Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Featured Replies

Opublikowano

no napewno trohe z nim pobiegam :D ale zrobiłem set z hermitaura i chcialem troche defensywnie powalczyć , czyli obrona i atak, a nie tylko latanie w kółko i nawalanie. jeszcze łuk ale poczekam do akantora.

to co z tą lancą??( a może młotek :P )

Edytowane przez pumbx83

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 172 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cos nie moge dorwac rathalos plate, ucinam mu ogon, potem łapie i nic, to naprawde tak rzadki item? i czy mozna go zdobyc z normalnego rathalosa?

• Imo bardziej chodzi o ilosc sprzedanych konsol a nie silnik, Wii brakuje w sklepach a ps3 sprzedalo sie tylko pare milionow.

• nie ma co sie jarac MHP2G bo i tak nigdy nie wyjdzie po angielsku

Opublikowano

młoty sa najlepsze :P

ale jesli chcesz lance to idz w tą ktora sie zaczyna od iron gunlancy , ona dochodzi do jednej z fajniejszych lanc

Opublikowano
wlasnie odwrotnie ;p jak ktos gra to niech sie przynaje :D przeciez im wiecej tym lepiej :D

Dobra przyznaję się tylko nie mówcie nikomu;p

Jeśli chodzi o zwykłą lancę (nie gun) to jest to według mnie megasyfiasta broń, która porządnie obrzydziła mi pierwsze podejscie do MH. 50h pograłem wtedy z czego wiekszość lancą i mi się odechciało. Ale powróciłem ;D Wypieprzyłem starego sejwa, a w nowym rozdaniu zdecydowałem się na GS'a i to jest to! Mielę nim 55h, jestem na 6* questach u babci w pokke village. Przyjemność z gry GS'em w porównaniu z lanca to zwrot o 180stopni.

Opublikowano
z questa w tower map w elder village.

to jest więcej wiosek?

eleder to ta baba co daje questy w wiosce :P

Opublikowano

ja nie gram i chyba predko nie wroce, w(pipi)ilem sie na teostre i lunastre, a potrzebuje z nich po 3 rogi

Opublikowano

Ja też skończyłem grać bo nie chce mi się robić te 100 wyvern :(. Jakbym miał WIFIMaxa albo coś takiego to może, może....ale drogie cholerstwo jest.... :(

Opublikowano

lol MH frontier sie dalej rozwija :D beda miec calkowcie nowego potwora :D

narazie nie wiadomo co to jest bo pokazli tylko obrazek gdzie w ciemnosci widac oczy :P i to 4 oczy ;p

akura0001.jpg

jak narazie plotki mowią ze moze to byc dwu głowy wąż (kiedys był art taki w oficjalnej ksiazce) albo pająk , ja raczej nastawiam sie na pająka ;p i ciesze sie bo to oczywisty pomysl, w koncu musial sie pojawic pajak :D

za pajakiem przemawia to ze oczy sa symetryczne i i pary sa do siebie podobne, ale w kazdej parze jedno oko wuydaje sie wieksze

tyle że to na Pc i tylko w japonii wiec se nei pogramy ;/

Edytowane przez Yano

Opublikowano

po zobaczeniu obrazka i przed przeczytaniem twojego posta pierwszy na mysl przyszedl mi wlasnie pajak ;p

Opublikowano
  • Autor

Ja tam z chęcią go rozwale i nic mnie nie przerazi 8) .Yano nie martw się w MH3 będzie ten pająk i wiele innych,tylko że ile trzeba będzie czekac :huh: .

Opublikowano

a to ciekawe akurat ;p bo MH3 miał wyjsc na ps3 pod koniec 2007 ;p teraz słuchy chodzą o koncówce 2008 albo poczatku 2009 , tyle ze jak wiadomo na wii :/ podejzewam ze kupie to (pipi)e wii o ile nie z(pipi)ią czegoś (w sumie najabrdziej sie boje o sterowanie, jesli nie bedzie opcji grania na zwykłym padzie to sie potne ;p)

chociaz pocieszają mnie 2 sprawy:

- juz wiele miesiecy temu slyszalem ze betatesterzy grajacy w mh3 strasznie nazekają na sterowanie wiilotem, wiec moze cos z tym zrobią

- mhp2g sprzedalo sie za(pipi)iscie, bylo najlepiej sie sprzedajaca gra na psp , i ogolnie jedna z lepiej (niestety tylko w jap) to napewno zacheci ich do wydawania wiecej MH, wiec moze wyjdzie tez na ps3 (kiedys na pewno , ale moze szybciej)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

rozwalilem dual tigrexa, nie ma juz wyzszego hr? i jak odblokowac akantora

Opublikowano

musisz zabic

czarnego diablosa

czarnego graviosa,

pink ian i azure los (w jednym quescie)

silver los

gold ian

pojawi sie urgent z shenem

i jak go zrobisz to pojawi sie urgent z akantorem

dodam tylko ze na diablosa i graviosa polecam łuk i HGE, a na shena łuk i adrenalin+2 i heroics

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Łuk....a konkretniej jaki łuk na diablosa i graviosa? Bo też sie z nimi męcze :(.

Opublikowano
Łuk....a konkretniej jaki łuk na diablosa i graviosa? Bo też sie z nimi męcze :(.

jedyny słuszny przepakowany łuk - akantor bow xD

ale pewnie go nie masz;p wiec na graviosa polecam łuk z kraba , ma wode;p trzeba strzelac w brzuch (a najlepiej przyspieszyc rozwalenie brzucha bombami)

a na diablosa to w sumie hm.. moze lodowy łuk, ale w sumie to kto wie;p

poprostu cos silnego ;p waznijsze jest to zeby miec HGE ;p

Opublikowano
  • Autor

High Grade Earplug-gdy wywerna wrzasnie nic się nie dzieje, nie skulasz się i nie zakrywasz uszu tylko normalnie sobie chodzisz.

Opublikowano

a diablos i gravios lubia po wrzasku staranowac albo strzelic laserem;p dla łucznika czesto oznacza to smierc ;p

Opublikowano

rozowy set z tych konikow polnych daje HGE tigrex chyba tez

Opublikowano

tigrex nie ;p ale garuga, najlepszy wczesny set do hge to set z garugi

Opublikowano

noooo Yano szacekun dla twoich młotów !! popróbowałem i broń makabryczna!! a przynajmniej damage!. tylko troha mi ciężko sie przyzwyczaić. ale jak kombo nimi wejdzie to "na kolana hamy!!" klękają jak przed królem :D :D :D

jeszcze trohe musze z nim pobiegać i potrenować, ale taki kut ku to chwila moment i odpływa w zaświaty :D

PS. czy używacie może tego "kręciołka" młotem(jak "R" przytrzymamy to biega i sie ładuje, a poźniej karuzela.) tylko zanim skąnczy sie kręcić to jakiś cios załapie na pewno.

Opublikowano
  • Autor

Ja "kręciołka" używam,ale tylko jak mam pewnośc że nie dostane w trakcie :D .Tigrex ma,ale tylko earplug(nie wiem czy S czy zwykły) tylko że ten zwykły jest słaby bo działa na małe wywerny.