osoba i tak mniej więcej kiedy wam (Pelipe, Kromi) pasuje?
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Spoko, jeszcze jedna osoba i tak mniej więcej kiedy wam (Pelipe, Kromi) pasuje? Dzisiaj powinienem dostać grę to mogę się ustawić w tygodniu.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Jak wszystkim pasuje w tygodniu to możemy sie tak ustawić tylko trzeba ustalić konkretny termin.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Mi pasuje każdy dzień tygodnia(prócz środy bo wyskoczył mi wyjazd...) od 8 rana do 24 wieczór (jeżeli będzie potrzeba to mogę oczywiście zostać dłużej )
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Jak się ustawiamy? Wtorek? Po 21? PS. Ile zajmuje bicie takiego miliarda?
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Miliarda to chyba dość długo, ja nie mam żadnych osiągnięć online, nie wiem jak wy.
Opublikowano 1 lipca 200816 l Nabicie miliarda zajmie sporo czasu, ja też nie mam żadnych osiągnięć online. Dzisiaj mi pasuje grać ale godzina trocha późna (jutro wcześnie rano wyjeżdżam więc chyba mnie rozumiecie... ) Edytowane 1 lipca 200816 l przez Kromi
Opublikowano 1 lipca 200816 l Uno - To za 10 wygranych w 4 osobowej grupie :] Inne tez mozna pomeczyc (btw. o co chodzi z achievementem Bluffing czy tam bluff?) Crackdown - co-op - Pogram w co-opa , caly do przejscia bo ani razu nie gralem
Opublikowano 2 lipca 200816 l Szukam kogos do nabicia achievement online w PREY. Wiadomosci zostawiac na LIVE
Opublikowano 4 lipca 200816 l Kromi - daj znac jak wrocisz. Bezelek - moge popykać w UNO jak jeszcze masz ochote (i 2 ludzi )
Opublikowano 4 lipca 200816 l Jakieś rady na zrobienie achiva za 1000 mil w Colin McRae Dirt? Mam około 500 mil i jak pomyślę ile przede mną.... Prawdopodobnie będę musiał jechać kilkadziesiąt razy Teir 10 long pikes peak. 12.4 mili na wyścig...