Opublikowano 10 października 200915 l nie moja wina, ze graja na jedno kopyto, niemal caly czas na skalach egipskich. A perke to juz w ogole mega nuda. Gdzie im do gejcora Mastodona? zwodzenie sfinksa i ryki mumii, łooooooooooooo boga ine ma, łoooooooooooooo Edytowane 10 października 200915 l przez Snejk
Opublikowano 10 października 200915 l kebabcore pfff, crabcore jest lepszy :F Edytowane 10 października 200915 l przez koval
Opublikowano 11 października 200915 l Koval nie jesteś śmieszny, ogranicz się do wklejania linków. DA-AGOON HARHARHRA!!
Opublikowano 18 października 200915 l Chciałem jeszcze tylko dodać, że Ithyphallic jest świetnym albumem, któremu nic nie brakuje i ma same kure.wsko chwytliwe kawałki. Psioczenie na niego to jakieś nieporozumienie. Edytowane 18 października 200915 l przez Masorz
Opublikowano 29 października 200915 l Jednak wystarczyla chwila przypomnienia sobie ITDS, by stwierdzic, ze nowy album jest z deka taki nudnawy.
Opublikowano 29 października 200915 l No ITDS już nigdy nie przebiją, choćby się zes.rali na miękko nawet. Ale i tak TWTGD mieści się chyba zaraz za wyżej wspomnianym albumem.
Opublikowano 1 listopada 200915 l Jak wy wszyscy pierdolicie. Kurwa, nie dość, że studiuję, to jeszcze znam się lepiej na muzyce niż wy... No bez przesady, proszę... Wiadomo, że NILE... Nieważne...
Opublikowano 16 listopada 200915 l Bym uprzejmie prosił o jakieś w miarę aktualne bootlegi z koncertów Nile. Bardzo zależy mi na dobrej jakości dźwięku i obrazu. EDIT: A uj tam- starsze też mogą być, jeśli macie. Jak najwięcej. Edytowane 16 listopada 200915 l przez Masorz
Opublikowano 13 lutego 201015 l Największy fan Najla na tym forum zapował temat i nie dał mi tych bootlegów :confused:
Opublikowano 13 lutego 201015 l obstawialbym solsik jako zrodlo, ale nie wiem bo ostatnio glownie filmy i gry na internecie kupuje
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Nadal nie rozumiem kto wpadl na pomysl, by w pierwszym kawalku na ostatniej plycie wystapil goscinnie Bruce Dickinson. http://www.youtube.com/watch?v=O3Jb2Bkm8jI I mean... srsly.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l słabe nie były, ale marzy mi się coś na miarę 'In their darkened shrines'