Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Witam, jutro dojdzie do mnie konsolka i na dniach gra Fusion Frenzy 2. Jesli ktos mial by ochote porobic achievementy online to dajcie znac na pw.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l 20 Straight Wins/Losses in DOA Online - kwestia podlozenia sie 20 razy, pozniej ja sie podkladam i lapiemy + 75GS oraz 6 aczikow. Jesli bylby ktos chetny to pw/wiadomosc na XBL.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Stranglehold Szukam osoby z ktora moglbym zrobic wszystkie achievementy online. Jezeli jestes zainteresowany/a pisz na PW.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l ja dziś dostanę te grę, chętnie pogram:) Też chętnie zagram. Niekoniecznie dla aczików
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Chętni na Worms'y? Ustawka pod nawalanke dla rozrywki + achiv za meczyk w 4 osoby.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Szukam osoby ktora zrobi ze mna achivy online do The Club, sa bardzo proste ale nikt w to nie gra na necie... Moge sie odwdzieczyc w druga strone w ta sama gre, lub w jakas inna Shigure PL - gametag
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Ja szukam osoby do Fifa Street 3, a dokładnie PlayGround Picks Host i Guest Picks Dodajcie mnie do znajomych albo piszcie na live
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l szukam kogoś do pogrania w crackdowna piszcie na gg lub na pw albo to mój GT pitek93
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Pitek (nie za młody na grę? :E), ja za pare dni, na pewno pierw przechodzę z Qbkiem.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Pitek (nie za młody na grę? :E), ja za pare dni, na pewno pierw przechodzę z Qbkiem. To miał być żart ? Zrobiłbym w końcu Carcassone Edytowane 7 sierpnia 200816 l przez wolek92
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l szukam ludzi do UNO za 10 wygranych online jak coś to pisać na gt: sokol hunter pl
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Szukam chętnych na achivy w TF2, zwłaszcza With Friends Like these w którym trzeba zagrać z 7 osobami z friendslisty. Jak ktoś jest chętny to niech doda mnie do znajomych i da znać.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Nadal poszukuje ludzi na zdobycie achivow w Fusion Frenzy 2, GT - SirEtris
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Zagram misje coop w gta 4 oczywiście w celu pobicia czasu R* chętni-Gt: murphy1693 zapraszam najchetniej jeszcze dzis
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Szukam chętnych na achivy w TF2, zwłaszcza With Friends Like these w którym trzeba zagrać z 7 osobami z friendslisty. Jak ktoś jest chętny to niech doda mnie do znajomych i da znać. ok,ja chętny do TF2:-) KICIA DMI
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l ja też zgłaszam się do TF2:) Mój GT:Paputek. Dajcie znać kiedy i ,o której;).
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Wiem, że ta gra to WIELKIE nic, ale może ktoś chce porobić achievy w Yarisie. Gra może nie jest świetna ale w godzinke sporo punktów wpadnie
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Potrzebuje troche pomocy w Gears of War na PC. Chetni do szarpania online zapraszam. Tag: Tomaszek88 Edytowane 15 sierpnia 200816 l przez Tomaszek88
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Potrzebuje troche pomocy w Gears of War na PC. Chetni do szarpania online zapraszam. Tag: Tomaszek88 Jeżeli chodzi o co-opa to ja jestem chętny ??
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Dalej poszukuje kogoś do zrobienia achivów w Fifa Street 3 - a dokładnie potrzebuje achivów za Chellenge Lightweight, Challenge Heavyweight, Get Online, Host Picks, Guest Picks i Street Fever
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Oba challenge mozesz zrobic na singlu Jak uda mi sie pozyczyc gierce od kumpla to sie odezwe.