Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Szukam ekipy do zrobienia kampanii w L4D na ekspercie, pisać najlepiej na Live, GT w podpisie.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Szukam do pomocy w SF IV kogoś kto podłoży mi się w 10 ranked matches pod rząd do złapania achievów. Odwdzięczę się tym samym. Z chęcią już nawet jutro wieczorem. Piszcie na GT: Slorb

Opublikowano

raczej chodzilo mi o kazde inne acziwy online :) ale jakby co to chetnie pomoge z t-mobile my faves

serwery sa puste, bardzo malo osob gra w ta gre o dziwo

Opublikowano

Ma ktoś ochotę zrobić online'owe achievy w PURE? Bo już mnie nerwica bierze od tego.

Edit: już nieaktualne.

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Potrzebna ustawka do zrobienia wszystkich osiągnięć online w Burnout Revenge. ;)

Opublikowano

Lucas, chętnie :) do tego za dodatkowe 5 osób w lobby miałbym ludzi.

Opublikowano

Znajdzie się ktoś, kto chciałby zrobić wszystkie achievementy online w Fifie Street 3 i NBA Street Homecourt?

Opublikowano

Szukam chetnych do osiagniecia "T-Mobile myFaves" w MC:LA oraz chetnych do przejscia WOTB: Commando 3 na poziomie Black Ops.

Opublikowano

ktoś chętny na acziwmenty on-line w PURE lub ew. pomóc je zdobyć ?

EDIT > już nieaktualne.

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

A najlepiej jak dasz tego linka wraz z gamertagie na zagranicznych forach. Ja tak zrobiłem i acziw wpadł po jednym dniu.

Szukam kogoś do PGR4. Chodzi o te 4 pierwsze miejsca w wyścigu.

Opublikowano

Szukam chętnych do: co-op na Gears Of War 2 na insane

- Co-op Gears Of War

- Burnout Paradise -wykonywanie zadań.

sulidiapl

Opublikowano

może powinniśmy wskrzesić temat ustawki do Burnouta ?

sam jestem mocno zainteresowany tym tytułem w on-line, ale cierpię na chroniczny brak czasu. muszę sobie zrobić bana na jakieś 3-4 miesiące z zakupem nowych gier i ograć w końcu to, co mam...

Opublikowano

ja chetnie bym pogral w burna :) jak jest z kim to moge zawsze grac :) w godzinach wieczornych ^_^

Opublikowano

Potrzeba ludzi do aczików online w :

- 007 Quantum of Solace

- Brothers in Arms HH (tak wiem ze są za 0 GS ale i tak chciałbym je dostać).

Opublikowano
Szukam chętnych na HAWX'a najlepiej kampania na elite, mogę zrobić też kilka na vs

Czy to jest jeszcze aktualne? Do kiedy będziesz miał grę?

Opublikowano

Ktoś chętny na achievementy online w Dark Sector ? Potrzeba 4 osób na wszystkie.