Jump to content

Nile, Karl Sanders

Rotten_Christ

Recommended Posts

zgadam się.... nile ma takie brzmienie! Taki wyk.urwisty ciężar.... Aż miło się łazi po mieście słuchając tej rzeźnickiej kapelki... Co do growla to uwielbiam growl... najlepiej bardzo niski, mokry jakby miał zaraz wyrzygać własne wnętrzości :P

mógłby ktoś linkąć do Karla bo ostatni link leży...

• 1 month later...
  • 1 month later...

NILE jest zaje.bisty... Weźcie mi ku.rwa postujcie w tym temacie, żebym ogólnie wyszedł na jakiegoś pierd.olonego znawcę death metalu i w ogóle... I w ogóle... Kto nie lubi DEATH METAL'u ten ch.uj XD... NILE niszczy techniką grania obiekty pierd.olone, hehehe...; kto się nie zgadza, ten nigdy nie trzymał gitary w rękach... :) (<- emot, jakby co...). Co sądzicie kur.wy o najnowszej płycie NILE, "Ithyphallic"?. (...). Wasza opinia i tak mnie pier.doli, hohoho...

• 3 weeks later...

Do wokalu można się przyzwyczaić. Zresztą inny by nie pasował do tej muzyki.

Nile jest wpytkę, a Karl Sanders to geniusz, mimo iż zrobił się z niego niezły grubasek. Wiadomo coś czy nagra drugą solową płytkę?

wokal mi nie podchodzi.

Który, bo 3 są w zasadzie?

Wiadomo coś czy nagra drugą solową płytkę?

Na jego gejspejsie figuruje jeden nowy kawałek, którego nie było wcześniej. Jak ktoś słyszał japoński bonus do AOTW, to zczai, że zrobiony z odpadków po SSS Haa Set Yoth właśnie. Niemniej przyjemny nawet. Drugą płytę nagrywa cały czas i coś nie może nagrać. Saurian Exorcisms ma się zwać, tylko tyle wiadomo.

m7431bfe1e7cb9eb14bd8d2ln7.jpg

XD

Guest _Be_

Nie wiedziałem że 3 są. Sciągłem najnowszą płyte,i jak jestem tolerancyjny,na rózne growle i mocne rzeczy,tak tutaj odpadłem.

Ale dam jeszcze szanse bo muzycznie jest bardzo dobrze kure'wsko brutalnie.

• 2 months later...

Christopher Arp z PsyOpus wygrał konkurs gitarowy podczas koncertu... Limp Bizkit! Mało tego, podczas poszukiwań perkusisty, muzyk odrzucił ofertę Dereka Roddy'ego (Nile, Hate Eternal) mówiąc mu, że jest za słaby technicznie.

;]

Lubie plyte Karla "Saurian Meditation". Bardzo ladna muzyka.

Co do Nile to oczywiście chu,jowszego bandu nie ma ;]

Edited by Snejk

Obok nazwiska Dereka pisze się NILE tylko po to, żeby przynieść mu splendor i chwałę, nic poza tym :].

Prawda jest taka, że Derek Roddy - Session additional drums on Black Seeds Of Vengeance (2000).

No uderzył sobie trzy razy w werbel ;). Ponadto, nawet cytując czyjeś słowa, nie wolno Ci pisać takich rzeczy,

bo Roddy nagrał chyba album z Today Is The Day. Zaraz tu Milan przyjdzie i Cię będzie przezywał, zobaczysz.

Jedynym słusznym pałkerem NILE jest obecny - G. Kollias - na którego zresztą nie ma chuja :).

Ostatnim zdaniem psujesz swoją reputację w internecie. Powinieneś edytować posta.