Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

chętnie zrobię ustawkę na acziki w Race Pro (hostowanie wyścigów online) a przy okazji szukam osób które jeszcze grają w ten tytuł

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 97 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

ktoś chętny na Insanely Twisted Shadow Planet i 2 achivy za multi ? można grać we 2/3/4 jednego mam chętnego ale lepiej gra się we 3/4.

Opublikowano

Szukam chętnego do zrobienia 50lvl w F1 2010.

GT: xKSebax

Opublikowano

Jakby ktoś chciał ogarnąć wspólnie kilka osiągnięć w "Command And Conquer: Kanes's Wrath" (tak wiem, mało kto wie o istnieniu takiej gry :) ) to zapraszam. Mój tag gracza: Kapitan Wybuch

Opublikowano

Szukam ekipy do boostowania acziwów online w AC: Brotherhood GT: mattaman POL

Edytowane przez mataman

Opublikowano

Ma ktoś Doom 2? Jest do zrobienia osiągnięcie online za 100 fragów w deathmatch :) Najlepiej bez podstawiania się, żeby jednak było trochę frajdy - chyba że różnica w skillu będzie duża no to wtedy tradycyjne boostowanie.

Opublikowano

Szukam ludzi do zrobienia osiągnięcia online w PESie 2011. Mój GamerTag: Matrix185

Opublikowano

Ja szukam kogoś, kto by mi pomógł zdobyć online'owe osiągnięcia w Sensible World of Soccer. Niestety w ten tytuł już nikt nie gra poprzez Live, a tylko te achievy mi zostały do calaka.

Gamertag: SETH PL

Opublikowano

Ktos chetny na dead island ? Chodzi mi o achieva z 4 roznymi postaciami i 5 misji z 3 graczami.

Opublikowano

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy z osiągnięciami w czymkolwiek z gier, które mam (sprawdźcie GT), to zapraszam do znajomych - pogram w cokolwiek na multi, żeby poboostować ;)

Opublikowano

Poszukuje chętnego do zrobienia achievmentów multi w WRC 2010 - jak coś pisać na PW lub Live :)

Opublikowano

A pomijając już to, że mogę pomóc w jakichkolwiek achievach z tego, co mam, to jeszcze poszukuję tak dla siebie pomocy przy zaliczeniu multi w DiRT i DiRT2.

Opublikowano

Witam byłby ktoś chętny aby pomóc w dwóch osiągnięciach BBC 2

Ride of the Valkyrie - Vietnam

Demolition Man

Jeżeli tak to dajcie znać na xbl.

GT: Gruby01 PL

pozdrawiam.

Edytowane przez Gruuby

Opublikowano

ja chętnie zrobię z kimś horde w GOW3(bo randomy wymiękają/uciekają po 20-30 falach... :(..)

Edytowane przez shy4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam chętnych do wspólnego grania i wbijania achivów w Driverze San Francisco.

kontakt przez forum lub xbl

Opublikowano

ej chce ktoś w dooma 2 pograć? Gra 400 msp a bawi jak za dawnych lat, 100 fragów i jest aczik. Jak coś to gt mastershakepol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chętny na Race Pro ??

Opublikowano

Jak ktoś potrzebuje pomocy w:

-Red Dead Red..

-Assasins Creed BH

-GRID

-Test Drive Unlimited 2

-H.A.W.X

-Czy inne gry z mojego GT

Pomoge :P

Opublikowano

Race Pro -wszystko online

Gears of War 3 - horda i bestia na insane oraz acziki z dodatku

Opublikowano

Ja byłbym chętny na GoW3, właśnie też szukam ludzi chętnych na horde/bestie na insane i do aczików z dodatku. Ślę ci zapke na XBL. Tylko daj znać jakoś wcześniej z terminem bo pracuję na grafik i różnie bywa u mnie z czasem.

Opublikowano

u mnie też różnie z czasem, pracuje na zmiany między 14:00 a 8:00 raną więc raczej w ciągu dnia no chyba że mam wolne czy jak teraz na urlopie jestem :)