Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Project Gotham Racing 4

Featured Replies

Opublikowano

Musza sie pisac jeszcze 2 osoby...o ile nikt z pozostalych osob sie nam nie wykruszyl.

Edytowane przez rad

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nadal sie na to pisze...

Opublikowano

ja też nadal mogę pomóc. chętnie sobie pojeżdżę. pogadam z kumplem może też się przyłączy. jak się uda to skołuję w sumie 2 osoby.

Opublikowano

Colin84 skolujesz 2 osoby + Ty, czy juz jestes zawarty w tych 2? Bo jak jeszcze 2 no to mamy komplet 8 i gramy 8)

Opublikowano

ja + jedna osoba na bank, druga jeszcze nie odpowiedziała.

Opublikowano

No to jest komplecik, ludzie pisac kiedy pasuje Wam ustawka, najlepsza bedzie chyba wieczorna pora i jakis weekendowy dzien moze? Wszystko do ustalenia. No i sa tam jeszcze jakies achy z kotem i mysza, nie wiem ile ludzi trzeba do zrobienia tego.

Opublikowano

myślę że najlepiej popołudnie/wieczór/noc, ewentualnie w weekend za dnia.

do kotów & myszy potrzebne są 4 osoby, po 2 na zespół. całość trwa dosłownie parę minut.

Opublikowano

Kazdy sie deklarowal, a teraz cisza w temacie, ktos chetny na zrobienie w ten weekend tych achow? Jak znowu nie uzbieramy osmiu, to mozna zrobic wszystkie poza Team Domination.

Opublikowano

jutro powinienem być osiągalny. w niedziele to najwyżej wieczorem. jak coś to możemy porobić koty i myszy albo inne rzeczy jeżeli się nie uzbiera wszystkich. najwyżej spróbujemy pojechać obcych, może się uda :)

Opublikowano

Jutro i w niedziele jestem cały dzień dostępny z małymi przerwami. Poniedziałek odpada. Więc piszczcie kiedy wam pasuje to się dostosuję.

Opublikowano

Dzisiaj i może jeszcze jutro też mogę porobic achievy.

Opublikowano

Siemano ;) Ja sie nie pisalem ale juz gralismy chwile i wpadlo pare achievementow;) od pewnego czasu jednak brakuje Team Domination... Jestem wolny praktycznie caly czas i chetny do grania w PGR'a wystarczy poslac PM albo uderzyc na dziadu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak na szybko udalo sie zagrac we 4, jesli jednak chcemy zrobic TD trzeba skompletowac 2 takie druzyny i chyba w sobotnie popoludnie zjawia sie najwiecej ludzi.

Opublikowano

W sobote popoludniu mozemy spokojnie pograc...

Opublikowano

ja moge zagrac dajcie znac jak bedziecie grali

Opublikowano

jeżeli nic mi nie wypadnie to dołączę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poszukuję chętnych do zrobienia teamowych acziwmentów on-line:

First Timer

1-2 Finish

Team Domination

Team Leader

w przypadku braku chętnych do boostowania drużynowych acziwów, to wystarczy jedna osoba, która pomoże mi odblokować:

Strike a Pose

Giant Killer

Beat Bizarre

Opublikowano

Ja zawsze jestem skory do pomocy, gdzie mnie szukac wiadoma sprawa ;)

Opublikowano

kudos dla Infected za pomoc ! : ]

tak w ogóle, to jestem chętny na boostowanie acziwentów drużynowych. jak się zbierze grupa, to możemy powalczyć.

Opublikowano

Tutaj zawsze jest wystarczajaco chetnych za to nigdy nie udaje sie skompletowac ludzi o jednakowej porze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uda się zebrać 8 chętnych na Team Domination w ten weekend ?

Opublikowano

tylko tresowana wróżka wie :) jak się będzie coś działo to dajcie znać, najlepiej poprzez Live to dołączę.