Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Witam, jutro dojdzie do mnie konsolka i na dniach gra Fusion Frenzy 2. Jesli ktos mial by ochote porobic achievementy online to dajcie znac na pw.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 90,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

20 Straight Wins/Losses in DOA Online - kwestia podlozenia sie 20 razy, pozniej ja sie podkladam i lapiemy + 75GS oraz 6 aczikow. Jesli bylby ktos chetny to pw/wiadomosc na XBL.

Opublikowano

Stranglehold

Szukam osoby z ktora moglbym zrobic wszystkie achievementy online.

Jezeli jestes zainteresowany/a pisz na PW.

Opublikowano
ja dziś dostanę te grę, chętnie pogram:)

Też chętnie zagram. Niekoniecznie dla aczików ;)

Opublikowano

Chętni na Worms'y? Ustawka pod nawalanke dla rozrywki + achiv za meczyk w 4 osoby.

Opublikowano

Szukam osoby ktora zrobi ze mna achivy online do The Club, sa bardzo proste ale nikt w to nie gra na necie... Moge sie odwdzieczyc w druga strone w ta sama gre, lub w jakas inna

Shigure PL - gametag

Opublikowano

Ja szukam osoby do Fifa Street 3, a dokładnie PlayGround Picks Host i Guest Picks Dodajcie mnie do znajomych albo piszcie na live

Opublikowano

szukam kogoś do pogrania w crackdowna piszcie na gg lub na pw albo to mój GT pitek93

Opublikowano

Pitek (nie za młody na grę? :E), ja za pare dni, na pewno pierw przechodzę z Qbkiem.

Opublikowano
Pitek (nie za młody na grę? :E), ja za pare dni, na pewno pierw przechodzę z Qbkiem.

To miał być żart ?

Zrobiłbym w końcu Carcassone

Edytowane przez wolek92

Opublikowano

szukam ludzi do UNO za 10 wygranych online jak coś to pisać na gt: sokol hunter pl

Opublikowano

Szukam chętnych na achivy w TF2, zwłaszcza With Friends Like these w którym trzeba zagrać z 7 osobami z friendslisty. Jak ktoś jest chętny to niech doda mnie do znajomych i da znać.

Opublikowano

Nadal poszukuje ludzi na zdobycie achivow w Fusion Frenzy 2, GT - SirEtris

Opublikowano

Zagram misje coop w gta 4 oczywiście w celu pobicia czasu R*

chętni-Gt: murphy1693 zapraszam najchetniej jeszcze dzis

Opublikowano
Szukam chętnych na achivy w TF2, zwłaszcza With Friends Like these w którym trzeba zagrać z 7 osobami z friendslisty. Jak ktoś jest chętny to niech doda mnie do znajomych i da znać.

ok,ja chętny do TF2:-) KICIA DMI

Opublikowano

ja też zgłaszam się do TF2:) Mój GT:Paputek.

Dajcie znać kiedy i ,o której;).

Opublikowano

Chętnych do popykania w SEGA Rally online.

Mój GT: GrodziewPL

Opublikowano

Wiem, że ta gra to WIELKIE nic, ale może ktoś chce porobić achievy w Yarisie. Gra może nie jest świetna ale w godzinke sporo punktów wpadnie :)

Opublikowano

Potrzebuje troche pomocy w Gears of War na PC. Chetni do szarpania online zapraszam.

Tag: Tomaszek88

Edytowane przez Tomaszek88

Opublikowano
Potrzebuje troche pomocy w Gears of War na PC. Chetni do szarpania online zapraszam.

Tag: Tomaszek88

Jeżeli chodzi o co-opa to ja jestem chętny ?? :D

Opublikowano

Dalej poszukuje kogoś do zrobienia achivów w Fifa Street 3 - a dokładnie potrzebuje achivów za Chellenge Lightweight, Challenge Heavyweight, Get Online, Host Picks, Guest Picks i Street Fever ;)

Opublikowano

Oba challenge mozesz zrobic na singlu ;) Jak uda mi sie pozyczyc gierce od kumpla to sie odezwe.