Skocz do zawartości

Project Gotham Racing 4

Featured Replies

Opublikowano

Musza sie pisac jeszcze 2 osoby...o ile nikt z pozostalych osob sie nam nie wykruszyl.

Edytowane przez rad

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nadal sie na to pisze...

Opublikowano

ja też nadal mogę pomóc. chętnie sobie pojeżdżę. pogadam z kumplem może też się przyłączy. jak się uda to skołuję w sumie 2 osoby.

Opublikowano

Colin84 skolujesz 2 osoby + Ty, czy juz jestes zawarty w tych 2? Bo jak jeszcze 2 no to mamy komplet 8 i gramy 8)

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi zadaniami i ecziwami w jednym, ale jakby coś, to możecie mnie też dodać. :)

Opublikowano

ja + jedna osoba na bank, druga jeszcze nie odpowiedziała.

Opublikowano

No to jest komplecik, ludzie pisac kiedy pasuje Wam ustawka, najlepsza bedzie chyba wieczorna pora i jakis weekendowy dzien moze? Wszystko do ustalenia. No i sa tam jeszcze jakies achy z kotem i mysza, nie wiem ile ludzi trzeba do zrobienia tego.

Opublikowano

myślę że najlepiej popołudnie/wieczór/noc, ewentualnie w weekend za dnia.

do kotów & myszy potrzebne są 4 osoby, po 2 na zespół. całość trwa dosłownie parę minut.

Opublikowano

Kazdy sie deklarowal, a teraz cisza w temacie, ktos chetny na zrobienie w ten weekend tych achow? Jak znowu nie uzbieramy osmiu, to mozna zrobic wszystkie poza Team Domination.

Opublikowano

jutro powinienem być osiągalny. w niedziele to najwyżej wieczorem. jak coś to możemy porobić koty i myszy albo inne rzeczy jeżeli się nie uzbiera wszystkich. najwyżej spróbujemy pojechać obcych, może się uda :)

Opublikowano

Jutro i w niedziele jestem cały dzień dostępny z małymi przerwami. Poniedziałek odpada. Więc piszczcie kiedy wam pasuje to się dostosuję.

Opublikowano

Dzisiaj i może jeszcze jutro też mogę porobic achievy.

Opublikowano

Siemano ;) Ja sie nie pisalem ale juz gralismy chwile i wpadlo pare achievementow;) od pewnego czasu jednak brakuje Team Domination... Jestem wolny praktycznie caly czas i chetny do grania w PGR'a wystarczy poslac PM albo uderzyc na dziadu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak na szybko udalo sie zagrac we 4, jesli jednak chcemy zrobic TD trzeba skompletowac 2 takie druzyny i chyba w sobotnie popoludnie zjawia sie najwiecej ludzi.

Opublikowano

W sobote popoludniu mozemy spokojnie pograc...

Opublikowano

ja moge zagrac dajcie znac jak bedziecie grali

Opublikowano

jeżeli nic mi nie wypadnie to dołączę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poszukuję chętnych do zrobienia teamowych acziwmentów on-line:

First Timer

1-2 Finish

Team Domination

Team Leader

w przypadku braku chętnych do boostowania drużynowych acziwów, to wystarczy jedna osoba, która pomoże mi odblokować:

Strike a Pose

Giant Killer

Beat Bizarre

Opublikowano

Ja zawsze jestem skory do pomocy, gdzie mnie szukac wiadoma sprawa ;)

Opublikowano

kudos dla Infected za pomoc ! : ]

tak w ogóle, to jestem chętny na boostowanie acziwentów drużynowych. jak się zbierze grupa, to możemy powalczyć.

Opublikowano

Tutaj zawsze jest wystarczajaco chetnych za to nigdy nie udaje sie skompletowac ludzi o jednakowej porze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uda się zebrać 8 chętnych na Team Domination w ten weekend ?

Opublikowano

tylko tresowana wróżka wie :) jak się będzie coś działo to dajcie znać, najlepiej poprzez Live to dołączę.