Owiec 281 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja go robilem 2x i mi achi nie wszedl ,ani kumplowi Cos bylo je.niete. Czyli mozliwe ,ze tylko czas stracicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nightmare90 25 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Wyścigi klubowe sa ok i da rade je zrobić (juz mam) , ale ja w innej sprawie jak ktoś ma to niech pomoże zrobić mi te achievy. z Drive-Ins czy jakoś tak . Edit: siemanko chodziło mi bardziej o dokładne wytłumaczenie co i jak z tymi wyscigami , bo choć czytałem jakieś poradniki i jakies pojęcie mam , ale to najwidoczniej za mało. Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Nightmare90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Koszmarek a jak dokładnie pomóc? Zrobić Drive-Insa mogę, ale czy wygrasz to już tylko zależy od Ciebie i od tego czy jakiś cieć wyniku nie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To ustaw Colin koszmiczną cene za wejście i tyle. Nikt Ci nie wejdzie. Chociaż te Drive-ins o tyle głupio, że 3 dni trzeba robić minimum Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nikt łącznie z zainteresowanym Dla pocieszenia dodam że skillowych graczy już praktycznie nie ma więc zrobienie teraz tych achivów jest łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Poradnik jest gotowy i czeka na publikację na onlinecenter, ale wrog'u nie miał ostatnio czasu, by go obrobić i zamieścić na www. Myślę, że za niedługo się pojawi. Wytłumaczyłem w nim wszystko łopatologicznie, więc każdy sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nikt łącznie z zainteresowanym Dla pocieszenia dodam że skillowych graczy już praktycznie nie ma więc zrobienie teraz tych achivów jest łatwiejsze. Można zrobić tak, że na dzieńdobry walniesz cene 500 tyś. $$$ a dasz mu w zamian auto warte tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja mam klub mogę was pozapraszać i zrobimy ustawki na wewnątrz-klubowe wyścigi. Jak co to wysyłajcie friend requesty na Gamertaga: Robson P0L4ND . Szukam też kogoś chętnego na instant challenges. Cytuj Odnośnik do komentarza
vagrant3 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wewnątrz-klubowe? Ok. Ale z tego co pamiętam, to achievement jest za wyścigi międzyklubowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak, jest za między klubowe i jest za wewntątrz klubowe. A instant challenges to odłącz się od XBL i zrób to przeciwko komputerowi - tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A co to za problem wejsc na Drive Ina za 500kola, skoro jest wyscig, w ktorym robisz chyba 70 czy tam 90k w niecale 10sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja tylko dałem propozycje. W TDU tak dawno grałem, że tylko to mi zostało w pamięci. Jak się postara i ruszy głową to zrobi. Ja miałem taki feler, że nie zaliczało mi wyścigów między klubowych - szkoda, bo może bym się zmobilizował zrobić pozostałe 2000 mil do przejechania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi