Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F.E.A.R. 2: Project Origin

Featured Replies

Opublikowano

Niestety (?) nic z tych rzeczy: zadnych bonusow ktore wymieniles po przejsciu gry nie ma. Nie ma New Game+. Tylko trofea.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde w sumie szkoda... mam przynajmniej nadzieje ze jakies kody beda.

cos o tym wiadomo?

Opublikowano

Nieprawda! Ma inną zawartość. A dlaczego? Niech jakiś redaktor w końcu zapyta w SCEP!

Opublikowano

Późno, bo późno, ale zagrałem w demko i rozczarowanie. Nie lubię się bać i nie gram w horrory, ale postanowiłem się ciut przełamać i opaliłem FEARa. Straszny to on nie jest w ogóle (był jeden moment gdzie się ciut wystraszyłem, gdzie Alma wyskauje na mnie i mnie łapie). Spadki frameratu bardzo denerwują. Bardzo podoba mi się pomysł z mechem. Po demku dał bym tej grze 7/10, gdyż nie bałem i to DUŻY PLUS, bo dzięki temu przeszedłem całe demo, do tego jest dość jasno. dynamiczna strzelanina, wspaniale się strzela ze snajperki (głowa odlatuje i w ogóle). Dziwna animacja i do tego średnia grafika.

Opublikowano

Tam kolego jest zmiana poziomu jasności przed rozpoczęciem, widziałeś? Polecam wieczorem KONIECZNIE ze słuchawkami na uszach i wtedy podskoczysz nie raz. Co jest złego w tej grafice? Spełnia swoje zadanie świetnie. Nie ma kosmitów rodem z Cartoon Network, nie strzelasz kolorowymi kulkami i to jej największy plus!

Największym minusem tej gry jest na prawdę słaby Multiplayer i w sumie mogłoby go nie być!

Edytowane przez da$io

Opublikowano

znalazl juz ktos moze poradnik do tej gry?? (nie chce mi sie placic ze ten z gry on-line).

chodzi mi o zdobycie wszystkich strzykawek a boje sie ze niektore przegapie.

Opublikowano

Ja znalazlem wszystkie strzykawki i intel'e sam, a mialem gre tylko na 2 dni :P

Opublikowano

jeszcze jedno mnie dreczy: czy odwiedzajac misje po raz kolejny posiadamy upgradeowany pasek slow motion (z poziomow ktore przeszlismy) np: przeszedlem cala gre zdobylem wszystkie strzykawki i wracam do 1 misji i mam slow motion na maxa?? - i czy podobnie jest z brońmi?? A wlasnie mi nie wyskoczyl komunikat o instalacji ale nie wiem czy to przez to ze mam malo miejsca na dysku czy przez to ze gra sie nie instaluje??

dzieki i pozd.

Edytowane przez QTF

• 3 tygodnie później...