Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Bad Company 2 i ten cholerny achievement za 20 kilsów przez "destrakszyn 2.0"

Jeśli chtoć jest zainteresowany atakować na mój GT :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 97 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Poszukuję 3 ludzi do achievementów ODST, mianowicie do Vidmaster Endure. Mój gamertag to xGARGULECx  jeśli jesteś chętny to daj mi znać, powinienem być praktycznie codziennie (prócz czwartków) od 9-17. Nie musisz posiadać headseta, ważne żebyś wiedział co robić. 

Edytowane przez MALGANIS

Opublikowano

Szukam jednej lub dwóch osób do Achivementów online w PURE są stosunkowo łatwe. I do Dark Sector jak ktoś ma ochote po Boostować te holerne punkty. Najlepiej na Livie lub gg moge odstapić kod na 48h za pomoc w Pure.

Opublikowano

Piszę się na PURE, byłbym chętny jutro od rana do 15, ewentualnie dziś po 22. NIe ukrywam że termin jutrzejszy bardziej mi pasuje, dziś wieczorem wiadomo BF rządzi :D

Opublikowano

Rogue Warrior - Potrzebne są 2 osoby do osiągnięć za rankingowe mecze.

Sonic & SEGA Racing - Znajdzie się 1 osoba chętna na osiągnięcia online?

GT promilek

Opublikowano

Poszukuję 3 ludzi do achievementów ODST, mianowicie do Vidmaster Endure, a także do rankingowych achievementów w FEAR 2.

Mój gamertag to xGARGULECx , jeśli jesteś chętny to wyślij mi wiadomość na konsolę, powinienem być praktycznie codziennie (prócz czwartków) od 9-17. Nie musisz posiadać headseta, ważne żebyś wiedział co robić. 

Opublikowano

szukam chętnych na multi w Worms 2. w miarę szybko da radę zrobić wszystkie mecze. gram zazwyczaj popołudniem oraz w nocy (00.00 - 02.00). jakby co to kontakt przez xbl lub pw.

Opublikowano

Niestety moja ustawka w Virtua Tennis 2009 rozpadła się w połowie, więc pytanie:

Znajdzie się jeden chętny na 150 meczów rankingowych i 75 Tour Eventów?

Opublikowano
Jestem chętny na Destruction 2.0, jak i na na 5 kos zrobionych friendsom.

Ja rowniez sie na to piszę i moze dodatkowo na kilka upierdliwych szpilek (np. zabicie w jednej rundzie 4 wrogow pojazdem pływającym)

Opublikowano

chce ktos nabic achievementy w borderlands? Wygranie areny, 15 misji i zabicie bossa.

Opublikowano

cracdown ubicie wszystkich boso w co-opie :thumbsup:

zaliczenie wszystkich fioletowych obreczy :)

+ acziwy z platnego dlc

Opublikowano

Szukam chętnych do zrobienia wspólnie osiągnieć w takich grach jak, pure, grid , mortal kombat vs dc :) chętni niech ślą zaproszenia do friend list :)

Opublikowano

cracdown ubicie wszystkich boso w co-opie :thumbsup:

zaliczenie wszystkich fioletowych obreczy :)

+ acziwy z platnego dlc

mam dodatek 2 osoba miec go nie musi zeby zrobic acziwy :ninja: wystarczy ze pobrala te dodatkowe darmowe aktualki :potter:

Opublikowano

Potrzebna jest 1 osoba na osiągnięcia adidas w NBA LIVE 10.

GT: promilek

Opublikowano

Witam. Szukam kogoś do zrobienia achivementów w Halo 3, Modern Warfare 2 ( misje specjalne) i Fable 2. Jesli ktos jest chętny to kontakt na gg 4345545 lub XBL : Carloos123

Edytowane przez Carloos123

Opublikowano

Szukam chętnych do BC2 do 2 aczików z multi a mianowicie :

Zabiciu 5 graczy z listy przyjaciół

oraz

zabicie 20 graczy po przez zawalenie budynku .

Można by było zrobic na to ustawkę .Nie wiem czy owe acziki trzeba zrobić w meczu rankingowym ,czy można w prywatnym ?

Opublikowano

Tez bylbym chetny na to zawalenie budynkow. W grze prywatnej acziki chyba niestety nie wpadaja