Mathiu 180 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 w takich http://www.myspace.com/thesearmsaresnakes Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 dobra, dobra, ale kazdy moze napsiac tez cos od siebie. Tak jak to robi Kmiot czy nawet Ty Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 dobra, dobra, ale kazdy moze napsiac tez cos od siebie. Tak jak to robi Kmiot czy nawet Ty no gejspejs prawdę Ci powie ;] że niby post-hardcore ale nie ma darcia japy w niebogłosy itp., Red Line Season i Lucifer świetne kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Mogwai - The Hawk Is Howling [2008] (192kb/s) Tracklist: 1 I'm Jim Morrison, I'm Dead 2 Batcat 3 Daphne and the Brain 4 Local Authority 5 The Sun Smells Too Loud 6 Kings Meadow 7 I Love You, I'm Going to Blow Up Your School 8 Scotland's Shame 9 Thank You Space Expert 10 The Pre(pipi)ice http://www.zshare.net/download/17634906dc01ec3d http://rapidshare.com/files/140242779/Mogw...owling.rar.html 1,2,7 track zaje.biste btw podobno to jakiś transcode czy cuś, ja się tam nie znam Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W sumie zastanawiałem się gdzie to wrzucić, ale zdecydowałem, że mimo wszytsko wrzuce to tutaj - jakby co to niech ktoś to przeniesie. Blotted Science - The Machinations Of Dementia http://www.mediafire.com/?jsnmj9lmjld A cóż do jest ? wg. tagów i tego co czytam to coś w stylu 'Progressive avantgarde technical deathmetal'. Instrumentalna najebka wspinająca się na wyzyny technicznego grania, progresja pełną gębą. W wszystko to zrobiło tylko trzech kolesi : Ron Jarzombek (Watchtower, Spastic Ink, Marty Friedman), Alex Webster (Cannibal Corpse, Hate Eternal), Charlie Zeleny (Behold… the Arctopus, Jordan Rudess). polacam ogarnąć bo naprawde zacny materiał. mały preview, ale lepiej cała płytkę zassać bo łączy się spójnie(i jakość YT jest marna). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 nie wiem ,czy było, czy nie ;] MELVINS Gluey Porch Treatments Wykonawca: Melvins Album: Gluey Porch Treatments Typ: Heavy Metal/Grunge Rodzaj albumu: studyjny Rok wydania: 1987 Rozmiar: 36mb Typ (plików): MP3 01. Eye Flys 02. Echo/Don't Piece Me 03. Heater Moves And Eyes 04. Steve Instant Neuman 05. Influence of Atmosphere 06. Exact Paperbacks 07. Happy Grey or Black 08. Leeech 09. Glow God 10. Big as a Mountain 11. Heaviness of the Load 12. Flex With You 13. Bitten Into Sympathy 14. Gluey Porch Treatments 15. Clipping Roses 16. As It Was 17. Over From Under the Excrement http://rs375.rapidshare.com/files/10927458..._Treatments.rar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 lepiej poszukac zremasterowanej przez Ipecac, dodatkowe utwory i zdecydowanie lesza jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bla bla bla. Poza tym, to najlepsza płyta Melvins, no ale to chyba każdy już wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bla bla bla. Poza tym, to najlepsza płyta Melvins, no ale to chyba każdy już wie. chyba se kpisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Milano - jakbys mial tamta lepsza wersje to zarzuc bo tą to tak przypadkiem wrzucilem, poki co anwet nie przesluchalem (shame on me) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bla bla bla. Poza tym, to najlepsza płyta Melvins, no ale to chyba każdy już wie. chyba se kpisz Bez jaj, pierwszy utwór rozpierdziela, a każdy następny to czysta punkowa agresja, przemielona przez bezlitosne sito powolnego tempa. Płyta, która definiuje grunge (ten prawdziwy, nie to, co później nazwano grunge'em). Mogę wrzucić 192, oczywiście nie z tej reedycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 załóż kto osobny temat o Melvins bo im się należy,o! [i powrzucajcie te reedycje bo chętnie zassam, najlepiej to jakieś dysko] Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No w sumie, powrzucam zara kilka najlepszych płyt i założę, czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 :ziew: Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bla bla bla. Poza tym, to najlepsza płyta Melvins, no ale to chyba każdy już wie. chyba se kpisz Bez jaj, pierwszy utwór rozpierdziela, a każdy następny to czysta punkowa agresja, przemielona przez bezlitosne sito powolnego tempa. Płyta, która definiuje grunge (ten prawdziwy, nie to, co później nazwano grunge'em). Mogę wrzucić 192, oczywiście nie z tej reedycji. no tak, mogłem się tego spodziewać ja wiem, że dla Ciebie cokolwiek, co przypomina punk, jest najlepszym tworem w dyskografii niepunkowego wykonawcy, no ale bez przesady napiszę sobie, że honky (jako całość) to najlepsza płyta melvinsów, bo jest tak genialnie niebanalna i po(pipi)ana, że tak i już - dla mnie tak, inni się uśmiechną/pukną w czoło chcesz, to se wrzuć, dawno wszystko ukradłem Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dla mnie wszystkie ich płyty przypominają punk, przypomniej do końcówki lat '90. A "Treatments" wcale nie najbardziej, bo przecież przed tą płytą grali zupełnie typowego hc punka. Ta płyta zaś to próba wywrócenia hc punka do góry nogami. Ogółem ich brzmienie to mieszanka punka i metalu, niektórzy to nazywają grunge, inni sludge metal albo inaczej, ale mówienie, że są niepunkowym wykonawcą jest nieprawdą. Sam Buzzo zawsze przyznaje, ile zespół czerpał z tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No tak, Bozzo zawsze jest straszliwie powazny w wywiadach, ktorych kocha udzielac przy okazji. temat niepotrzebny, wszystko mozna zalatwic tutaj. Bo melvins to jest genialna kapela, ale juz byla przerabiana ostro tutaj. Dlatego tez nie ma tematu o Isisie, Neurosis, Made out of babies, Qotsa, Kyussie, Fantomasie i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dajta "Honky". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dlatego tez nie ma tematu o Isisie, Neurosis, Made out of babies, Qotsa, Kyussie, Fantomasie i innych. Jak nie ma jak są. Temat o Kyussie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 chyba go wymazę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No weź <jęk zawodu> Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 chyba go wymazę. temat z TITD też ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) nie poniewaz ma 12 stron, a podczas wyodrebniania mial 1. koniec offtopu. Edytowane 14 Września 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Tracklist: 1. Nunc Fluens 2. The Space for This 3. Evolutionary Sleeper 4. Integral Birth 5. The Unknown Guest 6. Adam's Murmur 7. King of Those Who Know 8. Nunc Stans http://rapidshare.com/files/146216320/Cynic_mediaportal.ru.rar.html http://www.filefactory.com/file/8f2279/n/Cynic_mediaportal_ru_rar 15 lat minęłooooooo Edytowane 18 Września 2008 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi