Jump to content

Naruto: Rise of a Ninja

Featured Replies

Posted

Mam pytanie- czy w pełnej wersji tej gry jest minigierka polegająca na wbieganiu na drzewo (tree climbing/running występuje w Naruciakach na PS2)? Było coś takiego w wersji demo, pisze też o tym na pudełku od gry ale ja ukończyłem już całą, odkryłem niemal wszystko a tej gierki jak nie było tak nie ma :P

• Replies 11
  • Views 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mam pytanie- czy w pełnej wersji tej gry jest minigierka polegająca na wbieganiu na drzewo (tree climbing/running występuje w Naruciakach na PS2)? Było coś takiego w wersji demo, pisze też o tym na pudełku od gry ale ja ukończyłem już całą, odkryłem niemal wszystko a tej gierki jak nie było tak nie ma :P

No przeciez wlazi sie na nie zeby korzystac ze skrotow (ten lot pomiedzy drzewami). No i to mozna nazwac mini gra, bo nawala sie button rytmicznie zeby wlezc na drzewo ;)

• 2 weeks later...

Yeah ja też mam problemy z Achievementami.

1. Kurka mam tam w lesie śmierci zdobyc tyle i tyle punktów np. Na achievement jounin ale już jest po teście. Czy mam grac od nowa??

2. Trzeba przejśc egzamin w lesie śmierci jako np. Sasuke czy Rock Lee i ja mam pytanko: Jak to zrobic??

Edited by Prototype 0_0

Też na początku sie zastanawiałem jak to zrobić. Co się okazało ? Forest of Death exam jest niczym innych jak rankingowym meczem online. Wystarczy wejść w tryb multiplayer i tam go wybrać.

Przed rozpoczęciem egzaminu wybierasz postać, tak wiec pytanie 2 też już z głowy :D

Mam problem w misji death exam dolecialem do takiego wielkiego okrągłego budynku ,i nie wiem gdzie mam iść na mapie nie ma zaznaczonego miejsca ... pomóżcie !! ;d

Hmm, nie pamietam juz dokladnie, ale nie masz przypadkiem wejsc do srodka i w tedy rozpocznie sie turniej ??

• 1 month later...

Szukam chętnych do pogrania versusów online !!!!!!!!

Tag:

PePe PL

Edited by PePeP

Jesli chodzi Ci o achi, to na rankingowe sila rzeczy nie da sie ustawic, chyba ze tak sobie :P

• 3 months later...

Jak dla mnie to ta gra troszku była za łatwa ;/ I do tego mało postaci .. Ale jakoś ujdzie ;] Mam nadzieje ze Naruto : Broken Bonds będzie lepsze .. I z gameplay'ów na to wygląda ..

• 4 months later...

kurde zaskoczyła mnie ta gra :) serio się nie spodziewałem. muszę przyznać że to kawałek ( bo w sumie 8-9 h gamepleyu) dobrego kodu.

jak tylko broken bond stanieje to na bank kupuje. Ja nie jestem jakimś mango/animo - filem, a mimo wszytsko gęba mi się uśmiechała prawie non-toper podczas grania.

Czysty fun!

Edited by opall