Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Starcraft II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w starcrafta i... Blizzard nie potrafi robić RTSów. Pewnie multi wymaga myślenia, układania jakichś taktyk, ale single niestety nie. Filozofia singla polega mniej więcej na tym - wydob

• Będę w mniejszości jeśli powiem, że w nosie mam ten cały e-sport? Kupuję grę dla singla, kampanii, skirmishów, bo jestem każualem i chcę się tylko dobrze bawić, a nie stresować i dobijać nadgarstek.

• cześć

Opublikowano

"Nerchio posłal już jednego ukraińca do domu, ja spróbuję posłać następnego" Hahahah, rozkręcają się :D

Opublikowano

czasami zdarzają się gry ponad 30-40min i wtedy jak jest T są nuki czy bc.

nerchio rozjechał whitere, myślę że tarson spokojnie też powinien wygrać.

polski komentarz jest żenujący. nerchio pierwszy raz gra na takim turnieju, a oni go jeszcze zmuszają do odpowiadania na głupie pytania. się mi z polskimi dziennikarzami piłki nożnej kojarzy:D

szkoda, że nie ma Day9/Tastelessa/Huskyego czy innego epickiego komentatora (wczoraj TotalBiscuit i Apollo niszczyli).

Opublikowano

Drunken_Tarson (nieme myśli): Kurde, bede rzygał! Nie, nie bede. Oj jednak bede. "PP" *pause*. "Ej admin, macie wiadro? Bede rzygał!"

Opublikowano

Właśnie, niech ktoś rzuci linka do tej wczorajszej gry, chętnie bym zobaczył ;)

Opublikowano

Co się działo w game 1? Musiałem na parę min odejść od kompa a potem z końca mieszkania słyszałem tylko stream i "OMG, 22 kills!" :( Kto wygrał?

Opublikowano

o.O

Włączyłem sobie to. Jeden kolo wrzucił więcej robocików do starcia niż drugi kolo, roz(pipi)ał mu pół armii i nagle game over i wygrał? o.O

I Wy w to gracie? XD

A się spocił jakby co najmniej 10km przebiegł XD

Opublikowano

tarson. na poczatku zrobil helion drop ktory zabil 22 scv w mainie i od tego momentu strelok bawil sie w gonienie.

w jednym momencie wyrownal straty z scv ale potem z(pipi)al z 2nd expand stawiajac go na drugim koncu mapy i nie odlatujac nim po tym jak przestal byc to ninja expand

Opublikowano

@Stona: jakbyś robil ponad 200 akcji na minutę to też byś się spocił :D

Opublikowano

beda jeszcze jakies mecze? dopiero co włączyłem steam

Opublikowano

W BFie robię ponad 200ptk na minutę , HA!

Opublikowano

stona@ koles sie spocił bo nie działa kllima w złotych, wiem bo bylem ;p

Opublikowano

dopiero co włączyłem steam

Damn, dzięki za przypomnienie, trza Steam obadać bo już po 19:00 xD

Opublikowano

beda jeszcze jakies mecze? dopiero co włączyłem steam

Si ;)

Opublikowano

spamowanie maruderami i madovacami to taka wygrana na siłę :P

Opublikowano

Aaaaahahahahahahah xD

- Socke, what went wrong?

- The first thing is that Terran has MULEs.... overall.

Opublikowano

NIe znam gościa, (polak co komentuje) ale jest żenujacy -_-'

Opublikowano

o.O

Włączyłem sobie to. Jeden kolo wrzucił więcej robocików do starcia niż drugi kolo, roz(pipi)ał mu pół armii i nagle game over i wygrał? o.O

I Wy w to gracie? XD

A się spocił jakby co najmniej 10km przebiegł XD

to, że nie ma ograniczonego czasu i bramek to nie znaczy, że nie da się oglądać/grać :D

nie rzucił, bo oni kierują większością, może nie indywidualnie, ale grupy na pewno. skończyło się, bo podobnie jak w szachach gdy gracz widzi, że nie ma szans to się poddaje:)

nie to co w piłce gdzie przy 5-0 muszą grać do końca:P też by się takie coś przydało w sumie.

pocą się, bo grają o grubą kasę, do tego mają apm koło 200/300 pewnie.

jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro?11

Edytowane przez luk_ash

Opublikowano

Ten bio ball zaczyna mnie w(pipi)iać xD

Oj tam :D

Aaaaahahahahahahah xD

- Socke, what went wrong?

- The first thing is that Terran has MULEs.... overall.

imba MULE !!

Cholera, akurat tego wywiadu nie widziałem, musiałem odskoczyć na moment :(

jakaś drabinka? nasi spadli do looser i wygrali i czekaja na tych co przegraja w polfinalach tak? thorzein wygrał z socke, ktory bedzie gral znowu z tarsonem? drugi polfinal to ret vs naniwa? i przegrany gra z nerchio? wiadomo co jest dziś, a co jutro?

Dokładnie tak jak napisałeś.

Tutaj jest jakaś rozpiska, ale to się chyba dość mocno rozjechało, więc nie wiadomo:

http://www.gry-onlin...s/240931578.jpg

Wygląda na to ze doczekamy jeszcze meczu Thorzeina z wygranym z najbliższego i 3 rundy drabinki przegranych. Poślizg mają dość spory, ale nie wyobrażam sobie żeby nie castowali finałów ;)

Edytowane przez ako

Opublikowano

czyli jeszcze 3 mecze dziś? i jutro 3/4 (zalezy czy bedzie mecz o 3 miejsce)? się pogubiłem...

tyle narzędzi jest do tworzenia bracketów, a oni nic, tak że nawet komentatorzy przez długi czas mówili, że będzie grał teraz Nerchio z Tarsonem.

taka drabinka jest normą dla turniejów, ale mogli by o tym powiedzieć chociaż komentatorom:P

Opublikowano

No wiesz, jak będzie stream do 1 w nocy to już nam nie zostanie czasu na zrobienie tego mordującego kompy tower defense :D

Opublikowano

Fajny tekst na forach znalazłem:

"Everyone knows the fact that Terrans can lose is just a bug. In a TvT, both players win." xD