Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

psytrance

Featured Replies

Opublikowano

Jest już cała płyta w itunes Music, obczajcie na Spotify, czy YT. Mowa o nowym albumie Infected Mushroom z 2015 roku.

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 50 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja dopiero dzisiaj zauważyłem, że Juno Reactor już rok temu wydali nowy album:     No i co będę niepotrzebnie pisał, niszczy! Normalnie powrót do klimatów Bible Of dreams czy Shango, tylko jeszc

• Trzymaj. http://www.youtube.com/watch?v=FBAYMh9-eps     http://www.youtube.com/watch?v=CFyBRzrzezo   Nie psytrance, ale klimatem zbliżone:  

• moje TOP3 at the moment z "nowości"     http://www.youtube.com/watch?v=5NDZbbRG0j8  

Opublikowano

Dość taka zmuła na płycie. Dalej Vicious Delicious będzie numerem jeden, a na drugim miejscu chyba Converting Vegetarians. 

Opublikowano

Okej, 3 pierwsze kawałki zaorać, za to 'Animatronica' super.

Teraz leci 'Feelings' i jest okej.

Zobaczymy jak dalej.

Opublikowano

To album na dłuższe przesłuchanie (mowa znowu o Infected Mushroom). Na jednym z poprzednich albumów było sporo gitar i nie podobało mi się to - tutasj są gitary, ale pasują zaje.biście. Utwór Pink Froyd, to na pewno ukłon w stronę Pink Floyd. W ogóle poprzedni album - Friends on Mushroom, to taka radosna rąbanka, pamiętam, że było lato i słuchało się kawałka Where do i belong, jadąc nad jezioro:), ten rege kawałek idealnie pasował do stanu umysłu jaki wówczas był w mojej głowie.
Teraz mamy jesień, długie wieczory, deprechę? No i jest znowu odpowiedni album do pory roku. Ten cały Converting vegetarian 2 to właśnie taka nastrojowa muza. Dajcie mu szansę, ja słucham non stop :), a do wieczornej jazdy autem po mieście, nie znajdziecie nic lepszego :) Nie jest to album, gdzie dobrych utworów jest kilka, a reszta to  "zapchajdziura". Ten album należy słuchać od początku do końca, polecam 9/10 i rekomendacja grzybiarza.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No niestety, ale są ewidentne zapchajdziury albo ja nie zrozumiałem wizji twórców.

Opublikowano

może na końcu, w sumie słucham głównie w aucie, a tam są lepsze doznania:) no i ostatnie trzy kawałki już jestem w domu przed forumkiem :)

Opublikowano

Wczoraj wieczorem miałem mała fazkę i trochę się wczulem w posta:)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

13181700.jpg

Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze

LINK

oczywiście volume UPPPP

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bajki Disneya, mają to do siebie, że często muza jest podkładem do tego co się dzieje. W Tom & Jerry zresztą też jest to widoczne. Tutaj to już przegięcie - cały utwór trzeba oglądać.

Opublikowano

13181700.jpg

Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze

LINK

oczywiście volume UPPPP

O, biorę.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

13181700.jpg

LINK

oczywiście volume UPPPP

2016 i jeszcze wrzucacie pirackie linki? tyle opcji odsluchu w necie.

Opublikowano

a jak ktoś chce se w samochodzie  słuchać i nie ma pakietu danych wykupionych, ani połączenia bt z audio w aucie?

Opublikowano

to niech se kupi za 30 zl plyte.

nie zeby konsolomaniaki ktore wydaja na gry gre 250 zl mieli z tym problem co nie?

sluchasz w chacie? poszukaj kanalow streamujacych muzyke, dzieki ktorym artysci dostaja swoj maly odpal chociaz.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No ja to akurat mam płyt od ch.uja. Wszystko zgrywam do kompa i mam zaje.biście posortowane + kupuję utwory z AppStore, by mieć te brakujące, bonusowe tracki.
Ostatnio dodane:
okladki.jpg

Ale mp3 też pobieram, w sumie teraz w dobie tych serwisów już mniej, może raz na rok coś się pobierze. Ale czasem tak mi Vectra muli, że nawet na Spotify się buforują kawałki:/

ps. o, właśnie - kupiłem składankę honoru:) Nie zbieram składanek, ale miałem ochotę posłuchać, a kupić dziś ich płyt się nie da.

Opublikowano

nie no generalnie troche zenujaca akcja na calym forum, czlowiek wbija do kacika dla brudaskow, mysli ze znajdzie tam dojrzale rozmowy o muzyce, a znajduje tylko linki do bezczelnego pod(pipi)enia czyjegos kawalka ciezkiej pracy.

i po co to tlumaczenie sie grzybi?

youtube'u, soundcloudy, spotify, bandcampy wszedzie, a tutaj linki do zippyshare.

o ile rozumiem bartiza i jego trance, za ktore generalnie nawet dna w slinie bym nie oddal, tak juz kacik Underground to taka solidna grzadka cebuli.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Strasznie nie wygodnie tak jest z tym zippem, sporify chyba najlepsze rozwiązanie.

Kioski

• 4 tygodnie później...