Skocz do zawartości

Nile, Karl Sanders

Featured Replies

Opublikowano

nie moja wina, ze graja na jedno kopyto, niemal caly czas na skalach egipskich. A perke to juz w ogole mega nuda. Gdzie im do gejcora Mastodona?:)

zwodzenie sfinksa i ryki mumii, łooooooooooooo

boga ine ma, łoooooooooooooo

Edytowane przez Snejk

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 36,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jeszcze 3 inne moje ukochane podam: Annihilation Of The Wicked Those Whom The Gods Detest Vile Nilotic Rites   Ale prawda jest taka, że oni jeszcze słabego albumu nie

• Kawałek mega zaskakujący. Bardzo w klimacie najstarszej twórczości. Na początku wokale wydały mi się dziwne (oprócz Sandersa) i miałem mieszane uczucia, ale po tysięcznym odsłuchaniu anonsuję, że jak

• 109 mb | mp3, CBR 320 kbps [CD-Rip]   http://rapidgator.net/file/19235995/Nl_-_12_HQ.rar.html   http://www.easybytez.com/x5t3hhhizc5b   http://uploadjet.net/odu3yn6sd9e7/Nl_-_12_

Opublikowano

kebabcore

pfff, crabcore jest lepszy :F

Edytowane przez koval

Opublikowano

Koval nie jesteś śmieszny, ogranicz się do wklejania linków.

DA-AGOON HARHARHRA!!

Opublikowano

Chciałem jeszcze tylko dodać, że Ithyphallic jest świetnym albumem, któremu nic nie brakuje i ma same kure.wsko chwytliwe kawałki. Psioczenie na niego to jakieś nieporozumienie.

Edytowane przez Masorz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak wystarczyla chwila przypomnienia sobie ITDS, by stwierdzic, ze nowy album jest z deka taki nudnawy.

Opublikowano

No ITDS już nigdy nie przebiją, choćby się zes.rali na miękko nawet. Ale i tak TWTGD mieści się chyba zaraz za wyżej wspomnianym albumem.

Opublikowano

O ile pamietam to jeszcze ten nastepny po ITDS wymiatal;]

Opublikowano

no i ten przed ITDS

Opublikowano

Jak wy wszyscy pierdolicie. Kurwa, nie dość, że studiuję, to jeszcze znam się lepiej na muzyce niż wy...

No bez przesady, proszę...

Wiadomo, że NILE...

Nieważne...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bym uprzejmie prosił o jakieś w miarę aktualne bootlegi z koncertów Nile. Bardzo zależy mi na dobrej jakości dźwięku i obrazu.

EDIT: A uj tam- starsze też mogą być, jeśli macie.

Jak najwięcej.

Edytowane przez Masorz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Up!

No bo wiecie... Heh...

Opublikowano

Największy fan Najla na tym forum zapował temat i nie dał mi tych bootlegów :confused:

Opublikowano

obstawialbym solsik jako zrodlo, ale nie wiem bo ostatnio glownie filmy i gry na internecie kupuje

Opublikowano

mam jakieś dwa lajwy od nile, ale tylko w mp3

Opublikowano

Jeśli tylko w mp3, to nie udostępniaj.

I usuń z dysku.

Opublikowano

słabo

Edytowane przez golab

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

boga nie ma. ważne, że jest kefir.

• 10 miesięcy temu...