Yano 3 697 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 no, porob pare questow i po kazdym sprawdzaj czy sie pojawil, pamietaj ze życie elder dragonów (tych na 4 nogach) przechodzi do nastepnej misji (nawet jak umrzesz 3 razy) , wiec jak jakiegos zaczales bić to szukaj dalej questa (moze byc w innej lokacji) i idz na 2 i 3 runde zeby go "zabic na śmierć" XD Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Szybko zdanie zmieniłem a szczęka mi opadła jak widziałem na YT że ktos to w 7 min przechodzi...Zastanawiam się ile trzeba w tą grę grać by być dobrym http://pl.youtube.com/watch?v=4TbHEOfGWeQ&...feature=related jedna minuta i trzydzieści dwie sekundy na G Ranku ;] nieosiągalny pułap dla pojedynczego gracza edit. o sorry nie zauważyłem kolejnej strony ;p Edytowane 15 Stycznia 2009 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) mały offtop w kierunku sztuki xD chcialem sie pochwalic kirinem ktorego przed chwila skonczylem rysowac ;p http://bokor.deviantart.com/art/Kirin-Mons...unter-109592723 EDIT!! na inny temat: chyba port MHG na wii to dla capcomu był łatwy i tani zabieg bo zrobili to w pare miechów, gra wyjdzie w kwietniu jeszcze przed MH3, nawet bedzie zawierała demko MH3 xD czyli capcom pomyslał (slusznie zapewne) ze wyda starocia i masa ludzi go kupi zeby pograc w demko mh3 ah ten niedobry capcom ;p niech (pipi) wydadza mh na ps3!!!! :< a jako bonus do mhg bedzie mozna (w limitowanej wersji) kupic gre z ładnym classic controlerem do wii (chociaz ten pad nadal raczej nie jest zbyt wygodny, w koncu ma kształt jak pady do pegasusa a to spora roznica z np dualshockiem) http://www.aegil.net/soc/monster_hunter_controller.jpg EDIT2222 sa tez nowe screeny z mh3, rathian sie na nich wygłupia xD pozostałe http://www.gamekyo.com/newsen29659_monster...ugissantes.html Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Cholerka, jak tak patrzę na tego Monster Huntera to aż sam bym sobie pograł . Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 yano daj w jakiejś większej rozdzielczości tego kirina ;p chcę go na tapete x] Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 hehe niestety samego kirina mam wielkosci stodoły ;p ale tło jest zrobione z fotki i nie mam wersji na tapete;p ale moze dorysuje kiedys prawdziwe tło to bede pamietał tez o odpowiedniej wielkosci ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Nie pisze juz w tym temacie od jakiegos czasu i nic sie nie dzieje. Dajcie mi Huntera na PS3 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (pipi) jaki za(pipi)isty Kirin szacun Yano. Edytowane 17 Stycznia 2009 przez Dworek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 o dzieki skoro wam sie podoba to narysowalem jeszcze jednego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) jakiś zretardowany XD ( ) ale szacun za realistyke* ;] *zauważcie że kirin nie ma kopyt tylko takie 'palce' jak yano narysował ;] narysuj jakiegoś fatalisa albo innego rajanga a nie kucyki =D a co do clasic kontrolera, Yano, przecież psp też jest płaskie, a nie wyobrażam sobie machania do trzeciej w nocy wiilotem ;p no i sam fakt posiadania dedykowanego MH kontrolera nawet bez samej gry byłby dla mnie powodem do dumy 8) Edytowane 18 Stycznia 2009 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) no wlasnie, psp jest płaskie i jest mniej wygodne niz dualshock ale rzeczywiscie lepsze to niz machanie pilotem:p pewnie ejszcze cos narysuje ;> ale sesja sie zbliza wiec raczej nie za szybko fajny komiks (sa tez inne w galerii tej laski) http://bleedingcrow.deviantart.com/art/Mon...art-2-109815644 np kirin cheese xD http://bleedingcrow.deviantart.com/art/Mon...heese-106433789 Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Ten drugi Kirin mnie powalił xD hahahahahaha O ty w morde kirin cheese hahahaha Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Dworek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 jeszcze 3 miechy do premiery unite, na co oni czekaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 taką miałem mine gdzie zobaczylem dzis w nowym PE liste "50 najlepszych gier na psp" , byly tam jakies retro składanki i inne popierdułki a nie bylo MH -__- Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 PE to n00by ;b nie czytam tego od kilku lat juz ;b ignorancja, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 No też się zbulwersowałem ;f Jakieś wypierdółki były a TEGO MH nie ;[ żenada Może mh nie jest najlepsze w ogólnym rozrachunku (jakby nie było, przez całą grę robimy to samo, a że to wciąga jak diabli? ;p) ale (pipi) do top50 się powinien załapać nawet pierwszy freedom (podobno redaktorzy PE lubią hardcore'owe gry) Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jej, to tylko mało znaczący, luźny ranking a wam spędza sen z powiek. Troche luzu, panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 tja, to wyobraź sobie hałas jaki by powstał gdyby w rankingu najlepszych gier na ps2 nie było na przykład MGS3. mniej więcej ten sam kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 byscie mnie poparli w temacie o aktualnym numerze bo widze, że do niektórych nie dociera dlaczego MH:2F powinien być w TOP 50 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 w koncu cos sie ruszylo z mh3, tzn w sumie nie ruszylo tylko pokazali pare obrazków z pustyni jak widac na obrazkach (juz wczesniej mozna bylo to zobaczyc) nowy przecinik potrafi sie zakopywac, czaić w błocie i chlapac na nas gównem (efekt podobny do zaklejenia sniegiem) tego przecinika juz widzilismy nie raz, to jest nowy model podobny do tyranozaura - 2 nogi, brak skrzydeł, zapewne bedzie jeszcze kilka innych potworow zbudowanych w ten sposob, w koncu los, ian, bas, grav, kuku, gypceros itp wszystkie sa na tym samym modelu 2 nogi i skrzydła, za to eldery maja 4 nogi itp, wiec napewno i tutaj bedzie kilku przeciwnikow tego typu (nie mam na mysli wersji kolorystycznych tylko wieksze roznice ale opierajace sie na takim modelu) fotki http://www.gamekyo.com/newsen29808_capcom-...nter-3-tri.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Podaj mi link bo niechce mi się szukac tego tematu Niby się ciesze że nowe info o MH3,ale to dlatego że lubie tą grę i tyle.Martwie się wciąż tym że nie słychac o MH na PS3 Ja nie wiem zgłupieli ??? przecież PS3 ma takie możliwości Online że spokojnie dzięki temu MH byłby TOP Seller'em i to nie tylko w KKW. Ehhh no cóż tak już niestety jest pozostaje nam/mi tylko czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 W koncu udalo mi sie pograc po xlinku. Lagi nieziemskie, ale tluczenie we 4 dwoch rajangow jest mega przezajebiste. Jak sa jacys chetni to walic mi na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 zaczynam grac od nowa w mh2 bo freedom unite sie nie doczekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wafrzo 0 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Czy gdzieś można kupić MHF2 w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.nokaut.pl/gry-playstation-psp/m...-freedom-2.html pewnie na alegro mozesz złapać taniej uzywaną ale kazda cena bedzie dobra, ta gra zapewnia tyle czasu zabawy co 10 innych gier wiec kazda cena jest dobra inna srpawa to ze moze warto poczekac na MHFU ? tyle ze nie wiadomo kiedy wyjdzie, mial byc marzec ale ostatnio slyszalem ze bardziej w maju Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 byle wyszedł do wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi