Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co robicie ze swoimi PSXami...

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam jak połowa z was na półeczce ułożone po kolei, choć zastanawiam sie czy by ich do segregatora nie wrzucić, bo zajmują za dużo miejsca...

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 28,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Połowa kolekcji leży w szafie razem z Neo Plusami, zaś ulubione numery trzymam pod ręką (czyli na oknie). To głównie wybrane egzemplarze z lat 98-06 + najnowsze. Uwielbiam do nich wracać. Nie potrafił

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka

• Coś koło 500 czasopism o grach (wszelakiej maści) wrzuciłem w kilka dużych pudeł, które poleciały do "składzika". PSX Extreme i CD-Action trzymam w pokoju Nie sprzedaje i nie wyrzucam niczego, co ma

Opublikowano

utylizuję.

kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ]

Opublikowano

utylizuję.

kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ]

shame on u

Zbieram i czasem wracam do czasów psx`a czy nawet xbox`a czytając artykuły, recki.

Opublikowano

Część leży ładnie poukładana w segregatorach, część wala się po podłodze. Czasem lubię sobie poczytać starsze numery na klopie.

Opublikowano

Lądują na strychu, jak cała makulatura

Opublikowano

Ja po każdym przeczytaniu Extrima odkładam go na kupkę :) Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam :) I sytuacja się powtarza. :D

Opublikowano

Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam :) I sytuacja się powtarza. :D

Pójdziesz za to do piekła.

Opublikowano

Każdy numer leży sobie na honorowym miejscu (tzn. za szklaną szybą szafki), dumnie prężąc się przed znajomymi. No i setny leży w kibelku, jubileusz trza w końcu uczcić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja magazynuje na półce.

A żona ciągle pyta: po co mi to?

ja a mam tak samo... z zona i z polka :)

Opublikowano

U mnie Extrimy leżą na szafce, niekoniecznie uporządkowane, bo jak wyciągnę coś z dna kolumny to potem nie chce mi się wkładać, a i czasami się jakiś egzemplarz uszkodzi :/ A numery od 130 wzwyż leżą na półce koło łóżka, bo nie chce mi nigdy ich ułożyć na w/w szafce :D Raz na pół roku wszystko ogarniam i układam chronologicznie i jest git.

Nigdy mi nie przyszło do głowy żeby pozbyć się któregokolwiek egzemplarza Extrima, chyba że jest w opłakanym stanie (na szczęście niewiele takich). Żebym bardziej dbał o gazetki kiedy byłem gówniarzem...

A stare sprzęty? 2 zdechłe PSXy leżą pod telewizorem za szafką, podobnie jak jedno PS2. Drugie jeszcze żyje i od czasu do czasu na nim popykam, choć ostatnimi czasy preferuję PSP. Zachowam to wszystko dla potomnych i kiedyś pochwalę się dzieciom, że ich stary się na tym wychował :)

Edytowane przez nero

Opublikowano

Ja PSXy trzymam w biurku, ale muszę znaleźć jakąś półkę, bo tam już miejsca nie ma. Ostatni numer ledwie się zmieścił xP

Opublikowano

6-7 zawsze leży przy kiblu, i w zależności od humoru wybieram, któryś do poczytania podczas sesji siedząco-skupiających, reszta natomiast leży w szafce :whistling:

Opublikowano

U mnie mają stałe miejsce w szafce, poukładane numerycznie.

Opublikowano

po jakims czasie zwiedzaja hasiok, a co mam z nimi zrobic ;)

Opublikowano

Ano są w piwnicy pochowane w reklamówkach... :teehee:

ciężkie to, że hej :rolleyes:

jak tylko cena makulatury pójdzie w górę to 8) zrobię z nich pożytek :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zazwyczaj po przeczytaniu ląduje w koszu... ale obecnie, że jest "sezon" zimowy świetnie sprawuje się jako zabezpieczenie podłogi podczas pastowania butów. :D

Opublikowano

lądują na strychu, jak cała makulatura

Opublikowano

Okladka swietna na ustnik do bata :) reszta na strych

Opublikowano

Wszystkie w idealnym stanie leżą w szafce i od czasu do czasu przeglądam jakieś starsze numery.Tylko jeden egzemplarz musiałem wyrzucić bo oblałem go kawą :whistling:

Opublikowano

Składam elegancko na półce :D W czasie remontu wszystkie musiałem dać do piwnicy i niestety kilka nieźle zmokło... :/