Faith 0 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja mam jak połowa z was na półeczce ułożone po kolei, choć zastanawiam sie czy by ich do segregatora nie wrzucić, bo zajmują za dużo miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 utylizuję. kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 utylizuję. kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ] shame on u Zbieram i czasem wracam do czasów psx`a czy nawet xbox`a czytając artykuły, recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Część leży ładnie poukładana w segregatorach, część wala się po podłodze. Czasem lubię sobie poczytać starsze numery na klopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Baczek PL 19 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Chowam na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Trzy ostanie są w czytelni WC a reszta na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Lądują na strychu, jak cała makulatura Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja po każdym przeczytaniu Extrima odkładam go na kupkę Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam I sytuacja się powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam I sytuacja się powtarza. Pójdziesz za to do piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Do pudla i na stych. W domu mam jakies 8/10 najnowszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Każdy numer leży sobie na honorowym miejscu (tzn. za szklaną szybą szafki), dumnie prężąc się przed znajomymi. No i setny leży w kibelku, jubileusz trza w końcu uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza
michalkcb 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja magazynuje na półce. A żona ciągle pyta: po co mi to? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja magazynuje na półce. A żona ciągle pyta: po co mi to? ja a mam tak samo... z zona i z polka Cytuj Odnośnik do komentarza
nero 2 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) U mnie Extrimy leżą na szafce, niekoniecznie uporządkowane, bo jak wyciągnę coś z dna kolumny to potem nie chce mi się wkładać, a i czasami się jakiś egzemplarz uszkodzi A numery od 130 wzwyż leżą na półce koło łóżka, bo nie chce mi nigdy ich ułożyć na w/w szafce Raz na pół roku wszystko ogarniam i układam chronologicznie i jest git. Nigdy mi nie przyszło do głowy żeby pozbyć się któregokolwiek egzemplarza Extrima, chyba że jest w opłakanym stanie (na szczęście niewiele takich). Żebym bardziej dbał o gazetki kiedy byłem gówniarzem... A stare sprzęty? 2 zdechłe PSXy leżą pod telewizorem za szafką, podobnie jak jedno PS2. Drugie jeszcze żyje i od czasu do czasu na nim popykam, choć ostatnimi czasy preferuję PSP. Zachowam to wszystko dla potomnych i kiedyś pochwalę się dzieciom, że ich stary się na tym wychował Edytowane 3 Grudnia 2009 przez nero Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja PSXy trzymam w biurku, ale muszę znaleźć jakąś półkę, bo tam już miejsca nie ma. Ostatni numer ledwie się zmieścił xP Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 karton--> piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 6-7 zawsze leży przy kiblu, i w zależności od humoru wybieram, któryś do poczytania podczas sesji siedząco-skupiających, reszta natomiast leży w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 U mnie mają stałe miejsce w szafce, poukładane numerycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 po jakims czasie zwiedzaja hasiok, a co mam z nimi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
piciu12-79 2 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ano są w piwnicy pochowane w reklamówkach... ciężkie to, że hej jak tylko cena makulatury pójdzie w górę to 8) zrobię z nich pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gogiel 1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zazwyczaj po przeczytaniu ląduje w koszu... ale obecnie, że jest "sezon" zimowy świetnie sprawuje się jako zabezpieczenie podłogi podczas pastowania butów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 lądują na strychu, jak cała makulatura Cytuj Odnośnik do komentarza
Linu 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Okladka swietna na ustnik do bata reszta na strych Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wszystkie w idealnym stanie leżą w szafce i od czasu do czasu przeglądam jakieś starsze numery.Tylko jeden egzemplarz musiałem wyrzucić bo oblałem go kawą Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Składam elegancko na półce W czasie remontu wszystkie musiałem dać do piwnicy i niestety kilka nieźle zmokło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi