Opublikowano 12 lutego 200916 l Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? Właśnie nie ale coś czytałem że trzeba przejść grę z paroma perfektami i finishami na ultra/super, bo sam już skonczyłem arcade każda postacią i nic... Edytowane 12 lutego 200916 l przez Crono
Opublikowano 12 lutego 200916 l Posted by Gutter Trash on February 11, 2009 at 10:57 a.m. #28 CHARACTER UNLOCK CONDITIONS [Can unlock with one-round matches on the lowest difficulty level] Sakura: Clear with Ryu Cammy: Clear with C. Viper Dan: Clear with Sakura Fei-Long: Clear with Abel Gen: Clear with Chun-Li Rose: Clear with Dictator Gouki/Akuma: After unlocking the above six, defeat Gouki [For one-round matches: At least one perfect, no continues] Gouken: After finishing the game with Gouki, defeat Gouken [For one-round matches: at least one perfect, no continues, at least a certain number of Ultra finishes] Seth: Clear with all other characters NOTE: Gouki and Gouken only appear to show up on the second or later playthrough with a given character. Perhaps it depends on your performance in Arcade Mode. Może ktoś to sprawdzic? Jak się robi te super i ultra finishery?
Opublikowano 12 lutego 200916 l Jak się robi te super i ultra finishery? LOL wykasuj grę z dysku, proszę ciebie...
Opublikowano 12 lutego 200916 l Jak się robi te super i ultra finishery? LOL wykasuj grę z dysku, proszę ciebie... Wiedziałem że ktoś zagrzmi Ale co się dziwić Raven20 większość ludzi tutaj nie może wysiedzieć, żeby w końcu dorwać się do tej gry a ty pytasz jak się robi ultra i supery...
Opublikowano 12 lutego 200916 l Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie...
Opublikowano 12 lutego 200916 l Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie... Przeszukaj ten temat lub ten o arcade stickach w dziale hardware...
Opublikowano 12 lutego 200916 l Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie... Ta przeszukaj temat. Co do grania na xboxowym krzyżaku to jest on do dupy ale grałem trochę w HD remix dopóki nie kupiłem sticka i wszystko dało się zrobić. Trzeba się przyzwyczaić. Chociaż po godzinnej grze chargowanymi postaciami boli kciuk.
Opublikowano 12 lutego 200916 l Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? akire juz odblokowales to po co ci akuma 8)
Opublikowano 12 lutego 200916 l Autor Gascan, dzięki za wyjaśnienie. Capcom ostro pojechał wsadzając połowę systemu pod jedną kombinację Aha i czy tylko ja gram w xboxowe bijatyki na analogu (aka finger-sticku)?
Opublikowano 12 lutego 200916 l Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? akire juz odblokowales to po co ci akuma 8) Hej no to już raczej Akira jest zrzynka z Ryu, a nie na odwrót Raven sposoby na odblokowanie postaci zacytowane przez ciebie działają.
Opublikowano 12 lutego 200916 l Nie wiem czy kogoś w tym dziale obchodzą recki tych całych popularnych stron z recenzjami. IGN dał 9.5 Editors Award itp itd same zachwyty. Gameplay 10 zresztą luknijcie sami http://uk.xbox360.ign.com/articles/953/953770p2.html Cytat z recenzji Bez względu na wszystko Street Fighter IV jest nowym standardem w bijatykach
Opublikowano 12 lutego 200916 l Przeciez oni oplacaja tych recenzentow Mam Akume, zostal mi jeszcze Gouken. Jak sie pokaze, to dam wam znac. Akuma jest bardzo fajny I bardzo dobrze wlazi ten jego super i ultras (LP,LP,<-,LK, HP). Nie spodziewalem sie. Cos jest w tym sterowaniu, cos poupraszczali bo jakos wszystko mi siedzi @GaScAn: Standardem czego? Chyba tylko oprawy, bo ja tu nie widze niczego niezwyklego, czego w grze z tego gatunku by nie bylo. Oplacona recka po prostu Edytowane 12 lutego 200916 l przez NemoKOF
Opublikowano 12 lutego 200916 l bardzo dobrze wlazi ten jego super i ultras (LP,LP,<-,LK, HP) Chyba LP,LP,F,LK,HP
Opublikowano 12 lutego 200916 l (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję.
Opublikowano 12 lutego 200916 l (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję. Jest poupraszczane większosc postaci ma supera w stylu: CF CF + LK MK HK / LP MP HP - zdefiniowane pod jednym przyciskiem LT / LB GaScAn Zangief tak jak piszesz. Snake z Akuma zgadza się, bez zmian Edytowane 12 lutego 200916 l przez Crono
Opublikowano 13 lutego 200916 l (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję. raging demon z -> to super, a z <- to ultra combo
Opublikowano 13 lutego 200916 l Dokladnie, z -> to super z <- to ultra. Mam wrazenie ze klepie to wolniej niz w SF3 i tu wchodzi a tam by nie zalapal. Poupraszczali zangiefa napewno. Wystarczy 540 stopni wykrecic. Edytowane 13 lutego 200916 l przez NemoKOF
Opublikowano 13 lutego 200916 l Dokladnie, z -> to super z <- to ultra. Mam wrazenie ze klepie to wolniej niz w SF3 i tu wchodzi a tam by nie zalapal. Poupraszczali zangiefa napewno. Wystarczy 540 stopni wykrecic. Zeby zrobić supera? LOL nie gram w to (pipi)!
Opublikowano 13 lutego 200916 l Co to jest ten charge w superze? Charge oznacza przytrzymanie danego kierunku przez 2 sekundy.
Opublikowano 13 lutego 200916 l Wstaw własną twarz do Street Fightera IV - coś jak Bombay TV, uciechy co nie miara
Opublikowano 13 lutego 200916 l Supera Guilem też uprościli tzn robi się go charge db df uf + K, czy po staremu charge db df db uf +K? W sumie co się dziwić kto by wykręcił kółko Zangiefem w dzisiejszych czasach przecież to za trudne. Ci co narzekją na krzyzaki w padach do Xa polecam skorupki z ponoć za(pipi)istym krzyżakiem(szkoda że Polska to 3 świat i u nas można kupic najwyżej kierownicę): http://www.renchi.com/renchi/Xbox_360_Acce...d_Black_XCM.htm Edytowane 13 lutego 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 13 lutego 200916 l Zaraz, zaraz! Chwila...Kiedyś czytałem w jednym z wywiadów, że mieli pozostawić wybór którą wersją sterowania można się będzie posługiwać - uproszczoną lub tradycyjną. Niech ktoś sprawdzi to w menusach, bo jeśli gra się tylko w trybie dla inwalidów to ja(pipi) na tą grę